1 soru siteyle ilgili
1.124 görüntülenme · 10 yanıt
Selamunaleykum kardeşlerim sitede aceba sorunmu var benim anasayfada forum konuları görünmüyor yoksa bugün degiştimi anasayfa aceba cevap yazarsanız sevinirim Allah razı olsun.Yoksa benim bilgisayardamı sorun var_?
Kardeşim Bende Akşam Açtim Okuldan Gelince...akşama Kadar Hiç Girmedim.forum Sayfasina Giremedim Epeyce Bir Süre.en Son Artik Umudu Kestim Son Kez Tikladim Ki Açildi...bir Sorun Mu Var Bende Merak Ediyorum...şimdi Ben Gece Yatarken Kapatacam Ya ,yarin Yine Açmak Istediğimde Açilmayacak Mi...üzülürüm Ya öyle Bir şey Olursa...:gulegule
ÂNI YAŞA...
Selamunaleykum arkadaşlar bende sizler gibi acayip derecede üzüldüm sabahtan beri giremiyorum ewet sizinde dediğiniz gibi yarında giremessek cok kötü olur yaa ama bundada bir hayır var dememiz lazım olmasada saglık olsun Allah müzlümanları birbirinden ayırmasın Amin.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H
değerli ablalarım,abilerim,kardeşlerim..ben de forumları ilk bakışta göremedim..yerine site reklamları falan gelmiş..
ama sol taraftaki seçeneklerden, "forumlar" ı tıklayınca hemen girdi..
aslında her hareketimizi düşünerek yapsak,zorluk olmaz inşallah..
selam ve dualarımla..:H
değerli ablalarım,abilerim,kardeşlerim..ben de forumları ilk bakışta göremedim..yerine site reklamları falan gelmiş..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H
FİRDES KARDEŞİM SELAMÜN ALEYKÜM...BENİM BİLGİSAYARDA ANASAYFAYA GİRİYOR AMA FORUM SAYFASINA GİRMİYOR NE YAPTIYSAM OLMADI....ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BİRDAHA HİÇ GİRMEYECEK SANDIM
ÂNI YAŞA...
firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:HVealeykumselam kardeşim zaten oradan giriliyor ve şu anda zaten ordan konusuyoruz ama eski halinde degil onu anlatmaya calısıyoz dedigin gibi reklamlar var biz eski halini istiyoz.A.E.O.
tevbeYA-HAKFİRDES KARDEŞİM SELAMÜN ALEYKÜM...BENİM BİLGİSAYARDA ANASAYFAYA GİRİYOR AMA FORUM SAYFASINA GİRMİYOR NE YAPTIYSAM OLMADI....ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BİRDAHA HİÇ GİRMEYECEK SANDIM
aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu
değerli tevbe ya_hak;
ana sayfada, sol tarafta ANA MENÜ var..orada ...........FORUMLAR.....vs.yazıyor..oraya tıkladığımda direk forumlara giriyor..inşallah bi dahaki girişlerinizde,bi sıkıntı olmaz...
ama sıkıntılar olmadan da rahata kavuşulmaz dimi..:evet
yine de Rabbim yar ve yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah...
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesaleykümselam verahmetullahi veberekatuhu
değerli tevbe ya_hak;
ana sayfada, sol tarafta ANA MENÜ var..orada ...........FORUMLAR.....vs.yazıyor..oraya tıkladığımda direk forumlara giriyor..inşallah bi dahaki girişlerinizde,bi sıkıntı olmaz...
ama sıkıntılar olmadan da rahata kavuşulmaz dimi..:evet
yine de Rabbim yar ve yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah...
SAĞOLASIN KARDEŞİM...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25608-1-soru-siteyle-ilgili · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- Son bir soru soracam inşallah bir daha soru sormamak dileğiyle Genel Konular 7 cevap
- DİKKAT CİNLERLE İLGİLİ ONBİR SORU İslami Bilgi ve Kaynaklar 14 cevap
- Zina ile ilgili akıllara takılan bi soru Dini sohbet 23 cevap
- Ramazan Ayı ve sabah namazı ile ilgili bir soru???? Ramazan Ayı 3 cevap
- Kabirle İlgili Merak Edilen 8 Soru ve Cevap Dini sohbet 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.