En sevdiğin isimleri paylaşmak istermisin?????
9.991 görüntülenme · 92 yanıt
Benim en sevdiğim isimler ömerfaruk ve meryemce inşallah çocuklarım olursa bu isimleri koyacağım rabbimiz kısmet ederse
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Ben de Musab, Ömer Faruk ve Şüheda isimlerini çooookk seviyorum...Allah (c.c.)nasip ederse çok isterim öncelikle bir evladımın olmasını ve bu isimleri koymayı...
Bu konuda dualarınıza duacıyım inşallah...
Bu konuda dualarınıza duacıyım inşallah...
ali fatih,fatıma nur,sümeyye kübra ve hasan hüseyin herkeze tavsiye ederim çok güzel manalara sahip isimler selametle...
En sevdiğin isimleri paylaşmak istermisin?????
En sevdiğim isim Turan
olurda Rabbim en kısa zamanda nasip eder de evlenirsek
Ülkü,Ebrar ,Ömer,Muhammet Mahmut isimlerinde 4 hayırlı evlat inşallah
dualarınızı muhtacım lütfen esirgemeyin arkadaşlar
ALLAHA emanet olun...:a27: :a26: :a16:
olurda Rabbim en kısa zamanda nasip eder de evlenirsek
Ülkü,Ebrar ,Ömer,Muhammet Mahmut isimlerinde 4 hayırlı evlat inşallah
dualarınızı muhtacım lütfen esirgemeyin arkadaşlar
ALLAHA emanet olun...:a27: :a26: :a16:
elimde olsa bütün sahabilerin ismini takmak isterdim çocuklarıma.hayırlısı ile bir gün olursa:):)ama en sevdiklerim...
muhammed'ül emin,ömeril faruk,osman-ı zinnureyn,ali muteza,munteha,aişe,fatıma,zeyneb,halid,mübeşşira vs.vs.vs...
muhammed'ül emin,ömeril faruk,osman-ı zinnureyn,ali muteza,munteha,aişe,fatıma,zeyneb,halid,mübeşşira vs.vs.vs...
siyah peçe, post: 901724, member: 71721elimde olsa bütün sahabilerin ismini takmak isterdim çocuklarıma.hayırlısı ile bir gün olursa:):)ama en sevdiklerim...
inşallah çocuklarda bu isimler gibi güzel ve hayırlı olurlar kardesim
s.a
bünyamin talha huzayfa sümeyra ayşe meryemnur ahmed said mussab mirza bun lar en çok sevdigim isimler ama 2 oglum 1 kızım olursa isimleri YAVUZ SULTAN SELİM olacak inşl
bünyamin talha huzayfa sümeyra ayşe meryemnur ahmed said mussab mirza bun lar en çok sevdigim isimler ama 2 oglum 1 kızım olursa isimleri YAVUZ SULTAN SELİM olacak inşl
Guo1903, post: 902687, member: 10047bakıyorum da ismini seviyorsun:) Hoşgeldin;)
Hoşbuldk amca,
Seviyorum ismimi evet :)
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
AY-YA, post: 902662, member: 87466bende burak büşra istiyorum evlenince inşallah..allahım nasip eder..:)
Rabbim nasip eder inşallah kardeşim...
Not:A Allah(c.c.)ismini büyük yazalım inşallah bi dahaki sefere...:a12:
Not:A Allah(c.c.)ismini büyük yazalım inşallah bi dahaki sefere...:a12:
İstaNBuL_FaTiHi, post: 902691, member: 93345Hoşbuldk amca,
Seviyorum ismimi evet :)
amca :a21:
Bende Ertuğrul-Esad-Said-Nurnisa isimlerini beğeniyorum :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48051-en-sevdigin-isimleri-paylasmak-istermisin · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.