Tesbih...

4.897 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

lenimükemmeldi :G

:T ...B)...
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

S.a. Niğdeli Kardeşim.uzun Bi Aradan Sonra Tekrar Kavuştum Aileme.şükürler Olsun.paylaşim Için Allah (c.c) Razi Olsun Senden.selametle...

nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatS.a. Niğdeli Kardeşim.uzun Bi Aradan Sonra Tekrar Kavuştum Aileme.şükürler Olsun.paylaşim Için Allah (c.c) Razi Olsun Senden.selametle...

ve aleyküm selam verahmetullah..Hoşgeldin tekrardan kardeşim.
Evet, ben de farkındayım.:( Çok uzun zamandır göremiyordum.İnşaAllah önemli bir durum yoktu kardeşim.
Ecmain inş..selam ve dua ile..B)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar çok güzel bir paylaşım gerçekten çok güzel ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdelive aleyküm selam verahmetullah..Hoşgeldin tekrardan kardeşim.
Evet, ben de farkındayım.:( Çok uzun zamandır göremiyordum.İnşaAllah önemli bir durum yoktu kardeşim.
Ecmain inş..selam ve dua ile..B)

TEKRARDAN HOŞBULDUK KARDEŞİM.PEK ÖNEMLİ Bİ DURUM DEĞİL,SAĞLIK PROBLEMİM VARDI ATLATTIM BURDAYIM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TEKRAR ALLAH (C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM SANADA SELAM VE DUA İLE...B)..

pakizebölükbas

pakizebölükbas

Kıdemli Üye · 230 mesaj

Allah cümlenizden razi olsun ben yeni tanistim bu siteyle insallah cok fayda bulacaga benziyorum.hayirli ramazanlar.
nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatTEKRARDAN HOŞBULDUK KARDEŞİM.PEK ÖNEMLİ Bİ DURUM DEĞİL,SAĞLIK PROBLEMİM VARDI ATLATTIM BURDAYIM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.TEKRAR ALLAH (C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM SANADA SELAM VE DUA İLE...B)..

Geçmiş olsun güzel kardeşim.Çok üzüldüm.Rabbim şifa versin inş.
Rabbimiz c.c senden de daima razı olur inş..Hayırlı ramazanlar..Allah'a emanet B)
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nigdeliGeçmiş olsun güzel kardeşim.Çok üzüldüm.Rabbim şifa versin inş.
Rabbimiz c.c senden de daima razı olur inş..Hayırlı ramazanlar..Allah'a emanet B)

SAĞOL RABİA KARDEŞİM.(UMARIM İSMİNİ DOĞRU HATIRLIYORUMDUR)
AMİN İNŞAALLAH.İYİYİM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.SANADA HAYIRLI,MUTLU RAMAZANLAR.SELAMETLE...B)

nigdeli

nigdeli

zynp_rukiyeEsselamun aleyküm canım kardeşim Rahman razı olsun çok güzel bir kıssaydı inşaallah hisse çıkaranlardan oluruz hayırlı sahurlar ;)
Güzel yaratıcıya emanetsiniz selam ve dua ile...B)

ve aleyküm selam verahmetullah canım kardeşim..Rabbim sizdende her daim razı olur inşaAllah. amin .inş..beğenmiş olmanıza sevindim.eksik olmayın..size de hayırlı geceler kardeşim;)..En Emin'e emanet olun inş..Dua ile..B)
nigdeli

nigdeli

secretSelamün Aleyküm Allah(c.c) razı olsun.Çok güzel bir paylaşımdı.Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.Allaha(c.c) emanet olun.

ve aleyküm selam, ecmain inşaAllah..
sağolasınız..selametle..
nigdeli

nigdeli

Sefine-i HayatSAĞOL RABİA KARDEŞİM.(UMARIM İSMİNİ DOĞRU HATIRLIYORUMDUR)
AMİN İNŞAALLAH.İYİYİM RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.SANADA HAYIRLI,MUTLU RAMAZANLAR.SELAMETLE...B)

Doğrudur güzel kardeşim.
amin inşaAllah..selam ve dua ile..B)
nigdeli

nigdeli

tubagünerselamun aleyküm hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar çok güzel bir paylaşım gerçekten çok güzel ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ

ve aleyküm selam. sağolasınız.
Ecmain, inşaAllah-u Teala
nigdeli

nigdeli

pakizebölükbasAllah cümlenizden razi olsun ben yeni tanistim bu siteyle insallah cok fayda bulacaga benziyorum.hayirli ramazanlar.

selamun aleyküm .hoşgeldiniz kardeşim. Rabbim istifade etmeyi nasip etsin inşaAllah..Ecmain inşaAllah.size de hayırlı ramazanlar kardeşim.
nigdeli

nigdeli

aska mecnunSelamünaleyküm.....

ALLAH c.c. razı olsun çok güzel bir kıssaydı emeğine zahmetine sağlık selam ve dua ile kal fe emanillah

ve aleyküm selam kardeşim

amin, Ecmain inşaAllah. sağolasınız..selametle kalın. Fi emanillah..
beyzanurekin

beyzanurekin

Aktif Üye · 65 mesaj

s.a

s.a

paylaşımınız için teşekkür ederim...YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ...ALLAHA EMANET OLUN...
hilal.

hilal.

Yeni Üye · 0 mesaj

yüce rabbim senden razi olsun
nigdeli

nigdeli

beyzanurekinpaylaşımınız için teşekkür ederim...YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ...ALLAHA EMANET OLUN...

ve aleyküm selam, sağolasınız..
Siz de Allah'a emanet olun..Dua ile..
nigdeli

nigdeli

hilal.yüce rabbim senden razi olsun

Rabbimiz Zülcelal Hazretleri, Ümmet-i Muhammed den razı olur inş..
dua ile...
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Allah razı olsun kardeşim eline sağlık..
nigdeli

nigdeli

selennyAllah razı olsun kardeşim eline sağlık..

amin, ecmain inşaAllah
dua ile..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.