Haydi bütün üyeler kitap okumaya

5.628 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Haydi bakalım arkadaşlar sizlere yepyeni bir oyun.. Evet bu oyun hepsinden çok farklı olacak.. Herkes sectiği bir üyeye kitap önersin ve bu kitabı gün belirleyerek o gün ve saatte bitrmeye çalşsın..bakalım kimler çok kitap okuyor kimler az belli olacak..vaktinde bitiremeyene ceza var :) Haydi başlıyorum ben..

Kalbun_kesir Olgun İnsalık ve Görgü Kuralları (Ragıp Güzel'in) kitabını okumanı tavsiye ediyorum..eğer okuduysan kendin başka bir kitap seçebilrsin :)

Haydi İslamiyet.gen.tr Ailesi'nin Değerli Tüm Üyeleri...
Bu Güzel, faydalı Uygulamada Yer Almak İsteyenler Sizleri Bekliyoruz..

Uygulama Şu Şekilde:

1. Her bir üye, seçtiği diğer bir üyeye kitap tavsiye ediyor..
Ya da elinde olan herhangi bir kitap da olabilir bu..
2. Seçilen üye, okumak istediği eserin adını ve kaç sayfa olduğunu söylüyor. Sayfa sayısını değerlendirip gün belirliyoruz..
3. Belirlenen o güne kadar, okuduğumuz kitabı bitiriyoruz ve faydalanıyoruz inşaAllah..

Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum ve rahmetullah canım..
Faydamıza olacak, güzel bir uygulama amaa katılabilir miyim, yetişebilir mi bilemiyorum..:a32:
Arkadaşlarla haftada bir kitap bitirme gayretindeyiz.. Bakalım, hayırlısı..
Okuduğum çook kitap var.. Şu an ''Aşkın Ev Hali'' adlı eseri okuyorum. Yeni başladım. İki üç sayfa oldu..
O zaman belirli gün ve tarih verilsin, o zamana kadar bitirelim..
Kitabın sayfasına göre zaman belirleyip bu faydalı uygulamayı başlatabiliriz..
Tamam bana uyar, ben varım..
Kişiye bir kitap tavsiye ediyoruz. İsterse okuyor, isterse elindeki başka bir eseri okuyor..
Sayfa sayısına göre zaman belirliyoruz ve başlıyoruz.. Bu şekilde oluyor değil mi?
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1510533, member: 91898Es selamu aleykum ve rahmetullah canım..
Faydamıza olacak, güzel bir uygulama amaa katılabilir miyim, yetişebilir mi bilemiyorum..:a32:
Arkadaşlarla haftada bir kitap bitirme gayretindeyiz.. Bakalım, hayırlısı..
Okuduğum çook kitap var.. Şu an ''Aşkın Ev Hali'' adlı eseri okuyorum. Yeni başladım. İki üç sayfa oldu..
O zaman belirli gün ve tarih verilsin, o zamana kadar bitirelim..
Kitabın sayfasına göre zaman belirleyip bu faydalı uygulamayı başlatabiliriz..
Tamam bana uyar, ben varım..
Kişiye bir kitap tavsiye ediyoruz. İsterse okuyor, isterse elindeki başka bir eseri okuyor..
Sayfa sayısına göre zaman belirliyoruz ve başlıyoruz.. Bu şekilde oluyor değil mi?

Aleyküm Selam Kalbun_kesir.. Evet aynen dediğiniz gibi oluyor.. Yalnız kişi okuduğu kitabın ismini yazarsa sevinirim..kim hangi kitabı okumuş belli olmuş olur..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

HAYDİİ ARKADAŞLAR KİİTAP OKUMAYA..HERKESİ KİİTAP OKUMAYA DAVET EDİİYORUM..
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

KİİTAP OKUMAYAN KALMASIN!! BÜTÜN ÜYELERİMİZİ BU FORUMA DAVET EDİİYORUM..HERKES KİİTAP OKUSUN..OKUMAYAN KALMASIN..HAYDİİ HEP BİİRLİİKTE EL ELE VERELİİM..VE BU SAYEDE KİTAP OKUMA ALIŞŞKANLIĞI KAZANALIM..

repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

kardeşimle hak sohbeti adlı bir kitap okudum z.erol yazarı eski bir kitap ama çok güzel tavsiye ederim buket zeynep kardeşime okursa şayewt beğeneceğinden eminim
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Uygulama Şu Şekilde:

