Dualarinizi Esirgemeyin..
1.606 görüntülenme · 13 yanıt
Selamun Aleykum Kardeşlerim. Geçen Hafta Sonu çok Sevdiğim Dedecim Hakkin Rahmetine Kavuştu. Sizlerden Ricam Dedem Için Dua Etmeniz. Müslümanin Müslüman Için Ettiği Dua Geri çevrilmez Inşallah.bu üzgün Kardeşinizin Içini Dualarinizla Ferahlatirsaniz çok Sevinirim. Hepinizden Rabbim Razi Olsun. Yücelerin En Yücesi Olan Rabbimize Emanetsiniz.
ve aleyküm selam canım kardeşim...
Rabbimiz rahmet eylesin inşaallah...
sabırlar ihsan eylesin sizlere inşaallah....
100 tane Fatiha_i şerif okuyayım inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah...
Rabbimiz rahmet eylesin inşaallah...
sabırlar ihsan eylesin sizlere inşaallah....
100 tane Fatiha_i şerif okuyayım inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah...
allah rahmat eylesin kardeşim mevlam mekanını cennet etsin dedeniz için öncelikle peygamber efendimiz(s.a.v) sonra ruhuna sonra dedenizin ruhuna ve daha sonrada butun müslümanların ruhuna bir fatiha okuyorum.rabbm kabul eylesin..AMİN
Allar Hepinizden Razi Olsun Kardeşlerim. Rabbim Iki Cihanda Yüzünüzü Güldürsün. Hepinize Tek Tek Cevap Yazmak Isterdim Ama Iş Yoğunluğundan Dolayi Sitede çok Kalamiyorum. Rabbim Sizlerinde Ahiret Alemine Göç Etmiş Yakinlarinizin Günahlarini Af Eylesin. Makamlarini Cennet Eylesin. Ilginizden Dolayi Ayrica Teşekkür Ederim. Rabbimize Emanet Olun Kardeşlerim. Selam Ve Dua Ile..
Selamün Aleyküm
Canım kardeşim başın sağolsun Rabbim dedenizin tahsilatını affetsin mekanı cennet, toprağı bol olur İnşallah Amin
Dedeniz için 1 Fatiha 3 İhlas okudum Rabbim kabul etsin Amin
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin:gulegule
Canım kardeşim başın sağolsun Rabbim dedenizin tahsilatını affetsin mekanı cennet, toprağı bol olur İnşallah Amin
Dedeniz için 1 Fatiha 3 İhlas okudum Rabbim kabul etsin Amin
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin:gulegule
selamun aleyküm ben aldığım fatihaı şerifi okudum
Rabbimiz kabul eylesin Rabbimiz haberdar eylesin inşaallah Rabbimize emanet ol güzel kardeşimm
Rabbimiz kabul eylesin Rabbimiz haberdar eylesin inşaallah Rabbimize emanet ol güzel kardeşimm
Selamun Aleykum Kardeşlerim Hepinizden Rabbim Razi Olsun. Hepimizin Ahiret Alemine Göçem Yakinlari Bu Fatihalardan Nasiplensin Inşallah. Rabbim Hiçbirimizi Kabrin Sikintisinda Birakmasin. Okuyan Okumayan Tüm Kardeşlerimden Rabbim Razi Olsun.
selamun aleyküm kardeşim
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun mevlam yerini cennet eylesin
bende sayı vermek istemiyorum ama okuyabildiğim kadar okuyacağım
ALLAH kabul etsin inşallah
rabbime emanet olun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
ALLAH rahmet eylesin başın sağolsun mevlam yerini cennet eylesin
bende sayı vermek istemiyorum ama okuyabildiğim kadar okuyacağım
ALLAH kabul etsin inşallah
rabbime emanet olun
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29199-dualarinizi-esirgemeyin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bebegimden dualarinizi esirgemeyin Bilmece-Bulmaca ve Oyun 33 cevap
- Dualarinizi Esirgemeyin Lütfen Dini sohbet 2 cevap
- 11Yillik yuvamiz yikiliyor, Allah rizasi icin bosanmak istemiyorum dualarinizi bekli Dua Bölümü 2 cevap
- Dualarinizi bekliyorum .... Rebiülahir Ayı 2 cevap
- lütfen dua cembrime sizde dualarinizi ekleyin Genel Konular 3 cevap
- Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.