vicdan azabımıdır?

1.001 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
fat_maa22

fat_maa22

Yeni Üye · 2 mesaj

ey mumın kardeslerım benım sorunum var kı sudur uyku uyuyamıyorum vıcdanmıdır bana yrdımcı olun ve dua edın
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

RE: vicdan azabımıdır?

Allah yardımcın olsun kardeşim inş. Ama neden oluyor ki? Belki de bazı sıkıntılarını çok düşünüyorsundur. Her ne sıkıntın olursa olsun şöyle düşünmelisin: Allah'ın izniyle bu zor dönemler geçer,böyle demelisin. İnan bana neler geçmiyorki şu hayatta. Herşey olacağına varır,rahat ol. İnş. bu olumlu düşüncelerle bir süre sonra kendini daha iyi hissedersin. Allah yardımcın olsun senin ve tüm müminlerin. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
SELEHA

SELEHA

Yeni Üye · 0 mesaj

RE: vicdan azabımıdır?

S.A. ARKADAŞIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAZEN OLUYUR İNSANIN MURELİ BUZUK OLUNCA İNSAN YATAMIYOR BEN BİR YIL BUYU YATAMADIM AMA HÜZÜN HASRET BİTİNCE HERŞEY DÜZENE GİRDİ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN ARKADAŞIM GEÇER BU GÜNLER NEYE SIKILMIŞSANDA İNŞALLAH ATLATIRSIN ALLAH,A EMANET OLB)
gurbetci_66

gurbetci_66

Üye · 16 mesaj

RE: slm

RE: slm

ALLAHA DU ET FATMA SABIR DILE ALLAH DUEDENLERIN YANINDADIR ALLAHA EMANET OLUN KUSURU KALMA MSN DE KONUŞAMADIM SORUN OLDU HAFTAYA İNŞALLAH CUMARTESI AKŞAMI
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.