En sevdiğin isim_?

2.850 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum arkadaşlar değişiklik olsun bu sefer herkes en sevdiği ismi varsa sebebini yazsın.A.E.O
erciyes1984

erciyes1984

Ben başlayayım ozaman en sevdiğim isim MUSAB.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

kız isimlerinde hayrunnisa,erkek isimlerinden yusuf ve talha....
ÂNI YAŞA...
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum arkadaşlar değişiklik olsun bu sefer herkes en sevdiği ismi varsa sebebini yazsın.A.E.O

Benim sevdiğim erkek ismi Muhammed inşallah evlenirde erkek çocuğum olursa bu ismi koyacağım, kız ismi de Rabia.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
erciyes1984

erciyes1984

tevbeYA-HAKkız isimlerinde hayrunnisa,erkek isimlerinden yusuf ve talha....

Allah ğönlüne göre versin cok ğüzel :B
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

erciyes1984, post: 525319, member: 70023Allah ğönlüne göre versin cok ğüzel :B

amin çok uzun süredir aklımda olan isimlerdir bunlar...hayrunnisa biliyorsunuz hayırlı kadın demektir...anlamı çok güzel gerçekten...
yusuf talhayı da hz.yusuf ve talha bin ubeydullah 'tan dolayı koymak istiyorum...çok seviyorum çünkü her ikisinide...çocukalrım olursa bu isimleri koyacam inşallahu teala...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
erciyes1984

erciyes1984

tevbeYA-HAKamin çok uzun süredir aklımda olan isimlerdir bunlar...hayrunnisa biliyorsunuz hayırlı kadın demektir...anlamı çok güzel gerçekten...
yusuf talhayı da hz.yusuf ve talha bin ubeydullah 'tan dolayı koymak istiyorum...çok seviyorum çünkü her ikisinide...çocukalrım olursa bu isimleri koyacam inşallahu teala...selamün aleyküm...

Vealeykumselam İnşallah çocuklarda isimlerine layık olurlar A.E.O
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

erciyes1984Vealeykumselam İnşallah çocuklarda isimlerine layık olurlar A.E.O

aminnnnn allah razı olsun kardeşim...sende a.e. o.
ÂNI YAŞA...
erciyes1984

erciyes1984

roses_death88Benim sevdiğim erkek ismi Muhammed inşallah evlenirde erkek çocuğum olursa bu ismi koyacağım, kız ismi de Rabia.
İnşallah hemşerim Allah gönlüne göre versin.A.E.O
edebiyatçı

edebiyatçı

Üye · 17 mesaj

Yusuf en sevdiğim isim.yusuf ismini bu kadar sevmemin sebebi ise Nazar Bekiroğlu'nun Yusuf ile züleyha adlı kitabından çok etkilendim ;okuduklarımdan dolayı hayran kaldım yusuf peygambere.
Bir de kız ismi olarak Zişan ismi çok hoşuma gidiyor.
erciyes1984

erciyes1984

edebiyatçıYusuf en sevdiğim isim.yusuf ismini bu kadar sevmemin sebebi ise Nazar Bekiroğlu'nun Yusuf ile züleyha adlı kitabından çok etkilendim ;okuduklarımdan dolayı hayran kaldım yusuf peygambere.
Bir de kız ismi olarak Zişan ismi çok hoşuma gidiyor.
Selamunaleykum kardeşim şimdilik yusuf ismi önde gercekten bende cok seviyorum yusuf ismini inşallah bu mubarek isimlere layık oluruz Amin.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

KEVSER, kız ismi zaten büyük kızımın adını kevser koydum.AHMET MUHAMMET erkek ismi.inşaallah bir oglum olursa adınıda böyle koyacam.ALLAH herkese hayırlı evlatlar versin.selametle
erciyes1984

erciyes1984

kasım hadi, post: 525666, member: 24008KEVSER, kız ismi zaten büyük kızımın adını kevser koydum.AHMET MUHAMMET erkek ismi.inşaallah bir oglum olursa adınıda böyle koyacam.ALLAH herkese hayırlı evlatlar versin.selametle

Amin abim Allah herkese hayırlı evlatlar versin.İnşallah oglun olur abim bu arada benim adımda AHMET adaş oluruz.:) AEO abim.
kasım hadi

kasım hadi

erciyes1984, post: 525671, member: 55808Amin abim Allah herkese hayırlı evlatlar versin.İnşallah oglun olur abim bu arada benim adımda AHMET adaş oluruz.:) AEO abim.

selamün aleyküm:B:B
ahmet yaşın kaç:H
erciyes1984

erciyes1984

23 abim Kayseriden Esselamunaleykum.
kasım hadi

kasım hadi

erciyes198423 abim Kayseriden Esselamunaleykum.

aleyna ve aleyküm selam ahmet kardeşim.
memnun oldum.bende fethiyeden.ama aslen karslıyım.selametle.
erciyes1984

erciyes1984

kasım hadialeyna ve aleyküm selam ahmet kardeşim.
memnun oldum.bende fethiyeden.ama aslen karslıyım.selametle.
Abim bende memnun oldum Allaha emanetsin.Hayırlı günler.
*papatyasu

*papatyasu

Üye · 11 mesaj

kız ismi melike erkek ismi yunus taha ,kızım ve oğlum olursa ilerde bu isimleri koymak istiyorum inşallah :-)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Fatma
Zehra
Betül
Zeynep
Meryem en çok sevdiğim kız isimleri..:H

Erkek isimlerinden Muhammed, Fatih, Talha, Mirza...
erciyes1984

erciyes1984

*papatyasu, post: 525715, member: 24008kız ismi melike erkek ismi yunus taha ,kızım ve oğlum olursa ilerde bu isimleri koymak istiyorum inşallah :-)

İnşallah olur Allah gönlüne ğöre versin AEO
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.