Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz
3.536 görüntülenme · 38 yanıt
Yüce Rabbim sizlerede dünyada ve ahirette güzellikler versin,af ve mağfiretiyle sizleri ateşten korusun inşallah hepimizi...
ablcım selmun aleyküm Rabbim yardımcın olsun sabır versin dogru zamnda hayırlı evlat versin inşaallah şu anda bitirmm gereken derslerim var bitince inşaallah senn için dua edecem
S.A. Arkadaşım bebek sahibi olmayı eminim ki çok istiyorsunuzdur. Ama kendinizi strese sokmayın. Rabbimin hazinesi ikramı sonsuz. Muhakkak sizede evlat verip sizi sevindirecektir.
Ama henüz vakti saati gelmemiştir. Bende sizin için Furkan suresi 74. ayeti okuyucam. Rabbim gönlünüzün muradını versin inş.
Ama henüz vakti saati gelmemiştir. Bende sizin için Furkan suresi 74. ayeti okuyucam. Rabbim gönlünüzün muradını versin inş.
aleykümselam kardeşlerim,biliyorum zaten bi stres yapmamayı başarsam ama elimden gelmiyor,kendimi yiğip bitiriyorum,ama inanıyorum ki sizlerin dualrı ile tez zamnada meleğimize kavuşacağız,,ve ben buradan onun fotolarını siz güzel insanlara göstereceğim inşallah
SEVGİLİ KARDEŞELRİM BENİM İÇİN OKUYAN OKUMAYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ,YÜCE RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN DUALARINIZDA VAR OLMAK PSİKOLOJİMİ BİRAZ OLSUN DÜZELTTİ,İNANIN ARTIK DAHA SAKİN BAKIYORUM ,ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN,TÜM GÜNAHLARINIZ SEVGİLİ PEYGAMPERİMİZ HZ.MUHAMMED ALEYHİSSELAMIN(s:a:v)HÜRMETİNE BAĞIŞLANIR İNŞALLAH (AMİN)
Selamün Aleyküm
Kardeşim cahilliğime ver lütfen Ali İmran suresi demiştin şimdi Furkan 74. Ayeti yazmışsın ben pek bilmiyorum ama Türkçesini okuyorum kafam karıştı hangisi okunacak Furkan 74. ayet mi?
RABBİM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN :gulegule
Kardeşim cahilliğime ver lütfen Ali İmran suresi demiştin şimdi Furkan 74. Ayeti yazmışsın ben pek bilmiyorum ama Türkçesini okuyorum kafam karıştı hangisi okunacak Furkan 74. ayet mi?
RABBİM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN :gulegule
Aleykümselam rüyam kardeşim ben aslında konuyu Ali İmran suresiziçin açtım ama sanıyorumki vakit açısından kimseden ses çıkmadı uzun bi sure o yüzden bende sonradan furkan suresinden bir ayet yazdım hangisini okumak istersen kardeeşim,Allah(c.C)razı olsun
bebekhasreti, post: 475384, member: 61921FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
Bismillahirrahmanhirrahim
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
s.a kardeşim.bende 5 defa bu duayı okudum.inşallah dualarımızla rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....a.e.o kardeşim
gönlümün gulu kardeşim yüce Rabbim ne muradın varsa en kısa zamanda versin inşallah(AMİN(
Hepinizin ağzına yüreğine sağlık
Hepinizin ağzına yüreğine sağlık
Aleykümselam rüyam3 kardeşim sende sağol.Allah(c.c)sendende razı olsun.Allaha emanet ol kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22630-benim-icin-ali-imran-suresini-okurmusunuz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benim bahçem…,benim hikayem ,benim kızlarım Deneme - Hikaye 29 cevap
- Benim için bi Ayet'el Kürsi ve bir de ihlas_ı Şerif okurmusunuz? Tanışma Köşesi 171 cevap
- benim için bi amenerrasulu okurmusunuz? LÜTFEN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- benim için 1 ayetel kürsü okurmusunuz. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 70 cevap
- Mescid i aksa için feth suresini okuyalimmi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- alak suresini dinlemek için......... İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.