vicdan azabımıdır?
1.001 görüntülenme · 3 yanıt
RE: vicdan azabımıdır?
Allah yardımcın olsun kardeşim inş. Ama neden oluyor ki? Belki de bazı sıkıntılarını çok düşünüyorsundur. Her ne sıkıntın olursa olsun şöyle düşünmelisin: Allah'ın izniyle bu zor dönemler geçer,böyle demelisin. İnan bana neler geçmiyorki şu hayatta. Herşey olacağına varır,rahat ol. İnş. bu olumlu düşüncelerle bir süre sonra kendini daha iyi hissedersin. Allah yardımcın olsun senin ve tüm müminlerin. Amin.
Allah yardımcın olsun kardeşim inş. Ama neden oluyor ki? Belki de bazı sıkıntılarını çok düşünüyorsundur. Her ne sıkıntın olursa olsun şöyle düşünmelisin: Allah'ın izniyle bu zor dönemler geçer,böyle demelisin. İnan bana neler geçmiyorki şu hayatta. Herşey olacağına varır,rahat ol. İnş. bu olumlu düşüncelerle bir süre sonra kendini daha iyi hissedersin. Allah yardımcın olsun senin ve tüm müminlerin. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
SELEHA
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: vicdan azabımıdır?
S.A. ARKADAŞIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAZEN OLUYUR İNSANIN MURELİ BUZUK OLUNCA İNSAN YATAMIYOR BEN BİR YIL BUYU YATAMADIM AMA HÜZÜN HASRET BİTİNCE HERŞEY DÜZENE GİRDİ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN ARKADAŞIM GEÇER BU GÜNLER NEYE SIKILMIŞSANDA İNŞALLAH ATLATIRSIN ALLAH,A EMANET OLB)
S.A. ARKADAŞIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAZEN OLUYUR İNSANIN MURELİ BUZUK OLUNCA İNSAN YATAMIYOR BEN BİR YIL BUYU YATAMADIM AMA HÜZÜN HASRET BİTİNCE HERŞEY DÜZENE GİRDİ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN ARKADAŞIM GEÇER BU GÜNLER NEYE SIKILMIŞSANDA İNŞALLAH ATLATIRSIN ALLAH,A EMANET OLB)
RE: slm
ALLAHA DU ET FATMA SABIR DILE ALLAH DUEDENLERIN YANINDADIR ALLAHA EMANET OLUN KUSURU KALMA MSN DE KONUŞAMADIM SORUN OLDU HAFTAYA İNŞALLAH CUMARTESI AKŞAMI
ALLAHA DU ET FATMA SABIR DILE ALLAH DUEDENLERIN YANINDADIR ALLAHA EMANET OLUN KUSURU KALMA MSN DE KONUŞAMADIM SORUN OLDU HAFTAYA İNŞALLAH CUMARTESI AKŞAMI
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9016-vicdan-azabimidir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ((vicdan azabı çekenler,bir bakalım inşAllah)) Dini sohbet 48 cevap
- Vicdan Ve Fetva (Çıktı) İslami Bilgi ve Kaynaklar 11 cevap
- Bir Vicdan Muhâsebesi İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- Din bir vicdan işi midir? Dini sohbet 3 cevap
- vicdan... Dini Hikayeler 2 cevap
- vicdan azabı çekenler,bir bakalım inşAllah Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.