En sevdiğin isimleri paylaşmak istermisin?????
10.081 görüntülenme · 92 yanıt
elanaz 21, post: 920151, member: 50627selamün aleyküm kardeşim napıyorsun nasılsın hayat nasıl gidiyor[/QUO
bu aralar pek iyi sayılmam ama yinede hamdolsun diyorum seni sormalı kardes
nurullah_1986, post: 920154, member: 16903elanaz 21, post: 920151, member: 50627selamün aleyküm kardeşim napıyorsun nasılsın hayat nasıl gidiyor[/QUO
bu aralar pek iyi sayılmam ama yinede hamdolsun diyorum seni sormalı kardes
neden hayırdır ne oldu inşallah aksi bi durum yoktur hiçbişeyi kafana takma çektin acıları sıkıntıları sen biliyorsun bende iyiyim çok şükür idare ediyoruz işte ütü yapıyorum yarın mesai var hazırlık yapıyoruz
nurullah_1986, post: 920159, member: 49580mesai derken çalışıyomusun?
yok canım ya çalışıyordum hastalanmadan önce ama artık çalışmıyorum ağbim bankada çalışıyoda onunütülerini yapıyorum ama tekrar çalışmayı düşünüyorum
elanaz 21, post: 920164, member: 86079yok canım ya çalışıyordum hastalanmadan önce ama artık çalışmıyorum ağbim bankada çalışıyoda onunütülerini yapıyorum ama tekrar çalışmayı düşünüyorum
inşallah hayırlı bi iş bulursun bende hastalanmadan önce çalışıyodum şu an iş arıyorum bende ama bulmak öyle kolay değil bu krizde inşallah buluruz en kıs zamanda.
nisan-19, post: 928670, member: 60391selamün aleyküm,
Nurullah kardesim, kusura bakma, daha yeni gördüm...
Evet, tabiki, elhamdüllilah, avusturyadada camiiler var...hatta insallah
Bad Vöslau a Minareli camii yapiliyor, yakinda bitecek insallah....
inşallah kardesim çok sevindim inşallah hayırlı olur oradaki müslüman kardeslerimize ALLAH yapanlardan razı olsun A.E.OL
Selamün Aleyküm kardeim
Bende Hamza ve Sümeyye isimlerini seviyorum.
İnşAllah ilerde çocuklarım olursa Hz. Hamza'nın şehadeti için Hamzave ilk şehidlik mertebesine ulaşan Hz. Sümeyye için Sümeyye isimlerini koymak istiyorum. Ve inşAllah bu isimleri hakkıyla taşıyabilmeleri için elimden gelen öznide göstermeye çalışıcam.
Emeğinize sağlık kardeşim Allah Teala yar ve yardımcınız olsun
İnşAllah ilerde çocuklarım olursa Hz. Hamza'nın şehadeti için Hamzave ilk şehidlik mertebesine ulaşan Hz. Sümeyye için Sümeyye isimlerini koymak istiyorum. Ve inşAllah bu isimleri hakkıyla taşıyabilmeleri için elimden gelen öznide göstermeye çalışıcam.
nurışığıSelamün Aleyküm kardeim
Aleykümselam
inşallh herşey gönlünce olur kardesim A.E.OL
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48051-en-sevdigin-isimleri-paylasmak-istermisin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevdiğin Kadar Sevlirsin... İlahiler ve Ezgiler 12 cevap
- gazzede ki kardeşlerinle konuşmak istermisin?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Sevdiğin kadar sevilirsin Güzel Sözler 16 cevap
- en sevdiğin kim??? Dini sohbet 22 cevap
- Sitemizde Bayramlaşma Başlıyor..!Bu halkaya sende katılmak istermisin? Kutlama ve Tebrik Mesajları 44 cevap
- Güzel son ile bu alemden gitmek istermisin Dua Listesi 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.