dualarınızı bekliyorum
1.830 görüntülenme · 29 yanıt
kasım hadiben bugün oraya dogru gittim ama pek bir şey duymadım.sanayinin hangi tarafındaki dükkanlara girmişler.oradaki bekçiler uyumuşlarmıki hiç ses duymamışlar.
abi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
fatmanaabi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...
oda birşeymi.
benim eve hırsız girdiginde jandarma geldi ve bana evine neden sahip çıkmıyorsun diye kızdı.!!!!!!!
sanki hırsızı ben davet etmişimde :K:K:K
Selamunaleykum kardeşim Allah yardımcımız olsun biz nereye gidiyoruz ben anlamadım Allah sabır versin A.E.OL Hayırlı akşamlar.
erciyes1984Selamunaleykum kardeşim Allah yardımcımız olsun biz nereye gidiyoruz ben anlamadım Allah sabır versin A.E.OL Hayırlı akşamlar.
amin.çok sağolun allah razı olsun..hayırlı akşamlar
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.
Gonlumun_guluEssalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.
ve aleyküm selam.çok sağol kardeşim..allah hepinizden razı olsun...burayı okuyunca biraz rahatlıyorum...iyi ki bu sitedeyim....allaha emanet olun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25932-dualarinizi-bekliyorum · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ayşe kardeşimiz için dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- 9 haftalık hamileyim inş.ama Düşük tehlikem var.dualarınızı bekliyorum. Dua Listesi 6 cevap
- 30 TEMMUZ İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 65 cevap
- dualarınızı bekliyorum Tanışma Köşesi 2 cevap
- Dualarınızı Bekliyorum Kardeşlerim:( Dua Bölümü 264 cevap
- Önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.