Yetti Artık..!Boşanmak istiyorum.

9.676 görüntülenme · 75 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam abla.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

mahsun kulselamün aleyküm kardeşim.çok etkileyici bir hikaye.Rabbim razı olsun.selametle.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.kardeşim.

relvinAllah(c.c.) razi olsun Kaan kardes.Cok guzel bir paylasimdi
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

SAFİYE, post: 741520, member: 54443Umarim bizde bu kadar seven ve sevilen eşler arasinda yer aliriz rabbim hayirlisini versi cümlemize kaan abi emeğine sağlik paylaşim için tşk edrm
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam abla.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

berat05selamün aleyküm

eşimize....ömrümüzü adadığımız...bu güzel insanlara layık olmamız gerekmez mi?
verilen değeri bilmemiz gerekmez mi?
bir şeyleri kırarken..daha kırmadan....çok çok düşünmemiz gerekmez mi???

çok anlamlı...gözleri dolduran..düşündüren bir hikaye...

umarım her birimiz bir şeyler almışızdır içinden....
imported_ros_ee

imported_ros_ee

Aktif Üye · 94 mesaj

o kadar güzel bir hikaye paylaşmışsınız ki Allah razı olsun..Yüce Rabbim bizlere de böyle duyguları paylaşabileceğimiz eşler nasip etsin inşallah...Selametle....

Ağlama KARANFİL.....Beni de ağlatma.....Sil Gözyaşlarını......

......Büyük randevu ... Bilsem nerede , saat kaçta ?
Tabutumun tahtası , bilsem hangi ağaçta ?........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

ros_eeo kadar güzel bir hikaye paylaşmışsınız ki Allah razı olsun..Yüce Rabbim bizlere de böyle duyguları paylaşabileceğimiz eşler nasip etsin inşallah...Selametle....
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun aleyküm ablacım..

çok güzel anlamlı bir paylaşımdı..
rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile hayırlı günler...
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

AYY O KADAR GÜZELKİ GERÇEKTEN İNSAN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR HAYRAN KALDIM GERÇEKTEN NE AŞK NE SEVGİ ŞİMDİDE VARMIDIR ACABA ÖYLE AŞKLAR YA 1 YA 2 UTANÇ VERİCİ AMA GERÇEK RABBİM HERKESE BÖYLE SEVMEK VE SEVİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE........:a03::a03::A:gulegule
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli ablamız.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

keltepe, post: 747277, member: 9204selamun aleyküm ablacım..

çok güzel anlamlı bir paylaşımdı..
rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile hayırlı günler...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

kırıkkalp, post: 747282, member: 77422AYY O KADAR GÜZELKİ GERÇEKTEN İNSAN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR HAYRAN KALDIM GERÇEKTEN NE AŞK NE SEVGİ ŞİMDİDE VARMIDIR ACABA ÖYLE AŞKLAR YA 1 YA 2 UTANÇ VERİCİ AMA GERÇEK RABBİM HERKESE BÖYLE SEVMEK VE SEVİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE........:a03::a03::A:gulegule
berlika

berlika

Üye · 29 mesaj

selamun aleykum çok güzel çok anlamlı bir hikayeydi Allah razı olsun diyecek bir şey bulamıyorum...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

berlikaselamun aleykum çok güzel çok anlamlı bir hikayeydi Allah razı olsun diyecek bir şey bulamıyorum...
misbah_ı_nevvar

misbah_ı_nevvar

Kıdemli Üye · 204 mesaj

çokkk güzelll inan duygulandımmm
descartes_83

descartes_83

Kıdemli Üye · 282 mesaj

cok guzel bi paylasim cok etkilendim
emeginize saglik
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ne fedakarlık cok güzeldi ALLAH razı olsun...
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

ya tamam guzel hikaye fakat bence adamın kadına bu tavrı gercekten sinir bozucu.bunu ona 50 yıldır neden dememiş.ben o kadının yerınde olsam 50 yılda katlanmazdım o adama.yani böyle gizli tutmanın ne anlamı var..kafasındakı düşünceyi eşinden niye saklıyor..mahkemede bunu acıklayınca ne oldu yanı ,kahramanmı oldu ,....kadının sucuda şu 50 yıldır o adamın huyunu suyunu bılmıyormus gıbı nıye gitmiş mahkemelere kadar,madem onsuz daha ıyı yasayacagına yemın ediyor şimdi adamın karısının hastalıgı için yaptıgı bu iyiliği artık öğrendi ne olcak peki yemin ediyordu şimdi afmı edecek ben olsam yıne de boşardım.çünkü ortada daha iyi yaşayacağına dair büyük bir bıkmışlık var başka sebebler var işin içinde ,yemin ediyor ....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.