Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz

3.536 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

S.A. BENDE OKUCAM İNŞALLAH RABBİM DUALARINIZI KABULETSİN ALLAH'A EMANET OLUN
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

bende şimdi gördüm inşallah bende okuyacağım...allah hayırlısıyla size bi evlat nasip etsin inşallah..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

Sağolun kardeşlerimYüce rabbim her iki cihandada yar ve yardımcınız olsun(AMİN)
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

furkan suresinin ayetini 5 defa okudum vaktim olursa inşallah yine okurum allah kabul etsin..amin
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

Yüce Rabbim sizlerede dünyada ve ahirette güzellikler versin,af ve mağfiretiyle sizleri ateşten korusun inşallah hepimizi...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

ablcım selmun aleyküm Rabbim yardımcın olsun sabır versin dogru zamnda hayırlı evlat versin inşaallah şu anda bitirmm gereken derslerim var bitince inşaallah senn için dua edecem
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

sağolasın tubagüner kardeşim Rabbim işlerine kolaylıklar versin inşallah
pbilgili

pbilgili

Üye · 11 mesaj

S.A. Arkadaşım bebek sahibi olmayı eminim ki çok istiyorsunuzdur. Ama kendinizi strese sokmayın. Rabbimin hazinesi ikramı sonsuz. Muhakkak sizede evlat verip sizi sevindirecektir.
Ama henüz vakti saati gelmemiştir. Bende sizin için Furkan suresi 74. ayeti okuyucam. Rabbim gönlünüzün muradını versin inş.
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

aleykümselam kardeşlerim,biliyorum zaten bi stres yapmamayı başarsam ama elimden gelmiyor,kendimi yiğip bitiriyorum,ama inanıyorum ki sizlerin dualrı ile tez zamnada meleğimize kavuşacağız,,ve ben buradan onun fotolarını siz güzel insanlara göstereceğim inşallah
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

SEVGİLİ KARDEŞELRİM BENİM İÇİN OKUYAN OKUMAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ,YÜCE RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN DUALARINIZDA VAR OLMAK PSİKOLOJİMİ BİRAZ OLSUN DÜZELTTİ,İNANIN ARTIK DAHA SAKİN BAKIYORUM ,ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN,TÜM GÜNAHLARINIZ SEVGİLİ PEYGAMPERİMİZ HZ.MUHAMMED ALEYHİSSELAMIN(s:a:v)HÜRMETİNE BAĞIŞLANIR İNŞALLAH (AMİN)
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Kardeşim cahilliğime ver lütfen Ali İmran suresi demiştin şimdi Furkan 74. Ayeti yazmışsın ben pek bilmiyorum ama Türkçesini okuyorum kafam karıştı hangisi okunacak Furkan 74. ayet mi?
RABBİM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN :gulegule
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

Aleykümselam rüyam kardeşim ben aslında konuyu Ali İmran suresiziçin açtım ama sanıyorumki vakit açısından kimseden ses çıkmadı uzun bi sure o yüzden bende sonradan furkan suresinden bir ayet yazdım hangisini okumak istersen kardeeşim,Allah(c.C)razı olsun
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

bebekhasreti, post: 475384, member: 61921FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
Bismillahirrahmanhirrahim
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

s.a kardeşim.bende 5 defa bu duayı okudum.inşallah dualarımızla rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....a.e.o kardeşim
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

Allah sendende razı olsun kardeşim.Rabbim her iki cihandada yar ve yardımcın olsun(AMİN)
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum bende okudum.Allah c.c. gonlunuzdekini versin.AMIN
Allah'a emanet olun.
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

gönlümün gulu kardeşim yüce Rabbim ne muradın varsa en kısa zamanda versin inşallah(AMİN(

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Tamam kardeşim okuruz senin hatrın için okumazmıyız Rabbim dualarını kabul eder inşallah selametle kal
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

Aleykümselam rüyam3 kardeşim sende sağol.Allah(c.c)sendende razı olsun.Allaha emanet ol kardeşim.
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

S.aleyküm Kardeşim Furkan Süresinin 74.ayetini Sizin Için Okudum....allah C.c.sizi Hayirli Bir Evlat Versin Inşallah.....a.e.olun Dua Ile...ve size dua etmeye devam edeceğim selametle kalın..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.