Dualarinizi Esirgemeyin..

1.606 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim. Geçen Hafta Sonu çok Sevdiğim Dedecim Hakkin Rahmetine Kavuştu. Sizlerden Ricam Dedem Için Dua Etmeniz. Müslümanin Müslüman Için Ettiği Dua Geri çevrilmez Inşallah.bu üzgün Kardeşinizin Içini Dualarinizla Ferahlatirsaniz çok Sevinirim. Hepinizden Rabbim Razi Olsun. Yücelerin En Yücesi Olan Rabbimize Emanetsiniz.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

Selamün Aleyküm Deryacim..allah Rahmet Eylesin..mekani Cennet Olsun..sizlere Sabir Versin..ben 3 Ihlas 1 Fatiha Okuyacağim Deden Için..allaha Emanet Ol Canim.
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Selamun Aleykum kardesim,Allah rahmet eylesin.Rabbim gunahlarini affetsin.Dua ile kal.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

ve aleyküm selam canım kardeşim...
Rabbimiz rahmet eylesin inşaallah...
sabırlar ihsan eylesin sizlere inşaallah....
100 tane Fatiha_i şerif okuyayım inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah...
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

allah rahmat eylesin kardeşim mevlam mekanını cennet etsin dedeniz için öncelikle peygamber efendimiz(s.a.v) sonra ruhuna sonra dedenizin ruhuna ve daha sonrada butun müslümanların ruhuna bir fatiha okuyorum.rabbm kabul eylesin..AMİN
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Allar Hepinizden Razi Olsun Kardeşlerim. Rabbim Iki Cihanda Yüzünüzü Güldürsün. Hepinize Tek Tek Cevap Yazmak Isterdim Ama Iş Yoğunluğundan Dolayi Sitede çok Kalamiyorum. Rabbim Sizlerinde Ahiret Alemine Göç Etmiş Yakinlarinizin Günahlarini Af Eylesin. Makamlarini Cennet Eylesin. Ilginizden Dolayi Ayrica Teşekkür Ederim. Rabbimize Emanet Olun Kardeşlerim. Selam Ve Dua Ile..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Canım kardeşim başın sağolsun Rabbim dedenizin tahsilatını affetsin mekanı cennet, toprağı bol olur İnşallah Amin
Dedeniz için 1 Fatiha 3 İhlas okudum Rabbim kabul etsin Amin
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin:gulegule
Fahretin

Fahretin

Üye · 14 mesaj

S.a. Kardeş,
Başin Sağolsun. Rabbim Mekanini Cennet Eylesin. Bende 1 Fatih Ve 3 Ihlas Süresini Okudum.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm ben aldığım fatihaı şerifi okudum
Rabbimiz kabul eylesin Rabbimiz haberdar eylesin inşaallah Rabbimize emanet ol güzel kardeşimm
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
Allah c.c dedenize ve tüm ölmüş mümin kardeşlerimize rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Amin
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Başiniz Sağolsun

Başiniz Sağolsun

Başiniz Saolsun Merhuma Allah Tan Rahmet Yakinlarina Ve Size Başsağliği Ve Sabir Dilerim Bende 1 Fatiha 3 Ihlas Okudum Rabbim Kabir Azabi çektirmesin
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşlerim Hepinizden Rabbim Razi Olsun. Hepimizin Ahiret Alemine Göçem Yakinlari Bu Fatihalardan Nasiplensin Inşallah. Rabbim Hiçbirimizi Kabrin Sikintisinda Birakmasin. Okuyan Okumayan Tüm Kardeşlerimden Rabbim Razi Olsun.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Başınız Saolsun Allah RAhmet eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah ... Rabbim sabır versin sizlere Bende 3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin ...
Allaha emanet olun

yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

selamun aleyküm kardeşim
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun mevlam yerini cennet eylesin
bende sayı vermek istemiyorum ama okuyabildiğim kadar okuyacağım
ALLAH kabul etsin inşallah
rabbime emanet olun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR