🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.869 görüntülenme · 1.954 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Canim Kardeşim Allah C.c.de Sizlerden Razi Olsun Mevlam Sizlere Hayirli Uzun ömür Versin
1000 Tane Daha Okudum şimdilik 500malayim Kendim Içinde Dua Sirasi Bende Onun Için Kendim Bol Bol Alip Okumam Lazim Okuma Sirasi Benden Geçince Daha çok Almaya çalişirim Allah C.c. Emanet Olum Selam Ve Sevgilerle Hayirli Akşamlar
1000 Tane Daha Okudum şimdilik 500malayim Kendim Içinde Dua Sirasi Bende Onun Için Kendim Bol Bol Alip Okumam Lazim Okuma Sirasi Benden Geçince Daha çok Almaya çalişirim Allah C.c. Emanet Olum Selam Ve Sevgilerle Hayirli Akşamlar
gülderen özdemirCanim Kardeşim Allah C.c.de Sizlerden Razi Olsun Mevlam Sizlere Hayirli Uzun ömür Versin
:)
ALLAH KABUL ETSIN SIZEDE INSALLAH GÜZEL DULARINIZADA AMIN
ALLAH´a.e.o
ALLAH KABUL ETSIN SIZEDE INSALLAH GÜZEL DULARINIZADA AMIN
ALLAH´a.e.o
kİşİsElbİşEy5000 Adet okunmuştur, vesile olduğunuz içi Allah razı olsun.
5000 tane tekrar alıyorum okuyunca heber veririm. Allah'ım cümlemizinkini kabul etsin.
5000 tane okunmuştur kardeşim. Allah'ım kabul eder inşallah.

ABILERIM ABLALARIM KARDESLERIM,
19 Mart´a KUTLU DOGUM Haftasina Cok Az Kaldi...!!!
SIZDE KATILIN KAMPANYAMIZA Toplam 9.999.999 SALAVAT Okunacak 1 tane okusaniz bile kârdir 9.999.998´in 9´una siz tamamlayin;)... Sizde Bu Sevaba Dahil olun... Peygamber Efendimize Hep Birlikte Hediyelerin En Güzelini Verelim...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.