SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR
843 görüntülenme · 8 yanıt
RE: SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM.BENDE YENİ ÜYE OLDUM.KESİNLİKLE SİZİNLE AYNI DUYGULARA SAHİBİM.RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN.BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENİP BİLDİKLERİMİZLE ,ÖĞRENDİKLERİMİZLE AMEL ETMEK NASİP ETSİN.SİZİN DE ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN.ALLAH'A EMANET OLUNUZ
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM.BENDE YENİ ÜYE OLDUM.KESİNLİKLE SİZİNLE AYNI DUYGULARA SAHİBİM.RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN.BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENİP BİLDİKLERİMİZLE ,ÖĞRENDİKLERİMİZLE AMEL ETMEK NASİP ETSİN.SİZİN DE ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN.ALLAH'A EMANET OLUNUZ
RE: SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR
hOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR... B)B)B)
hOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR... B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14206-saygi-deger-arkadaslar · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- forumda saygı değer biri olmak Tanışma Köşesi 4 cevap
- ORUCA SAYGI KURALLARI İslami Bilgi ve Kaynaklar 10 cevap
- EMEĞE SAYGI..! Resimler 19 cevap
- Peygamber'e saygı Kıssadan Hisse 1 cevap
- BÜYÜKLERE VE YAŞLILARA SAYGI Kıssadan Hisse 4 cevap
- Lütfen hayata ve ölüme biraz daha saygı! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.