ctesi memlekete gidicem annemin mezarını ziyarete sürekli gidemiyorum ve onu çok özlüyorum
aklıma şöyle bişey geldi toprağından getirip çiçek eksem olurmu günahı varmıdır yani doğru olurmu en azından onunla avunmak istiyorum
1.210 görüntülenme · 12 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
tsunami, post: 1548209, member: 122532esselamun aleykum
acınızı en iyi ben anlarım daha geçen hafta biricik kızımı rabbimin emanetini sahibine geri teslim ettim çok zor ayrılması bunu kabullenmesi ama rabbim dayanma gücümüzü artırsın ne yapsak ne desek rabbimden daha iyi bilemeyiz ne eylerse güzel eyler yazdıklarım garip gelebilir nasıl anne diyebilirsin ama doğum nasılsa ölümde öyle yüreği heycanlandırır iki duyguda biri sevinçle diğeri hüzünle gönül meyvesi bizim hiç olmadı hep cennete aitti zaten sadece bizleri merak etti geldi gördü ve tekrar yerine cennete gitti .....unutmak değilde alışmak mümkün bu duruma elimizden geldiğince dua edip hak tealanın razı olduğu bir hayat yaşayıp cenneti alada bir arada olmaya çalışacağız inşaallah.....gelelim toprak meselesine ben ilk mezarını ziyarete gittiğimde çok ağladım ve feryad ettim ne kadar yanlış olduğunu bilsemde anne yüreğim ve acımın tazeliğiyle yaptım rabbim affetsin ve dönerkende elime bir avuç toprağından aldım bunun yanlış olduğunu ve almamam gerektiğini söylediler ve bıraktım ....sebebini açıklayayım bu toprak ona ait değil ona baktıkça sen hep acını tazelersin böylece rabbim korusun zaten şeytan isyana sürüklemek için fırsat kolluyor senin en ufak boşluğunda seni tuzağına düşürecek ve isyan etmene sebeb verecektir sabret kardeşim bol dua et mezarına gitmektede çekinme git elinden geldiğince gidemesende dualar et yasinler oku ......selametle dua ile.......
zeynommm, post: 1548211, member: 122532inanın çok üzüldüm rabbim büyük sabırlar versin inşallah
tsunami, post: 1548217, member: 88924Allah razı olsun kardeşim geçenlerde eşim bana şöyle dedi kızımız yaşarken deselerdiki kızın iyileşecek çokta rahat olacak ama sen onu hiç görmeyeceksin biz götüreceğiz deseydi sen ne yapardın dedi bende hemen verirdim dedim şimdide öyle düşün dedi ......
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/87227-bana-acil-yardim-edermisinz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.