rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<<B)B)B)>>>
1.817 görüntülenme · 22 yanıt
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye, post: 703846, member: 62852Ve aleyküm Selam gültanesinin nur damlası..
Canım kardeşim benim, buraya açmadım ama aklımdaydın can..Biz senin için okuduk inşallah..Allah c.c makbul eyler inşallah..
Büyük gün gelene kadar da dualarımda olacaksın nur damlası:)
Rahman c.c her daim yar ve yardımcın olsun..Hakkında hayırlı neticeler lütfeylesin ve seni muvaffak eylesin inşallah..Bugün, yarın ve her zaman..
Baki muhabbetle kal inşallah güzel dost..
Rabbimize emanetimsin inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..
SAFİYE, post: 704176, member: 23787s.a.
kardeşim ben ehliyeti yeni aldım sınavda panik yapmadığın sürece inan bana sorular çok basit birazda okuduysan eğer kesin geçersin bana sınavda motor biraz karışık gelmiş trafik ve ilk yardımı 15 dk içerisinde bittirmiştim allah yardımcın olsun inş.
tufan_78arabanla istanbulda bi tur attırırsan gezdirirsen bizi sahilde, dua ederiz:):)
Allah yardımcın olsun inşallah.hakkına hayırlısı
dinci, post: 704383, member: 75470selamün aleyküm RABBİM CC hayırlısıyla nasib etsin inşallah kazasız belasız olsun
Bahar_58Selamun Aleyküm Damla:H
ALLAH Yardimcin olsun iyi haberlerini Bekliyoruz insALLAH
ALLAH´a.e.o
Aşkâ Mecnun ↗Selamünaleyküm..
Allah yar ve yardımcın olsun kardeş hayırlısı ise kazanmayı nasip eylesin inşallah...
gülnisa, post: 706636, member: 58053selamunaleykum
formu daha yenı gordum kardeşım
ınşaallah başarılı olursun
araba kullanmak cok zevklı 10 yıllık şöförum ben
cok sevıyorum ve bayana cok yakışıyor
sımdı belkı erkekler kızacak ama bayanlar cok daha dıkkatlı oluyorlar
allah yardımcın olsun
allaha emanet ol
uğur21, post: 707757, member: 72504Allah(c.c) yardımcın olsun damla inşallah çok iyi geçer sınavın dualarımızdasın selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36835-dualarinizi-bekliyorum · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.