M DENİZ abi nerelerdesin???

874 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

abi nerelerdesin ? reçetelerin arasında kayıp mı oldun yoksam ..:K

abi yeni bir düzen gelse de şu faturadan, reçeterden kurtulsak şöyle derince ohhhhhh desek olmaz mı acep

ay sonunu sevmiyorum .....................

yapacak bişeyde yok ama

ABi ne zaman okursun bilemem.. belkide faturaları kestikten sonra fırsatın olur okumaya ...

Allah yardımcın olsun.......Allah a emanet ol abi

not: bütün eczanede çalışan KARDEŞLERİME (yada muhasebe bürosunda çalışan yada ay sonu geldi işler çığrından çıktı diye zır zır ağlayan kardeşlerime) çok büyük geçmişler olsun Allah yardımcınız olsun .. KOLAY GELSİN ..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

aysem06abi nerelerdesin ? reçetelerin arasında kayıp mı oldun yoksam ..

abi yeni bir düzen gelse de şu faturadan, reçeterden kurtulsak şöyle derince ohhhhhh desek olmaz mı acep

ay sonunu sevmiyorum .....................

yapacak bişeyde yok ama

ABi ne zaman okursun bilemem.. belkide faturaları kestikten sonra fırsatın olur okumaya ...

Allah yardımcın olsun.......Allah a emanet ol abi

not: bütün eczanede çalışan KARDEŞLERİME (yada muhasebe bürosunda çalışan yada ay sonu geldi işler çığrından çıktı diye zır zır ağlayan kardeşlerime) çok büyük geçmişler olsun Allah yardımcınız olsun .. KOLAY GELSİN ..

selamun aleyküm evet evet murat abi reçeteler arasında kayboldu:Kvekaleten ben yazayım dedim o göremez bu halde iken:Kbugün tüm gün reçetelerle uğraştık malesef:Abu arada o beklediğiniz,beklediğimiz düzenleme gelmez sanırım..yani devam reçetelere,küpürlere,faturalara..hayırlı akşamlar ben iletirim murat abiye yazınızı inşAllah..Allaha(c.c.)emanet olun
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ve aleyküm selam ...:) bencede o düzenlemeyi çoooook bekleriz ...

sizdemi eczanede çalışıyorsunuz .... yazııııkkkkkkkk:K(banada)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR AYŞE BACIII...
YA SORMA BACIM REÇETELERİN DAHA O KADAR ÇOK İŞİ VARKİ HAFTA SONU FATURA EDEBİLİRSEK ŞÜKÜR DİCEM...
KUSURA BAKMA BU GÜN SÖYLEDİ RECEP... AMA Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM. ÇOK YOĞUNDUK BİDE SİSTEM ÇALIŞMADI VE ŞUANDA 100 TANE REÇETE BİLGİSAYARA GİRİRLECEK KÜPÜRLER YAPIŞACAK KONTROLU OLUP FATURAYA HAYIR HALE GETİRELECEK. VE DİĞER 1500 REÇETE DAHA LİSTE ALINIP KONTROL EDİLECEK NUMARA VERİLECEK FATURA KESİLECEK OFFFFFFF...:(:A
BİTERMİ SENCE...
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

M DENIZ
SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR AYŞE BACIII...
YA SORMA BACIM REÇETELERİN DAHA O KADAR ÇOK İŞİ VARKİ HAFTA SONU FATURA EDEBİLİRSEK ŞÜKÜR DİCEM...
KUSURA BAKMA BU GÜN SÖYLEDİ RECEP... AMA Bİ TÜRLÜ YAZAMADIM. ÇOK YOĞUNDUK BİDE SİSTEM ÇALIŞMADI VE ŞUANDA 100 TANE REÇETE BİLGİSAYARA GİRİRLECEK KÜPÜRLER YAPIŞACAK KONTROLU OLUP FATURAYA HAYIR HALE GETİRELECEK. VE DİĞER 1500 REÇETE DAHA LİSTE ALINIP KONTROL EDİLECEK NUMARA VERİLECEK FATURA KESİLECEK OFFFFFFF...:(:A
BİTERMİ SENCE...

ALEYKÜM SELAM ABİM İNAN OKURKEN BEN YORULDUM BİZDE O KADAR İŞ OLMUYOR SİZİN ORDA ÇOK YOĞUN SANIRIM ....... ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABİ BU DA GEÇER İNŞALLAH .. SANA RABBİM SABIR VERSİN, REÇETELER ARASINDA KAYBOLMAMAN DİLEĞİYLE ALLAH A EMANET OL ABİ .......
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

aysem06ve aleyküm selam ... bencede o düzenlemeyi çoooook bekleriz ...

sizdemi eczanede çalışıyorsunuz .... yazııııkkkkkkkk(banada)

evet malesef mi desem,şükür mü desem ama bende eczanedeyim..murat abiyle beraber çalışıyoruz yani o bahsedilen reçeteler beni de boğdular ve de boğacaklar sanırım:A
neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyelim de her zaman..güya bugün tatil ama dün 2 günlük çalıştık:KAllaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

ALEYKÜM SELAM ... KUSURA BAKMAYIN YAZINIZI YENİ GÖRDÜM... RABBİM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ........ BİRDE ŞU DÜZENNNNNNNN GELSİN ARTIK :A:A:A REÇETELER FATURALAR YA ÇOK KÖTÜÜÜÜ KARTLI SİSTEME GEÇSEK FENADA OLMAZ HANİ ALLAHA EMANET OLUN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.