Rabbim yar ve yardımcınız olsun,Allah hepinizden binler yüzbinlerce kere razı olsun.
Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz
3.560 görüntülenme · 38 yanıt
selamun aleyküm sevgili kardeşlerim foruma yeni üye oldum,sizlerden yardımlarınızı beklemekteyim,bebek sahibi olmak istiyoruz ama uzun zamandan beri olmuyor,Kuran-ı Kerimde Ali İmran suresini şifa niyetine eğer vaktiniz varsa ve Allah(c.c)rızası için bize yardımcı olmak isterseniz eşim ve benim için okurmusunuz?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,Allah hepinizden binler yüzbinlerce kere razı olsun.
hayırlı günler sevgili kardeşlerim anlıyor ve biliyorumki sizinde bir çok okumalarınız ve meşguliyetleriniz var eğer vakitten dolayı gözünüz tutmuyorsa,benim ve benim durumumda olanlar için Furkan suresinin 74.ayetini okursanız sevineceğiz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.(AMİN)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.(AMİN)
FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
Bismillahirrahmanhirrahim
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
Allah senden razı olsun kardeşim,sayısı yok 1 tane 2 tane gönlünden nasıl geçerse.Rabbim ne muradın varsa versin inşallah(Amin)
ayın 31 ine kadar eğer okuyabilirsen iyi olur kardeşim.Allah bin kere yüzbinlerce kere razı olsun .sağolasın
Aleykümesselam keltepe kardeşim Allah sendende razı olsun ,Rabbim ne muradın varsa versin(AMİN).Hakkınızı helal edin inşallah
s.a.kardeşim furkan suresinin 74. ayetini sizin için 3 kere okudum.rabbim tez zaman da tüm isteyenlerede sizede sağlıklı sıhatli her yeri tam hayırlı evlatlar kucağınıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sabır ve dua ile.selametle kardeşim dualarımdasın A.E.O.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
bebekhasreti, post: 475384, member: 61921FURKAN SURESİ'NİN 74.AYETİ
selamün aleyküm.. ne güzel bir dua.. Allah razı olsun ablam.. ne güzel bir niyetle istiyorsunuz El Mucib'ten..Rahman bu güzel niyetinizin mükafatını salih ve saliha bir nesil yetiştirmekle versin inşallah.. ayetle ne güzel belirtmişsiniz.. şüphesiz Kur'an'ın duaları geri çevrilmez..ilahi kelamla istemek ne güzel.. ben de alıyorum, ama şimdilik sayı belirtmeyeyim.Rahman, hakkı tavsiye eden, sıratı müstakim üzere yaşayan, Allah katında size rahmet ve bereket vesilesi olacak evlatlar versin inşallah..
baki dualarımızla.. selametle kalın. B)B)
baki dualarımızla.. selametle kalın. B)B)
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
kardeşim ALLAH CC BU SINAVINIZDA SİZİ SABREDEN VE SONUNDA MÜKAFATI İLE SEVİNDİREN KULLARINDAN ETSİN...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..sizi inşaALLAH dualarımdan eksik etmeyeceğim RABBİM'in izni ile...
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir
bunuda okuyup size hediye eyliyorum..selam ve dua ile kalın selametle...
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir
bunuda okuyup size hediye eyliyorum..selam ve dua ile kalın selametle...
afranur ,aliye,kaan,berra ve diğer kardeşlerim hakkınızı helal edin ,Rabbim her iki cihandada yüzünüzü güldürsün inşallah,Yüce Allah(c.c) yar ve yardımcınız olsun
Bende Okurum Rabbim Gönlünüzün Muradini Versin Inş
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22630-benim-icin-ali-imran-suresini-okurmusunuz · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.