merhaba arkadaşlar ben de bu siteyi malesef geç farkedenlerdenim üniversite gelmeden önce dine pek önem vermezdim aslında ailemde dindar dı ama benim nefsime çk ağıır gelirdi üniversitede arkadaşlarım sayesinde o farkedemediğim güzelliği buldum şimdide gerçekten o yitik yılların pişmanlığını yaşıyorum eskiden elde edemediklerim için çk üzülürdüm ama şimdi inanıyorum ki rabbim beni benden daha çok düşünüyor ve gerçekten hayırlısını nasip ediyor şuan da elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama malum şeytan yakamı bırakmıyor çevreden etkilenmemeye çalışmak ta çk zor bu devirde sizden ricam lütfen banada dualarınızda yer verin bende rabbime layık bir kul olayım (şuan son sınıftayım sınavlarım içinde dua edebilirmisiniz)
dualarınızı bekliyorum
881 görüntülenme · 2 yanıt
Selamun Aleyküm kardeşim;
Allah celle celalüh cümlemize rızasına uygun kul olmak nasib etsin.
Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah.
Allah celle celalüh cümlemize rızasına uygun kul olmak nasib etsin.
Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53183-dualarinizi-bekliyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 30 TEMMUZ İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 65 cevap
- dualarınızı bekliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Dualarınızı Bekliyorum Kardeşlerim:( Dua Bölümü 264 cevap
- Önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- ALLAH(cc) RIZASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Dualarınızı bekliyorum ;( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 108 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.