2 çocuğum var ve sabrediyorum hep dua ediyorum nolur sizde dua edin oda dönsün kalbinde iman hakikatleri yeşersin selam ve dua ile inşaallah rabbim dualarımızı kabuleder şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum
801 görüntülenme · 3 yanıt
selamün aleyküm kardeşlerim sizden eşim için içten dualarınızı bekliyorum şu an işten çıktı ve alkol kulanıyor daha doğrusu uzun yıllardır içiyor ALLAH VE peygamber efendimizi seviyor ama bir türlü bu işten vazgeçmedi
2 çocuğum var ve sabrediyorum hep dua ediyorum nolur sizde dua edin oda dönsün kalbinde iman hakikatleri yeşersin selam ve dua ile inşaallah rabbim dualarımızı kabuleder şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
yarennur, post: 798271, member: 56397selamün aleyküm kardeşlerim sizden eşim için içten dualarınızı bekliyorum şu an işten çıktı ve alkol kulanıyor daha doğrusu uzun yıllardır içiyor ALLAH VE peygamber efendimizi seviyor ama bir türlü bu işten vazgeçmedi
allah yardımcınız olsun inşallah hidayete erip düzgün bi iş bulur eşiniz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42172-arkadaslar-dualarinizi-bekliyorum · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dualarinizi bekliyorum .... Rebiülahir Ayı 2 cevap
- Dualarinizi Bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Dualarinizi Esirgemeyin Lütfen Dini sohbet 2 cevap
- Dualarinizi Esirgemeyin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- bebegimden dualarinizi esirgemeyin Bilmece-Bulmaca ve Oyun 33 cevap
- 11Yillik yuvamiz yikiliyor, Allah rizasi icin bosanmak istemiyorum dualarinizi bekli Dua Bölümü 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.