çok dertliyim yardım edermisinz?

3.257 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

S.a Bunu Itiraf Etmek çok Zor Ama Bir Ateisti Tanidim.
Bu Ateis Kişi 5 Vakit Abdesinde Namazinda Görünen Içinde şeytan Barindiran Biriymiş Anlayamadim.onun Yaninda Namazlarimi Aksattim Maneviyatimi Kaybettim. Allah öle Bir Uyardi Ki Beni öle Bir Sinav Verdiki şimdi Af Edilmem Için Her Gün Dua Edip Agliyorum .bu Mubarek Günde Pişmanliğimi Allah'tan Sonra Size Itiraf Ediyorum.
Tövbekarim Pişmanim Tövbemin Kabul Edilmesi Için Feraha Ermem Için Af Olunmam Için Ve Hak Yolundan Ayrilmamam Için Bana Dua Edermisiniz?buna çok Ihtiyacimvar.allahim Bu Ateis(dinsiz)kişileri Islah Etsin Islah Olmuyorlarsada Helak Etsin.hayirli Cumalar.
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

Hayirli Cumalar Hepinize Allah Dualarimi Kabul Etsin .
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

lütfen dualarınıza benide katın.
tarkan koldaş

tarkan koldaş

Yeni Üye · 1 mesaj

Hak'teala Yardimcin Olsun Kardeşim.
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

tarkan koldaşHak'teala Yardimcin Olsun Kardeşim.

allah razı olsun
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

tarkan koldaşHak'teala Yardimcin Olsun Kardeşim.

s.a yeni üye olmuşsunuz üyeliğiniz hayırlı olsun.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Rabbim size güç kuvvet versin Doğru yol, Hak yol, İman yolundan dönmemeniz için şeytanın vesveselerine uymamanız için Rabbim yar ve yardımcını olsun kardeşim
Hayırlı Cumalar Rabbime emanet olun

Selametle
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun aleyküm
Hayırlı cumalar kardeşim.Rabbim doğru yoldan ayırmasın...Sıratı müstakimde daim kılsın inşallah. Şaşırtmasın Rabbim bizleri.Şaşırmış kullarınada Hidayet versin Allah-ü Teala.
Rabbime emanet olun kardeşim
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

allah razı olsun hepinziden ankara için ezan vakti ezan vaktine denk gelen dularınızı allahım kabul eder inşallah.
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

ALLAH afetsin rabbim yardımcımız olsun bu gibi insanlardan bizileri korusun kardeşim hayırlı cumalar rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin
Su_damlası

Su_damlası

Kıdemli Üye · 166 mesaj

ALLAH yardımcın olsun kardeşim
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S.a. Kardeşim. Rabbim Yar Ve Yardimcin Olsun.
Hayirli Cumalar.
KAYAR

KAYAR

Üye · 16 mesaj

Allah Yardimcin Olsun Kardesim...
kübra_34

kübra_34

Üye · 15 mesaj

allah affetsin rabbim herşeyin eniyisini bilir senide belkide bişeyler oldugu için karşılaştırmıştır onunla çok şükür ki geç olmadan farketmissinnn allah yardımcımız olsunn...
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah günahalrını affetsin inş ki eğer gerçekten pişman olmuşsan ve olmuşsunda inş affeder dua edicem inş
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

,Rabbim yar ve yardımcınız olsun
selam ve daimi dua ile...
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

aleykum selam

allah yar ve yardımcınız olsun ALLAH sizi doğru yoldan ayırmasın

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Allah Teâla Hazretleri diyor ki: "Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sâdır olsa, aldırmam, ben seni affederim. Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim. Ey ademoğlu! Bana arz dolusu hata ile gelsen, sonunda hiç bir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz dolusu mağfiretimle karşılarım."

Tirmizi, Da'avat 106, (3534).
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

allah yardımcın olsun kardeşim rabbimin rızası doğrultusunda ilerlersen feraha erersin rabbim yar ve yardımcın olsun...
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

ekremeeealeykum selam

allah yar ve yardımcınız olsun ALLAH sizi doğru yoldan ayırmasın

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Allah Teâla Hazretleri diyor ki: "Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sâdır olsa, aldırmam, ben seni affederim. Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim. Ey ademoğlu! Bana arz dolusu hata ile gelsen, sonunda hiç bir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz dolusu mağfiretimle karşılarım."

Tirmizi, Da'avat 106, (3534).

inşallah tek isteğim tek dileğim rapbimin merhameti allah razı olsun.
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

rojda44allah günahalrını affetsin inş ki eğer gerçekten pişman olmuşsan ve olmuşsunda inş affeder dua edicem inş

gerçekten pişmanımmmmmmm
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.