filistin için dualarınızı diliyorum kardeslerim

2.348 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

dua çok mönemli duayı dilenmeye benzetiyorum gelin hep beraber dilenelim yüce rabbimize
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

Rabbim orada bir gerçek uüğruna savaş veren tüm müslüman kardeşlerimize yardım etsin inşallah
sendende allah razı olsun kardeşim

esselamün aleyküm..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

nurullah_1986dua çok mönemli duayı dilenmeye benzetiyorum yanlış anlasılmasın sakın dilenmeyi bilmek lazım inşalah dualarımız kabul olur.
Müslüman-Türkler

Müslüman-Türkler

Aktif Üye · 56 mesaj

Allah her zaman haklının yanındadır!
Allah cc Filistindeki kardeşlerimizin acılarını dindirsin!Onlara kuvvet ve güç ihsan eylesin!
Filistini özgür kılsın.Eziyet ve zulümleri bitsin.Çocukların yüzlerinde aglamak yerine gülmek ihsan eylesin!

Ancak Özgür ve Tam Bağımsız olundugunda bütün dertlerin bir gün bittiginde Allahu telala Filistine o zor günleri unutturmasın!Unutturmasın ki gelişsinler ve hak adalet gözetmeye daha çok öz veri versinler.Unutmasın o yolda ölenleri özgürlükleri için-Vatan Topragı için ölen çocukları-yaşlıları-kadınları-erkekleri unutmasınlar.O şehit kanlarıyla dolu toprakların her zaman degerini bilsinler.
Bilsinler ki Adaletsizlik ve haksızlık piyonlarına(israil gb) geçit vermesinler!!!!
Amin:(
Bir ölüp Bin DİRİLEN Filistine Selam Ola!
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

sealmün aleyküm kardeşim bu güzel uygulamayı başlattığın için sağol rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah dualarımız onlarla inşallah canım kardeşim bu arada tedavin ne zaman bitiyor sanada dua ediyorum biran önce kurtulman için rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ialçsız bi güne uyanmak çok güzel rabbim sanada tattırsın inşallah canım kardeşim
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21, post: 886173, member: 76060sealmün aleyküm kardeşim bu güzel uygulamayı başlattığın için sağol rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah dualarımız onlarla inşallah canım kardeşim bu arada tedavin ne zaman bitiyor sanada dua ediyorum biran önce kurtulman için rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ialçsız bi güne uyanmak çok güzel rabbim sanada tattırsın inşallah canım kardeşim

kardesim senin ilesmene kendi ilesmemden çok sevindim inan buna insallah rabbim banada kısmet eder benim 15 günüm kaldı insallah bende sifa bulurum allaha emanet ol
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986, post: 888326, member: 80852kardesim senin ilesmene kendi ilesmemden çok sevindim inan buna insallah rabbim banada kısmet eder benim 15 günüm kaldı insallah bende sifa bulurum allaha emanet ol

allah razı olsun kardeşim sağolasın inşallah dua ediyorum senin için sende iyileşeceksin buna inanıyorum tüm kalbimle rabbim bize birdah bu hastalığı göstermesin inşallah çok zor günler yaşadım ben sanki 6 ay boyunca hergün öldün yani RABBİM sanada şifasını vercek sende kurtulcaksın sende nişanlında çok mutlu olcaksınız inşallah kendine ii bak kardeşim allaha emanet ol
mahseri

mahseri

Aktif Üye · 69 mesaj

evt kardeşlerm içmz kan ağlıyor filstende heryer kan bizmde içlerimize sızıyor o kan.:(rabbim yardımcıları olsun duamzı hiç eksik etmeyelim onlrdan elimzden gelen şuan o gibi dua dua dua.hatta düşünyrm daha fazla ne yapabilrz diye.ama şimdlk elmden sadece dua geliyr:(melekler gökyüzüne çıkarken arkalrndan bakabilyrz sadece içimz acıya acıya:(
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21, post: 889062, member: 83574allah razı olsun kardeşim sağolasın inşallah dua ediyorum senin için sende iyileşeceksin buna inanıyorum tüm kalbimle rabbim bize birdah bu hastalığı göstermesin inşallah çok zor günler yaşadım ben sanki 6 ay boyunca hergün öldün yani RABBİM sanada şifasını vercek sende kurtulcaksın sende nişanlında çok mutlu olcaksınız inşallah kendine ii bak kardeşim allaha emanet ol

insallah kardesim isallah ilesirim ama benim ileşmemden daha çok önemli olan bisey var çocuk katillerinin bu dünyadan yok olması insallah dualarımızla yok olucaklar onlarada dua edelim en büyük cihat dua unutmayalım Allaha emanet ol sağlığıın kıymetini bilirsin insallah
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986insallah kardesim isallah ilesirim ama benim ileşmemden daha çok önemli olan bisey var çocuk katillerinin bu dünyadan yok olması insallah dualarımızla yok olucaklar onlarada dua edelim en büyük cihat dua unutmayalım allaha emanet ol sağlığıın kıymetini bilirsin insallah

inşallah kardeşim onlara hep duacıyız zaten rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah çok üzülüyorum onlar elimden bişey gelmiyor duadan başka çıldırıyorum rabbim kötülerin zulmünden herkesleri korusun inşallah onları da korusun allaha emanet ol şafak kaç kardeş kaç gün kaldı tedavini bitmesine selam ve dua ile
cananca

cananca

Aktif Üye · 89 mesaj

Amin kardeş inşallah duadayız
cananca

cananca

Aktif Üye · 89 mesaj

Allah israili kahretsin
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

canancaallah israili kahretsin

.:.amin.:.
_-_DEVRİM_-_

_-_DEVRİM_-_

Kıdemli Üye · 128 mesaj

Allah israilii kahretsinnnnn!!!!!!
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21inşallah kardeşim onlara hep duacıyız zaten rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah çok üzülüyorum onlar elimden bişey gelmiyor duadan başka çıldırıyorum rabbim kötülerin zulmünden herkesleri korusun inşallah onları da korusun allaha emanet ol şafak kaç kardeş kaç gün kaldı tedavini bitmesine selam ve dua ile

elimden bisey gelmiyo demeyin sakın kalben karsım gelmek dua etmek hersey demektir 12 gün kaldı kardes rabbim izin verirse sifa bulucam insallah dualarımızı eksik etmeyelim (ALLAH RIZASI İÇİN) ALLAHA emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.