benim için bi amenerrasulu okurmusunuz? LÜTFEN

1.962 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

Sa kardeşler Allah rızası için sizden bişi isteyecem hafız öğrencisiyim ve Allah izniyle hafız adayyım ama 3 ay ara verdim ve toparlayamamaktan çok korkuyorum ve bu yönde çok sıkıntılıyım.Ve Rabbimden çok isteğim bişi için bana bi amennerasulu okurmusunuz?? ve dualarınızı bekliyorum
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Bismillahirrahmanirrahim

Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

'' O peygamber de kendisine Rabbinden indirilene iman etti , Mü'minler de (onlardan) her biri Allah'a , onun meleklerine , kitaplarına , peygamberlerine inandı. "Onun(Allah'ın) peygamberlerinden hiç birini diğerlerinin arkasından ayırmayız(hepsine inanırız),dinledik,(kabul ettik)emrine itaat ettik,Ey Rabbimiz,mağfiretini isteriz.Son varışımız ancak sanadır " dediler.Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez. Herkesin kazandığı hayır faidesine,yaptığı şer kendi zararınadır. "Ey Rabbimiz,unuttuk,yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.Ey Rabbimiz,bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme,Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil,bağışla,bizi esirge.Sen mevlamızsın bizim.Artık kafirler ruhuna karşı bize yardım et."

selamünaleyküm kardeşimiz...

İstediğiniz dua okunmuştur, Rabbim kabul etsin ve hayırlısıyla dileğinize kavuştursun sizi.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

Okudum kardeşim.allah yardımcın olsun zihnini açsın inşallah,selametle
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

Allah razı olsun kardeşler...
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

selamunaleykum değerli kardeşimiz.
1 tane okudum.
Rabbimiz cc ilminizi arttırsın inşALLAH.
ilminizle de amel etmeyi nasip eylesin.
selametle kalınız. ... B)
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

S.A. kardeşim...Allah c.c. kabul etsin okudum...
Allah yolundaki bu hayırlı ilminizi Rabbim daim etsin...Allah razı Olsun...İnşallah nice kardeşlerimize bu hayır yolunda vesile olursunuz...Allah yar ve yardımcınız olsun..
Allah'a emanet olun...
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

AMİN..Allah razı olsun...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

1 adet okunmuştur kardeşim UMARIM YARDIMI DOKUNUR SELAMETLE.....
emineisanc

emineisanc

Üye · 15 mesaj

s a okudum kardeşim Allah kabul etsin
gülseyma

gülseyma

Kıdemli Üye · 107 mesaj

okudum kardeşim ALLAH kabul etsin ALLAH ilmini artırsın
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

aminnn.RABBİM sizden razı olsun..
çltkç

çltkç

Aktif Üye · 82 mesaj

selamunaleykum bende 1 tane amene'r-rasulü okudum allah yar ve yardımcın olsun
selametle...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Bismillahirrahmanirrahim

Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

'' O peygamber de kendisine Rabbinden indirilene iman etti , Mü'minler de (onlardan) her biri ALLAH'a , onun meleklerine , kitaplarına , peygamberlerine inandı. "Onun(ALLAH'ın) peygamberlerinden hiç birini diğerlerinin arkasından ayırmayız(hepsine inanırız),dinledik,(kabul ettik)emrine itaat ettik,Ey Rabbimiz,mağfiretini isteriz.Son varışımız ancak sanadır " dediler.ALLAH hiç kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez. Herkesin kazandığı hayır faidesine,yaptığı şer kendi zararınadır. "Ey Rabbimiz,unuttuk,yahut yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme.Ey Rabbimiz,bizden evvelki ümmetlere yüklediğin gibi üstümüze ağır bir yük yükleme,Ey Rabbimiz takat getiremeyeceğimizi bize taşıtma.Bizden sadır olan günahları sil,bağışla,bizi esirge.Sen mevlamızsın bizim.Artık kafirler ruhuna karşı bize yardım et."
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

rabbim kabul etsin okudum kardeşim
rabbim bizede göstersin
fatoss

fatoss

Kıdemli Üye · 103 mesaj

S.a bir tane okudum allah kabul etsin
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

bende okudum allah yardımcın olsun kardeşim
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

ALLAH hiç kimseye gücünün yeteceğinden başkasını yüklemez.
Rabbim sizden razı olsun duaya çok fazla ihtiyacım var...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.