keltepe (hülya abla)nerelerdesin...
1.567 görüntülenme · 12 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
-KAAN-benim de aklımda olan bir arayış keltepe ablamı.inşaALLAH bir sorun yoktur.sağlığın sıhhatin ve keyfin yerindedir abla.en kısa zamanda hayırlı haberlerin ile bekliyoruz.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.selametle.
SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM...PC Sİ BOZULMUŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....10 GÜNÜ GEÇTİ HİÇ GÖRMEDİM SİTEYE GELMESEDE MSNE GELİRDİ..ACABA SİTEYE GELDİDE BENİ GÖRMEDİM GÖREN VARMI DİYE AÇTIM BURAYI....HAYIRLI AKŞAMLAR ..RABBİME EMANET OLUN..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
fatmanaSELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM...PC Sİ BOZULMUŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....10 GÜNÜ GEÇTİ HİÇ GÖRMEDİM SİTEYE GELMESEDE MSNE GELİRDİ..ACABA SİTEYE GELDİDE BENİ GÖRMEDİM GÖREN VARMI DİYE AÇTIM BURAYI....HAYIRLI AKŞAMLAR ..RABBİME EMANET OLUN..
önemsenmek ,değer verilmek çok güzel bir duygu tşk.ederim..
bilgisayarım bozuktu o yüzden bir süredir aranızda yoktum..ama hep aklımda idiniz...
rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı geceler ablacım..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
-KAAN-benim de aklımda olan bir arayış keltepe ablamı.inşaALLAH bir sorun yoktur.sağlığın sıhhatin ve keyfin yerindedir abla.en kısa zamanda hayırlı haberlerin ile bekliyoruz.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.selametle.
sağol ablacım,beni gözlerinizin araması çok mutlu etti...
sana fatmaya çok tşk.ederim....ablacım..
rabbim ikinizdende razı olsun inşaallah..
rabbime emanet ol du aile.. hayırlı geceler..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
keltepe, post: 625562, member: 76367sağol ablacım,beni gözlerinizin araması çok mutlu etti...
sana fatmaya çok tşk.ederim....ablacım..
rabbim ikinizdende razı olsun inşaallah..
rabbime emanet ol du aile.. hayırlı geceler..
o senin açtığın tevhit bölümü vardıya orada bulunmayı istiyorum ama artık görüntüleniyo o sayfa
yani sitede görüntüleniyo ama çok cvp yazıldığı için benim net açamıyo ya anlıyacağın ne olup biitiindenden haberim yok o bölümde selam ve dua ile...
hafizkizhoşgeldin ablacığım bende merak ettim seni yoksun kaç haftadır bide bi şey söyleyecektim
o senin açtığın tevhit bölümü vardıya orada bulunmayı istiyorum ama artık görüntüleniyo o sayfa
yani sitede görüntüleniyo ama çok cvp yazıldığı için benim net açamıyo ya anlıyacağın ne olup biitiindenden haberim yok o bölümde selam ve dua ile...
sağol ablacım...
tevhid konusunu kapattım ...
rabbime emnaet ol du aile..
hayırlı geceler..
keltepesağol ablacım...
tevhid konusunu kapattım ...
rabbime emnaet ol du aile..
hayırlı geceler..
ya gerçekten mi iyi sevindim buna abla ben daha açamıyorum diye üzülüyodum
ya kusura bakmazsan bi şey soracaktım senin yaş kaç acaba abla diyomda
bide senin keltepe soy isimmi
iyi geceler:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32209-keltepe-hulya-abla-nerelerdesin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- GERÇEK DOSTLUK(keltepe'ye destek) Nasihatler 12 cevap
- erciyes1984 nerelerdesin!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Kasim Abiyi Ariyorum Nerelerdesin Abi????? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 23 cevap
- M DENİZ abi nerelerdesin??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- ceylantur abla yeni yaşın hayırlı olsun... Kutlama ve Tebrik Mesajları 27 cevap
- Sen Neymişsin Be Abla...!!! Şiirler 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.