SELAMUNALEYKUM :o:o:o:o:o HEYYY MASALLAHHHH RABBIM NE GUZEL YARATMIS O'NUN KUDRETINDEN SUAL OLUNMAZ TEKRAR TEKRAR MASALLAH NE BU BEBEKLERE NEDE BENIM KIZIMA NAZAR DEGMESIN INSALLAH VE TABIKI BUTUN EVLATLARIMIZA :D:D:D YAVV HAKKATEN BU GUZELLIKLER INSANI IMRENDIRIYOR RABBIME SUKURLER OLSUN KI BANADA NASIP KISMET KILDI VE BIR EMANET GONDERDI RABBIMIZIN BIZE GONDERDIGI EMANETLERIMIZE COK IYI BAKABILMEK DILEGIYLE INSALLAH SELAMETLE KARDESIM ALLAH,A EMANET OL B)B)B)B)B)B)
İkizler :)
3.209 görüntülenme · 39 yanıt
RE: İkizler :)
SELAMUNALEYKUM :o:o:o:o:o HEYYY MASALLAHHHH RABBIM NE GUZEL YARATMIS O'NUN KUDRETINDEN SUAL OLUNMAZ TEKRAR TEKRAR MASALLAH NE BU BEBEKLERE NEDE BENIM KIZIMA NAZAR DEGMESIN INSALLAH VE TABIKI BUTUN EVLATLARIMIZA :D:D:D YAVV HAKKATEN BU GUZELLIKLER INSANI IMRENDIRIYOR RABBIME SUKURLER OLSUN KI BANADA NASIP KISMET KILDI VE BIR EMANET GONDERDI RABBIMIZIN BIZE GONDERDIGI EMANETLERIMIZE COK IYI BAKABILMEK DILEGIYLE INSALLAH SELAMETLE KARDESIM ALLAH,A EMANET OL B)B)B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
:):):):)B)B)B)B)B)
:):):):)B)B)B)B)B)
KAAN ERDEM yazdı:
:D:D:D:D:DİYİ SENİN OLSUN.VERİN MİSKETLERİMİ OYNAMIYORUUUMMMM.:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.
desertrose yazdı:
Olsun ben onlarıda vermem fark etmez :):)
KAAN ERDEM yazdı:
YAW BEN BİR YANLIŞLIK YAPTIM.3 DEĞİL 6.SIRADAKİLER.ONLAR JAPONLARDA GÜZEL AMA YOK O İKİ MAVİŞ BEBEKLER.:D:D:D:D:D:D:D
desertrose yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
3.SIRADAKİ İKİZLERİ BEN ALIYORUUUUMMMMMMMMM.NAZAR ETMEYİN SAKIN.MAŞALLAH.:D:D:D:D:DYOK ALMIYORUMDA ÇOK TATLI HEPSİ AMA 3.SIRADAKİ BEBEKLER BANA DAHA TATLI GELDİ.:D:D:D:D:D:D:DSELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.ÇOK TATLILAR BUNLAR ŞEKER KAVANOZUNA MI DÜŞMÜŞ NEDİR....
Evet japon bebekler daha bir ayrı tatlı oluyorlar, turnayı gözünden vurmuşsun kardeşim ama VERMEEEEEEEEEEM benim hepsi:):):)
Bal bulaşmış bunlara bal:)
Aleykum selam.. Amin kızınızı Allah size bağışlasın ablacım eminim çok tatlıdır oda:):)
Rabbim hepsini nazarlardan saklasın.. Bizede nasip etsin inşaAllah Rabbim;)
huzunlu_gurbet yazdı:
Aleykum selam.. Amin kızınızı Allah size bağışlasın ablacım eminim çok tatlıdır oda:):)
Rabbim hepsini nazarlardan saklasın.. Bizede nasip etsin inşaAllah Rabbim;)
Aleykum selam kardeşim..
Allah c.c. sanada nasip etsin inşaAllah tüm olmayanlarada:D:D
Selametle kal inşaAllahB)B)
m_muaz yazdı:
selamun aleykum kardeşim...
cok tatlılar yaww:D:Dcanımız cekti olsada sevsek:Demegine saglık..
Aleykum selam kardeşim..
Allah c.c. sanada nasip etsin inşaAllah tüm olmayanlarada:D:D
Selametle kal inşaAllahB)B)
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim inşaAllah.. Sende Allah'a emanetsin, SelametleB)B)B)
Resul_Acer yazdı:
Hey maşallah..Çok tatlılar yaa...Rabbim ne güzelde yaratmış...Allah(c.c) razı olsun...İçimiz açıldı...Allah(c.c)'ya emanet olun...
