Tesbih...
4.897 görüntülenme · 65 yanıt
umeyyes.a Kardeşim Allah Razi Olsun Emeğine Sağlik Insanin Evdiği Için Yapacaği Nin Adedi Ve Miktari Olmaz Selam Ve Dua Ile A.e.o...
ve aleyküm selam abi, Rabbim cümlemizden razı olur inşaALLAH
sağolasınız.yorumunuz için teşekkürler, haklısınız.selam ve dua ile.
Fi emanillah
RANAAs.a hayırlı sabahlar
Ne güzel sölemiş al yanaklı kız "insan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç" diye.
Ya bazen o dönemlerde yaşamış olmayı o kadar çok istiyorum ki.
İnsanlar o zaman herşeyi hakkı ile yapıyorlarmış.
ve aleyküm selam. hayırlı günler kardeşim
selam ve dua ile kalın. fi emanillah
s.a kardeş çok güzel yazmışsın rabbim hepimize kendini hakkıyla sevdirsin allah ilminizi arttırsın dua ile
cennet yolcusus.a kardeş çok güzel yazmışsın rabbim hepimize kendini hakkıyla sevdirsin allah ilminizi arttırsın dua ile
ve aleyküm selam kardeşim..yazı alıntıdır.
amin, ecmain inşaAllah..selametle kalın..Hayırlı bayramlar B)
nigdelive aleyküm selam kardeşim..yazı alıntıdır.
amin, ecmain inşaAllah..selametle kalın..Hayırlı bayramlar B)
SELAMÜN ALEYKÜM İSMİ GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİM NE ZAMAN TESBİHİ ELİME ALSAM BU DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ AKLIMA GELİYOR RABBİM RAZI OLSUN ECRİNİ VERSİN KARDEŞİM RABBİM CENNET SEYYİDESİ ETSİN SİZİ RABBİME EMANETSİNİZ KARDEŞİM DAİMİ DUAMDASINIZ KARDEŞİMB)
cennet yolcusuSELAMÜN ALEYKÜM İSMİ GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİM NE ZAMAN TESBİHİ ELİME ALSAM BU DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ AKLIMA GELİYOR RABBİM RAZI OLSUN ECRİNİ VERSİN KARDEŞİM RABBİM CENNET SEYYİDESİ ETSİN SİZİ RABBİME EMANETSİNİZ KARDEŞİM DAİMİ DUAMDASINIZ KARDEŞİMB)
ve aleyna aleyküm selam güzellikler diyarının yolcusu (inşaAllah), değerli kardeşim..aynen benim de devamlı aklıma geliyor bu kıssa kardeşim..Rabbim c.c. sizden de ebeden razı olsun, sizin de ecrinizi en hayırlı şekilde versin, sizi iki cihanda azize eylesin can bacım..B)
Rabbul alemin birbirimizin gıyabında yapmış olduğumuz dualarımızı makbul eylesin kardeşim, siz de her daim acizane dualarımda, aklımdasınız inşaAllah.. bu aralar ben pek giremiyorum, ama girdiğimde de sizi göremiyorum..inşaAllah herşey yolundadır kardeşim :gulegule..selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..B)
Rabbul alemin birbirimizin gıyabında yapmış olduğumuz dualarımızı makbul eylesin kardeşim, siz de her daim acizane dualarımda, aklımdasınız inşaAllah.. bu aralar ben pek giremiyorum, ama girdiğimde de sizi göremiyorum..inşaAllah herşey yolundadır kardeşim :gulegule..selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..B)
Esselamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve beden insaAllah kardesim; Cok güzel bir kissa paylasmissiniz bizlerle.Allah (c.c.) bizlere hayirli ilim nasip eylesin.Bizlere hayirli bir kul olmayi nasip eylesin.Selametle kalin insaAllah.B)
nigdeli, post: 461020, member: 33601Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında.
Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.
Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
"Sevdiğim çalışıyor orada.
Ona elma götürüyorum."
Kaç tane diye soruvermiş derviş baba.
Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"
Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş…
paylaşımınız için ALLAh razı olsun kardeşim...Hakikaten sevdiklerimiz için her ne olursa olsun onları ölçüp biçmek doğru bir davranış değildir...
selametle kalın inşaallah...
nigdeli, post: 461020, member: 33601Derviş, bir kucak elma ile bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş bozkır sıcağında.
Yorgunluktan al almış kızın yanakları.
"Nereye gidersin? Ne doldurdun kucağına?" diye sormuş.
Uzak bir tarlayı işaret etmiş kız.
"Sevdiğim çalışıyor orada.
Ona elma götürüyorum."
Kaç tane diye soruvermiş derviş baba.
Kız şaşkın; "İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç?"
Usulca kırmış elindeki tesbihi derviş…
çok güzel ve içinde anlamamız ve ders çıkarmamaız gereken çok şey var.yüreğine sağlık
Gonlumun_guluEsselamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve beden insaAllah kardesim; Cok güzel bir kissa paylasmissiniz bizlerle.Allah (c.c.) bizlere hayirli ilim nasip eylesin.Bizlere hayirli bir kul olmayi nasip eylesin.Selametle kalin insaAllah.B)
ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah Gonlumun gülü kardeşim.
teşekkür ederim. güzel dualarınıza amin diyorum kardeşim..Rabbimiz müstecab eylesin dualarınızı inşaAllah. Mevlaya c.c. emanetsiniz..baki selam ve dua ile..:HB)
teşekkür ederim. güzel dualarınıza amin diyorum kardeşim..Rabbimiz müstecab eylesin dualarınızı inşaAllah. Mevlaya c.c. emanetsiniz..baki selam ve dua ile..:HB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21437-tesbih · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.