((vicdan azabı çekenler,bir bakalım inşAllah))

6.951 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
tevhiteri

tevhiteri

Kıdemli Üye · 364 mesaj

sa.yaptıgından utanıp viçdan azabı ceken.insanlıga ilk adımı atıyor inş.kalbinde yumuşama başlıyor.allah cc çümle islam alemini vicdan hasibi kılsın inş.a.e.o
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

“Ey kendi nefislerine karşı haddi aşan, günahlarla kendi nefsine kötülük eden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Muhakkak Allah günahları affeder. O Gafur ve Rahimdir.” (4)

Emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Evet kul hakkı çok kötü. Ben kul hakkından o kadar korkuyorum ki kimin kalbini kırdıysam hemen telafi etmeye çalışıyorum. Helallik istiyorum kesinlikle. Hakkını helal edip etmemek onların elinde. Paylaşımınız için teşekkürler. Allah'a emanet olun.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Allah c.c. razı olsun çok güzel ve bilgili bir paylaşım olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık
Selametle:H
Pıtırcık

Pıtırcık

Kıdemli Üye · 113 mesaj

Bu konuda sizlere danışmak istiyorum.Ben düğün zamanında eşimin ailesine yaşattığı olumsuzluklardan dolayı,ailemle kavgaları oldu,üstüne düşeni yapmadılar bu da yetmiyor gibi üste çıkmak gibi bir yeteneğe bile sahıpler.Hani derler ya ne utanma ne sıkılma var diye.neyse..
Ben bu yüzden haklı olmama rağmen bence bu kişilerle ilgili kötü konuşmaya gayret ettiysem de olmadı.Sevmiyorum bu insanları haklı nedenlerim de var.Ama neticede vicdanen rahatsız oluyorum,günaha girmek istemiyorum ama her daim sürekli haytımda olan bu insanlarla yüz yüze bakmak durumundayım.
Ben ne yapmalıyım bu durumda.?Direk onlarla bunu konuşmak istemiyorum
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

çok güzeldi Allah affettiği kullarından eylesin amin....
emossss

emossss

Yeni Üye · 4 mesaj

evet hayatımda bi kere çokbüyk vicdan azabı çektim ve kuran kursuna gittim sora okdr ağlayarak ve okdr allaha tövbe ettimki inşallah kabul olmuştur...
recep.

recep.

Yeni Üye · 2 mesaj

Ecrin Hicransağolasın kardeşim..selam ve dua ile

selamın aleyküm
recep.

recep.

Yeni Üye · 2 mesaj

adak

adak

slamın aleyküm arkadaşlar ben askerliyimi sınır boylarında yaptım askerliyim bitsin kurban yani büyük baş hayvan kesecem diye adak adadım ama yerine getiremebim bunun yaşantımda etkisiolurmu allaha emanet olun..s.a
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.