dualarınızı bekliyorum

1.830 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Çok geçmiş olsun Allah ( cc ) yar ve yardımcınız olsun.
Dualarımızdasınız inşallah. Cenabı hak bir daha yaşatmasın size ve kimseye.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.kardeşim.çok geçmiş olsun.rabbim yar ve yardımcınız olsun.A.E.O.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

kasım hadiben bugün oraya dogru gittim ama pek bir şey duymadım.sanayinin hangi tarafındaki dükkanlara girmişler.oradaki bekçiler uyumuşlarmıki hiç ses duymamışlar.

abi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Yeni

Yeni

Üye · 12 mesaj

Alah yrdcınız olsun..!
fatmana

fatmana

YeniAlah yrdcınız olsun..!

amin..allaha emanet olun.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

fatmanaabi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...

oda birşeymi.
benim eve hırsız girdiginde jandarma geldi ve bana evine neden sahip çıkmıyorsun diye kızdı.!!!!!!!
sanki hırsızı ben davet etmişimde :K:K:K
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum kardeşim Allah yardımcımız olsun biz nereye gidiyoruz ben anlamadım Allah sabır versin A.E.OL Hayırlı akşamlar.
fatmana

fatmana

erciyes1984Selamunaleykum kardeşim Allah yardımcımız olsun biz nereye gidiyoruz ben anlamadım Allah sabır versin A.E.OL Hayırlı akşamlar.

amin.çok sağolun allah razı olsun..hayırlı akşamlar
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.
fatmana

fatmana

Gonlumun_guluEssalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.

ve aleyküm selam.çok sağol kardeşim..allah hepinizden razı olsun...burayı okuyunca biraz rahatlıyorum...iyi ki bu sitedeyim....allaha emanet olun..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.