2. Seçilen üye, okumak istediği eserin adını ve kaç sayfa olduğunu söylüyor. Sayfa sayısını değerlendirip gün belirliyoruz..
3. Belirlenen o güne kadar, okuduğumuz kitabı bitiriyoruz ve faydalanıyoruz inşaAllah..

deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1510547, member: 114001

Uygulama Şu Şekilde:

teşekkür ederim canım .çok güzel anlattın. ALLAH RAZI OLSUN.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Aşkın Ev Hali........ 208 sayfa..
Zamanını belirle kardeşim :)

Ben de Hicran'a bir kitap tavsiye ediyorum..
Ona verdiğiklermden biri.. Hala okumamışsa, ''Yaşam Bir Avuç Gül Bir Tutam Diken'' - Yavuz Bahadıroğlu..
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

kalbun_kesir, post: 1510556, member: 96895[sıze=3]aşkın ev hali........ 208 sayfa..

ben de hicran'a bir kitap tavsiye ediyorum..
Ona verdiğiklermden biri.. Hala okumamışsa, ''yaşam bir avuç gül bir tutam diken'' - yavuz bahadıroğlu..
[/sıze]

kim ben mi okuyacağım. Bende o kitap yok. Bulrsam alacağım hftya cumayaa btiririm
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

ben şimdilik seyirci kalayım ama güzel konu:)

Allah cc yardımcınız olsun :)
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

bir_umut, post: 1510560, member: 69257ben şimdilik seyirci kalayım ama güzel konu:)

Allah cc yardımcınız olsun :)

Teşekkür ederim canım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Önemli değil sende ileriki zamaanlarda katılırsın canım :)
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

deniz14, post: 1510568, member: 119324Teşekkür ederim canım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Önemli değil sende ileriki zamaanlarda katılırsın canım :)

amin can inş:)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

repsol, post: 1510543, member: 84894kardeşimle hak sohbeti adlı bir kitap okudum z.erol yazarı eski bir kitap ama çok güzel tavsiye ederim buket zeynep kardeşime okursa şayewt beğeneceğinden eminim

memnuniyetle ilk fırsatta edinip okuyacağım
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum yine cok yararli bir calisma baslatilmis masallah boyle giderse yilin sitesi secilecegiz insallah ;).... simdilik takipteyim ilerde bende katilacagim insallah..selametle dua ile...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

tsunami, post: 1510658, member: 96895Selamun aleykum yine cok yararli bir calisma baslatilmis masallah boyle giderse yilin sitesi secilecegiz insallah ;).... simdilik takipteyim ilerde bende katilacagim insallah..selametle dua ile...

Teşekkür ederim. İnşh en kısa zamanda aramzda görmek ümidi ile.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

deniz14, post: 1510559, member: 50095kim ben mi okuyacağım. Bende o kitap yok. Bulrsam alacağım hftya cumayaa btiririm

Yok canım sen bana kitap tavsiyesinde bulundun ya, süresini de sen belirlemeyecek misin?
Ben Hicran'a tavsiye ettim.. Ama güzel kitaptı.. Herkes okusun, okuyalım...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1510774, member: 80887Yok canım sen bana kitap tavsiyesinde bulundun ya, süresini de sen belirlemeyecek misin?
Ben Hicran'a tavsiye ettim.. Ama güzel kitaptı.. Herkes okusun, okuyalım...

Tamam canım şmdi oldu.. Evet canım haftaya cumaya kadar süre veriyorum..çok güzel bir kitap..kitapcılarda bulabilrsin.Nt mağazaları varsa ordan da alabilirsin ..eğer okuduysan kndin bşka bir kitap secebilirsin..sevgilerle..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1510556, member: 96895Aşkın Ev Hali........ 208 sayfa..

Ben de Hicran'a bir kitap tavsiye ediyorum..
Ona verdiğiklermden biri.. Hala okumamışsa, ''Yaşam Bir Avuç Gül Bir Tutam Diken'' - Yavuz Bahadıroğlu..

sıradaki okuyacağım kitap o canım MUSİBETLER NE SÖYLER bitti.arkasından senai demircinin CANLA BAĞIŞLA başladım.şimdi YAŞAM BİR AVUÇ GÜL BİR TUTAM DİKEN başlayacağım inşallah... bi sürü kitap aldım okumak için can atıyorum dersten kalan zamanlara sığdırmaya çalışıyorum.kitap tavsiyelerinizide bekliyorum...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.