1 soru siteyle ilgili

1.124 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum kardeşlerim sitede aceba sorunmu var benim anasayfada forum konuları görünmüyor yoksa bugün degiştimi anasayfa aceba cevap yazarsanız sevinirim Allah razı olsun.Yoksa benim bilgisayardamı sorun var_?
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Kardeşim Bende Akşam Açtim Okuldan Gelince...akşama Kadar Hiç Girmedim.forum Sayfasina Giremedim Epeyce Bir Süre.en Son Artik Umudu Kestim Son Kez Tikladim Ki Açildi...bir Sorun Mu Var Bende Merak Ediyorum...şimdi Ben Gece Yatarken Kapatacam Ya ,yarin Yine Açmak Istediğimde Açilmayacak Mi...üzülürüm Ya öyle Bir şey Olursa...:gulegule
ÂNI YAŞA...
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

S.a.kardeşim Hayir Sizde Sorun Yok.sadece Siteyi Nekadar Zor Kullanabiliriz Onu Deniyo Sanirim Yöneticilerimiz.neden Eski Haline Dönmüyoruz Bir Açiklama Yapan Olur Mu.selametle Aeo
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

aleyküm Selam Kardeşim...

Benimde Ayni Sorun Var..

Bende Merak Ediyordum Konu Açman Iyi Olmuş..

A.e.ol.dua Ile..
erciyes1984

erciyes1984

Selamunaleykum arkadaşlar bende sizler gibi acayip derecede üzüldüm sabahtan beri giremiyorum ewet sizinde dediğiniz gibi yarında giremessek cok kötü olur yaa ama bundada bir hayır var dememiz lazım olmasada saglık olsun Allah müzlümanları birbirinden ayırmasın Amin.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H

değerli ablalarım,abilerim,kardeşlerim..ben de forumları ilk bakışta göremedim..yerine site reklamları falan gelmiş..
ama sol taraftaki seçeneklerden, "forumlar" ı tıklayınca hemen girdi..
aslında her hareketimizi düşünerek yapsak,zorluk olmaz inşallah..
selam ve dualarımla..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H

değerli ablalarım,abilerim,kardeşlerim..ben de forumları ilk bakışta göremedim..yerine site reklamları falan gelmiş..

FİRDES KARDEŞİM SELAMÜN ALEYKÜM...BENİM BİLGİSAYARDA ANASAYFAYA GİRİYOR AMA FORUM SAYFASINA GİRMİYOR NE YAPTIYSAM OLMADI....ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BİRDAHA HİÇ GİRMEYECEK SANDIM
ÂNI YAŞA...
erciyes1984

erciyes1984

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H

Vealeykumselam kardeşim zaten oradan giriliyor ve şu anda zaten ordan konusuyoruz ama eski halinde degil onu anlatmaya calısıyoz dedigin gibi reklamlar var biz eski halini istiyoz.A.E.O.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

bende Eski Halini Istiyorum ...

A.e.olun Dua Ile..
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

tevbeYA-HAKFİRDES KARDEŞİM SELAMÜN ALEYKÜM...BENİM BİLGİSAYARDA ANASAYFAYA GİRİYOR AMA FORUM SAYFASINA GİRMİYOR NE YAPTIYSAM OLMADI....ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BİRDAHA HİÇ GİRMEYECEK SANDIM

aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu
değerli tevbe ya_hak;
ana sayfada, sol tarafta ANA MENÜ var..orada ...........FORUMLAR.....vs.yazıyor..oraya tıkladığımda direk forumlara giriyor..inşallah bi dahaki girişlerinizde,bi sıkıntı olmaz...
ama sıkıntılar olmadan da rahata kavuşulmaz dimi..:evet
yine de Rabbim yar ve yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah...
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

firdesaleykümselam verahmetullahi veberekatuhu
değerli tevbe ya_hak;
ana sayfada, sol tarafta ANA MENÜ var..orada ...........FORUMLAR.....vs.yazıyor..oraya tıkladığımda direk forumlara giriyor..inşallah bi dahaki girişlerinizde,bi sıkıntı olmaz...
ama sıkıntılar olmadan da rahata kavuşulmaz dimi..:evet
yine de Rabbim yar ve yardımcınız ve yardımcımız olsun inşallah...

SAĞOLASIN KARDEŞİM...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.