Tesbih...

4.860 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

nigdeli
ve aleyna aleyküm selam güzellikler diyarının yolcusu (inşaAllah), değerli kardeşim..aynen benim de devamlı aklıma geliyor bu kıssa kardeşim..Rabbim c.c. sizden de ebeden razı olsun, sizin de ecrinizi en hayırlı şekilde versin, sizi iki cihanda azize eylesin can bacım..B)

Rabbul alemin birbirimizin gıyabında yapmış olduğumuz dualarımızı makbul eylesin kardeşim, siz de her daim acizane dualarımda, aklımdasınız inşaAllah.. bu aralar ben pek giremiyorum, ama girdiğimde de sizi göremiyorum..inşaAllah herşey yolundadır kardeşim :gulegule..selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..B)

SELAMÜN ALEYKÜM ADI RABBİMİN SEVDİĞİ AHLAKAN VE YAŞAYIŞIYLA GÖNLÜMÜZDE TAHT KURMUŞ ZATI MUHTEREMİN İSMİNİ TAŞIYAN DEĞERLİ(.....)KARDEŞİM SAYENİZDE BİZİ ÇOK GÜZEL DÜŞÜMCELERE SEVK EDİYORSUNUZ BENİM İÇİN ETMİŞ OLDUĞUNUZ DUALARA CANI GÖNÜLDEN AMİN RABBİM SİZE KAT KATINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM BURALARDA OLUYORUM AMA YORUM YAPMIYORUM KARDEŞİM YANLIZ BİRAZ YOĞUNDUM BU ARALAR O YÜZDEN YOKTUM AMA ARTIK BURDAYIM KARDEŞİM SİZDE BENİM DAİMİ DUAMDASINIZ VE BAKİ MUHABBETİMLE CAN KARDEŞİM SİZLE BENİ KARDEŞ KILAN RABBİME EMANETSİNİZ NİĞDELİ(......)KARDEŞİM
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

cennet yolcusu, post: 552499, member: 16903SELAMÜN ALEYKÜM ADI RABBİMİN SEVDİĞİ AHLAKAN VE YAŞAYIŞIYLA GÖNLÜMÜZDE TAHT KURMUŞ ZATI MUHTEREMİN İSMİNİ TAŞIYAN DEĞERLİ(.....)KARDEŞİM SAYENİZDE BİZİ ÇOK GÜZEL DÜŞÜMCELERE SEVK EDİYORSUNUZ BENİM İÇİN ETMİŞ OLDUĞUNUZ DUALARA CANI GÖNÜLDEN AMİN RABBİM SİZE KAT KATINI VERSİN İNŞALLAH KARDEŞİM BURALARDA OLUYORUM AMA YORUM YAPMIYORUM KARDEŞİM YANLIZ BİRAZ YOĞUNDUM BU ARALAR O YÜZDEN YOKTUM AMA ARTIK BURDAYIM KARDEŞİM SİZDE BENİM DAİMİ DUAMDASINIZ VE BAKİ MUHABBETİMLE CAN KARDEŞİM SİZLE BENİ KARDEŞ KILAN RABBİME EMANETSİNİZ NİĞDELİ(......)KARDEŞİM

ve aleyna aleyküm selam baki güzelliklerin yolcusu, can bacımB)Rabbul alemin ismini taşıdığımız zatın nadide yaşamını da anlayabilmeyi, ahlakını örnek edinebilmeyi nasip eylesin inşaAllah canım kardeşim..
anladım kardeşim, Rabbim c.c. hayırlı yoğunluklar versin, tüm hizmetlerinizin ecrini en hayırlı şekilde versin inşaAllah canım kardeşim..sizi bu yoldan ayırmasın Mevla Teala.bunun için de daima duacıyım size inşaAllahu Rahman.

Kendinizi fazla özlettirmeyin inşaAllah kardeşim :gulegule acizane dualarımdasınız her daim.
Kalplerimize muhabbet nakşeden Rabbimiz celle celaluhu'ya emanetsiniz..
selam, baki dua ve muhabbetle inşaAllah...

@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun sizden cok guzel bir paylasimdi.yureginize saglik...
nigdeli

nigdeli

Im_muslimpaylaşımınız için ALLAh razı olsun kardeşim...Hakikaten sevdiklerimiz için her ne olursa olsun onları ölçüp biçmek doğru bir davranış değildir...

selametle kalın inşaallah...

amin, cümlemizden Rabbim razı olsun kardeşim..
selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

ashab_kiram, post: 551764, member: 23787çok güzel ve içinde anlamamız ve ders çıkarmamaız gereken çok şey var.yüreğine sağlık

sağolasınız tuğçe kardeşim..selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

@ebruliALLAH razi olsun sizden cok guzel bir paylasimdi.yureginize saglik...

Mevla Teala sizden de her daim razı olsun ebru ablam.. beğenmiş olmanıza sevindim, sağolasınız..selam ve dualarım ile...B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.