Tesbih...

4.897 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

s.a Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğine Sağlik Insanin Evdiği Için Yapacaği Nin Adedi Ve Miktari Olmaz Selam Ve Dua Ile A.e.o...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

s.aleyküm paylaşım için çok saol çok anlamlı okuyunca çok şey geçti aklımdan '' İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç? "

RANAA

RANAA

Aktif Üye · 58 mesaj

s.a hayırlı sabahlar
Ne güzel sölemiş al yanaklı kız "insan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç" diye.
Ya bazen o dönemlerde yaşamış olmayı o kadar çok istiyorum ki.
İnsanlar o zaman herşeyi hakkı ile yapıyorlarmış.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

umeyyes.a Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğine Sağlik Insanin Evdiği Için Yapacaği Nin Adedi Ve Miktari Olmaz Selam Ve Dua Ile A.e.o...

ve aleyküm selam abi, Rabbim cümlemizden razı olur inşaALLAH
sağolasınız.yorumunuz için teşekkürler, haklısınız.selam ve dua ile.
Fi emanillah
nigdeli

nigdeli

gecekondus.aleyküm paylaşım için çok saol çok anlamlı okuyunca çok şey geçti aklımdan '' İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç? "

ve aleyküm selam verahmetullah
selam ve dua ile kalın.
nigdeli

nigdeli

RANAAs.a hayırlı sabahlar
Ne güzel sölemiş al yanaklı kız "insan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç" diye.
Ya bazen o dönemlerde yaşamış olmayı o kadar çok istiyorum ki.
İnsanlar o zaman herşeyi hakkı ile yapıyorlarmış.

ve aleyküm selam. hayırlı günler kardeşim
selam ve dua ile kalın. fi emanillah
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

kimin kimden ders alacağı hiç belli olmuyor bak kıza

ALLAH razı olsun kardeşim paylaşım için
nigdeli

nigdeli

MeHMeT KoÇkimin kimden ders alacağı hiç belli olmuyor bak kıza

ALLAH razı olsun kardeşim paylaşım için

haklısınız.
Amin , ecmain inşaAllah..selametle kalın kardeşim.
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

s.a kardeş çok güzel yazmışsın rabbim hepimize kendini hakkıyla sevdirsin allah ilminizi arttırsın dua ile
nigdeli

nigdeli

cennet yolcusus.a kardeş çok güzel yazmışsın rabbim hepimize kendini hakkıyla sevdirsin allah ilminizi arttırsın dua ile

ve aleyküm selam kardeşim..yazı alıntıdır.
amin, ecmain inşaAllah..selametle kalın..Hayırlı bayramlar B)
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

nigdelive aleyküm selam kardeşim..yazı alıntıdır.
amin, ecmain inşaAllah..selametle kalın..Hayırlı bayramlar B)

SELAMÜN ALEYKÜM İSMİ GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİM NE ZAMAN TESBİHİ ELİME ALSAM BU DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ AKLIMA GELİYOR RABBİM RAZI OLSUN ECRİNİ VERSİN KARDEŞİM RABBİM CENNET SEYYİDESİ ETSİN SİZİ RABBİME EMANETSİNİZ KARDEŞİM DAİMİ DUAMDASINIZ KARDEŞİMB)
nigdeli

nigdeli

cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM İSMİ GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİM NE ZAMAN TESBİHİ ELİME ALSAM BU DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ AKLIMA GELİYOR RABBİM RAZI OLSUN ECRİNİ VERSİN KARDEŞİM RABBİM CENNET SEYYİDESİ ETSİN SİZİ RABBİME EMANETSİNİZ KARDEŞİM DAİMİ DUAMDASINIZ KARDEŞİMB)

ve aleyna aleyküm selam güzellikler diyarının yolcusu (inşaAllah), değerli kardeşim..aynen benim de devamlı aklıma geliyor bu kıssa kardeşim..Rabbim c.c. sizden de ebeden razı olsun, sizin de ecrinizi en hayırlı şekilde versin, sizi iki cihanda azize eylesin can bacım..B)

Rabbul alemin birbirimizin gıyabında yapmış olduğumuz dualarımızı makbul eylesin kardeşim, siz de her daim acizane dualarımda, aklımdasınız inşaAllah.. bu aralar ben pek giremiyorum, ama girdiğimde de sizi göremiyorum..inşaAllah herşey yolundadır kardeşim :gulegule..selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..B)
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum Allah razı olsun cok anlamlı idi a.e.ol
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

S.A.ÇOOOOOOOOOK GÜZEL ÇOK MANİDAR...ALLAH RAZI OLSUN...
nigdeli

nigdeli

erciyes1984Selamunaleykum Allah razı olsun cok anlamlı idi a.e.ol

ve aleyküm selam Ahmet kardeşim.
amin, cümlemizden inşaAllah..teşekkür ederim..
selam ve dua ile..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Esselamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve beden insaAllah kardesim; Cok güzel bir kissa paylasmissiniz bizlerle.Allah (c.c.) bizlere hayirli ilim nasip eylesin.Bizlere hayirli bir kul olmayi nasip eylesin.Selametle kalin insaAllah.B)
nigdeli

nigdeli

Ahmet&GizemS.A.ÇOOOOOOOOOK GÜZEL ÇOK MANİDAR...ALLAH RAZI OLSUN...

ve aleyküm selam zehra ablam. Allahu Teala sizden de razı olsun her daim. sağolasınız..
selam ve baki dua ile..:HB)
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

nigdeli, post: 461020, member: 33601Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında.

Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.

Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
"Sevdiğim çalışıyor orada.
Ona elma götürüyorum."

Kaç tane diye soruvermiş derviş baba.

Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"

Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş…

paylaşımınız için ALLAh razı olsun kardeşim...Hakikaten sevdiklerimiz için her ne olursa olsun onları ölçüp biçmek doğru bir davranış değildir...

selametle kalın inşaallah...
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

nigdeli, post: 461020, member: 33601Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında.

Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.

Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
"Sevdiğim çalışıyor orada.
Ona elma götürüyorum."

Kaç tane diye soruvermiş derviş baba.

Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"

Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş…

çok güzel ve içinde anlamamız ve ders çıkarmamaız gereken çok şey var.yüreğine sağlık
nigdeli

nigdeli

Gonlumun_guluEsselamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve beden insaAllah kardesim; Cok güzel bir kissa paylasmissiniz bizlerle.Allah (c.c.) bizlere hayirli ilim nasip eylesin.Bizlere hayirli bir kul olmayi nasip eylesin.Selametle kalin insaAllah.B)

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah Gonlumun gülü kardeşim.
teşekkür ederim. güzel dualarınıza amin diyorum kardeşim..Rabbimiz müstecab eylesin dualarınızı inşaAllah. Mevlaya c.c. emanetsiniz..baki selam ve dua ile..:HB)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.