bende güz boyu internetten iş aramaktan sıkıldım bu şekilde bilgi alış verişinde bulunarak sıkıntılarımı paylaşarak ve arkadaşlarında sıkıntılarına ortak olarak biraz olsun işlerin yoluna girmesi için çözüm yolları aramak düşüncesindeyim şimdiden ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun.
yaşamaya değer
797 görüntülenme · 5 yanıt
mrhb ben ersan bu formu tesadüfen gezerken buldum okudukça baktıkça ilgimi çekti ve incelemeye başladım
bende güz boyu internetten iş aramaktan sıkıldım bu şekilde bilgi alış verişinde bulunarak sıkıntılarımı paylaşarak ve arkadaşlarında sıkıntılarına ortak olarak biraz olsun işlerin yoluna girmesi için çözüm yolları aramak düşüncesindeyim şimdiden ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40621-yasamaya-deger · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kuran' i yaşamaya davet Kuran-ı Kerim 2 cevap
- ...Allah'a Şükrün Lüzumu...okumaya değer.. Dini sohbet 42 cevap
- İmam-i Azam Ebu Hanİfe Ve Dİnsİz (okunmaya DeĞer) Dini sohbet 2 cevap
- KİM DEĞER her DEM ANMAYA? Dini sohbet 25 cevap
- Anne Olarak Kadın'ın Değer ve Mevkii Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
- CHAT..(okumaya değer) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.