Hayırlı akşamlar...
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kardeşim inşaAllah.. Sende Allah'a emanetsin, SelametleB)B)B)
:D:D:D:D Aleykum selam ablam.. Maşallah Maşallah;)B)B)
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM YAWW MAŞALLAH ÇOK ŞEKERLER.:D:D
:D:D:D:D Aleykum selam ablam.. Maşallah Maşallah;)B)B)
selamün aleyküm güzel kardeşim bun dünyalar tatlısı bebekleri bizlerle paylaştığın için ALLAH(cc) razı olsun hepsi birbirinden şeker maşallah burda olsalar da yanaklarını sıksam:p ALLAHa emanet ol selam ve dua ileB)
selamün aleyküm güzel kardeşim bun dünyalar tatlısı bebekleri bizlerle paylaştığın için ALLAH(cc) razı olsun hepsi birbirinden şeker maşallah burda olsalar da yanaklarını sıksam:p ALLAHa emanet ol selam ve dua ileB)
ESELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
RABBİM HERŞEYE KADİRDİR.
6.SIRADAKİLER VAR YAAA,ÇOK ŞEKERLER..
:):):):):):):)RABBİM İSTEYENE VERSİN İNŞALLAH..KİMSEYİ BEBEK SEVGİSİNDEN MAHRUM ETMESİN..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
RABBİM HERŞEYE KADİRDİR.
:):):):):):):)RABBİM İSTEYENE VERSİN İNŞALLAH..KİMSEYİ BEBEK SEVGİSİNDEN MAHRUM ETMESİN..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Allah c.c. sizdende razı olsun inşaAllah kardeşim, sağolunB)B) ;)
MMHTP yazdı:
çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrallah razı olsun paylaştıgın için selametle
Allah c.c. sizdende razı olsun inşaAllah kardeşim, sağolunB)B) ;)
selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile
selamün aleyküm canım kardeşim. maşallah, sübhanallah.. resimler çok güzel.. bebişler de çok tatlı, maşallah ya rabbimiz ne de güzel yaratmış.. Allah razı olsun kardeşim bu şirinlerin tatlı mı tatlı resimlerini paylaştığın için. eline, emeğine sağlık. Rabbime emanet ol inşallah. selam ve dua ile
Aleykum selam kardeşim çok tatlılar evet ya:)
Allah c.c. senden de razı olsun inş..B)B)B)B)B)
asli88 yazdı:
Aleykum selam kardeşim çok tatlılar evet ya:)
Allah c.c. senden de razı olsun inş..B)B)B)B)B)
Vealeykum selam.. Evet kardeşim onlarda çok şekerler:)
Duana amin diyorum kardeşim.. SağolasınB)B)B)
firdes yazdı:
RABBİM HERŞEYE KADİRDİR.
Vealeykum selam.. Evet kardeşim onlarda çok şekerler:)
Duana amin diyorum kardeşim.. SağolasınB)B)B)
Sağolasın kardeşim, Rabbim cümlemizden razı olsun inşaAllah..
SelametleB)B)B)
Tugbis yazdı:
Masallah ikizler cok tatli B) guzel bir paylasimdi Allah razi olsun.
Sağolasın kardeşim, Rabbim cümlemizden razı olsun inşaAllah..
SelametleB)B)B)
SELAMUNALEYKUM DESERTROSE KARDESIM.
EMMELRINE SAGLIK.RABBIM TUM CEMI CUMLE EVLETLARI VE BURADA RESIMDEKI GUZEL IKIZLERIN HEPSINI ANA BABALARINA BAGISLASIN KADERLERI KISMETLERIDE GUZEL OLSUN INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
SELAMUNALEYKUM DESERTROSE KARDESIM.
EMMELRINE SAGLIK.RABBIM TUM CEMI CUMLE EVLETLARI VE BURADA RESIMDEKI GUZEL IKIZLERIN HEPSINI ANA BABALARINA BAGISLASIN KADERLERI KISMETLERIDE GUZEL OLSUN INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19621-ikizler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İkizler :) Fıkra, Mizah Bölümü 4 cevap
- Balıklar, koçlar ikizler ..nasılsınız bi bakın Fıkra, Mizah Bölümü 42 cevap
- Sevimli İKİZLER..!!! Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- İkizler arasında kıskançlık İslamda Çocuk ve Gelişimi 4 cevap
- Bir İslama Geçiş Vesilesi...!!! İKİZLER... Gündem 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.