bende güz boyu internetten iş aramaktan sıkıldım bu şekilde bilgi alış verişinde bulunarak sıkıntılarımı paylaşarak ve arkadaşlarında sıkıntılarına ortak olarak biraz olsun işlerin yoluna girmesi için çözüm yolları aramak düşüncesindeyim şimdiden ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun.
yaşamaya değer
797 görüntülenme · 5 yanıt
mrhb ben ersan bu formu tesadüfen gezerken buldum okudukça baktıkça ilgimi çekti ve incelemeye başladım
bende güz boyu internetten iş aramaktan sıkıldım bu şekilde bilgi alış verişinde bulunarak sıkıntılarımı paylaşarak ve arkadaşlarında sıkıntılarına ortak olarak biraz olsun işlerin yoluna girmesi için çözüm yolları aramak düşüncesindeyim şimdiden ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40621-yasamaya-deger · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kuran' i yaşamaya davet Kuran-ı Kerim 2 cevap
- kendine hiç tahmin etmediğin kadar değer ver............... Genel Konular 1 cevap
- Bir inek ve bir insan..(okunmaya değer) Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 17 cevap
- OKUMUŞ OLABİLİRSİNİZ AMA YENİDEN OKUMAYA DEĞER, MÜKEMMEL!!!! Nasihatler 10 cevap
- İnsanın değeri değer verdikleridir Nasihatler 11 cevap
- Peygamber efendimiz(s.a.v)in rşlerine verdiği değer İslam'da Aile Hayatı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.