yeni üye olan veya olacak olan kardeşlerim lütfen üye olmadan önce üye kurallarını ve forun kurallarını okuyalım ve buraya neden geldiğimizi çok iyi bilelim söylememe aslında gerek yok ama burası islami paylaşım sitesi arkadaş bulma sitesi değildir.biraz daha dikkatli olursak siz de bizde çok memnun kalırız selametle
yeni üyeler ve üye olacakların dikkatine!!!!!!
860 görüntülenme · 8 yanıt
selamün aleyküm
yeni üye olan veya olacak olan kardeşlerim lütfen üye olmadan önce üye kurallarını ve forun kurallarını okuyalım ve buraya neden geldiğimizi çok iyi bilelim söylememe aslında gerek yok ama burası islami paylaşım sitesi arkadaş bulma sitesi değildir.biraz daha dikkatli olursak siz de bizde çok memnun kalırız selametle
mabet_bekcisiselamün aleyküm
VeAleynaAleykümSelam Hemşehrim-Kardeşim-Yeğenim..
Evet ara-sıra bazı şahıslar farkedilmediklerini sanarak alenen forum içinde CHAT'leşiyorlar..Bu uyarı levhasını herkesin ara-ara okuması gerekmekte..Sağolasın..Allah(CC) razı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..(B.sayar tamir oldu mu ?..)
talipamcaVeAleynaAleykümSelam Hemşehrim-Kardeşim-Yeğenim..
Evet ara-sıra bazı şahıslar farkedilmediklerini sanarak alenen forum içinde CHAT'leşiyorlar..Bu uyarı levhasını herkesin ara-ara okuması gerekmekte..Sağolasın..Allah(CC) razı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..(B.sayar tamir oldu mu ?..)
abim amcam
ya alesef üye olunurken üye kuralları ve foru kuralları okınuyo ve son unda da tuhaf anzaralar ortaya çıkıyor.ikkat eilesi gereken bir evzu bence aca bu konuyu açalı çok olu güncelleşiriğin için sağol.
bu araa pc ha bozuk ya servise gönderem gerek
heap nuaraı yazıyoru yarıların ızı bekliyorum:A
mabet_bekcisi, post: 510251, member: 58965abim amcam
ya alesef üye olunurken üye kuralları ve foru kuralları okınuyo ve son unda da tuhaf anzaralar ortaya çıkıyor.ikkat eilesi gereken bir evzu bence aca bu konuyu açalı çok olu güncelleşiriğin için sağol.
bu araa pc ha bozuk ya servise gönderem gerek
heap nuaraı yazıyoru yarıların ızı bekliyorum:A
Aman haa..! Forumdan izin al..!(paraları ancak böyle kurtarcaz galiba...:K ne gaddar adamım..o ağlıyo..ben gülüyorum..!)
talipamcaAman haa..! Forumdan izin al..!(paraları ancak böyle kurtarcaz galiba...:K ne gaddar adamım..o ağlıyo..ben gülüyorum..!)
:A:A350 dolar az mı öğenciymi maddi destek lüfen
mabet_bekcisi:A:A350 dolar az mı öğenciymi maddi destek lüfen
Doların değerini Sizin için düşürüyorlar demek ki..şimdi anlaşıldı..!!!Bi de şu var bizim emice uşaklarını kovalarken o kadar adam saydın..hani neredeler şimdi ???
talipamca, post: 510271, member: 61910Doların değerini Sizin için düşürüyorlar demek ki..şimdi anlaşıldı..!!!Bi de şu var bizim emice uşaklarını kovalarken o kadar adam saydın..hani neredeler şimdi ???:K:K onlara sölersem servis ibasarlar haberleri yok:evet
talipamcaSiz en iyisimi öyle yapın..bak yüzün güldü şimdi..Allah(CC)'a emanet olunuz..Geceniz hayırlı olsun.:H
evet ucuza kapatırız belki ya demi abim-amcam
ya ekstra masraf çıktı:A
yüzün gülsün abi heşerim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22882-yeni-uyeler-ve-uye-olacaklarin-dikkatine · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yeni üyeler Tanışma Köşesi 8 cevap
- yeni üyeler Tanışma Köşesi 25 cevap
- Facebook'un kapanması için toplu harekat yapıyoruz tüm üyeler buraya! Boykot 4 cevap
- Adminleri Çıldırtan Üyeler Fıkra, Mizah Bölümü 8 cevap
- on dört yaşında çok bilmiş üyeler... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Haydi bütün üyeler kitap okumaya Bilmece-Bulmaca ve Oyun 30 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.