ALLAH RAZI OLSUN....AMA BENDE SİZE HAFİZE ANNE DEMEK İSTİYORUM İZİN VAR MI?ALLAHA EMANET OLUN HAFİZE ANNE;) SELAM VE DUA İLE...
SİZ BÖYLE EVLENME TEKLİFİ DUYDUNUZMU
3.149 görüntülenme · 43 yanıt
RE: SİZ BÖYLE EVLENME TEKLİFİ DUYDUNUZMU
ALLAH RAZI OLSUN....AMA BENDE SİZE HAFİZE ANNE DEMEK İSTİYORUM İZİN VAR MI?ALLAHA EMANET OLUN HAFİZE ANNE;) SELAM VE DUA İLE...
siz layık görüyorsanız tabi ki diyebiliseniz bir annenin çok çocukları olması ne güzelmiş S.A :D:D:D
makinaci06 yazdı:
siz layık görüyorsanız tabi ki diyebiliseniz bir annenin çok çocukları olması ne güzelmiş S.A :D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
TEŞEKKÜR EDERİM ESTAĞFURULLAH SİZ BENİ EVLATLIĞA LAYIK GÖRÜYORSANIZ NE MUTLU.ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ANNEM...DUALARINI EKSİK ETME ÇOCUKLARINDAN;);)

hafize yazdı:
makinaci06 yazdı:
TEŞEKKÜR EDERİM ESTAĞFURULLAH SİZ BENİ EVLATLIĞA LAYIK GÖRÜYORSANIZ NE MUTLU.ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ANNEM...DUALARINI EKSİK ETME ÇOCUKLARINDAN;);)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9260-siz-boyle-evlenme-teklifi-duydunuzmu · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hiç Böyle Evlenme Olayı Duydunuzmu? İslam'da Aile Hayatı 14 cevap
- HAZRETİ RABİA'YA EVLENME TEKLİFİ Dini Hikayeler 6 cevap
- HİÇ BÖYLE BİR EVLİLİK DUYDUNUZMU Dini Hikayeler 7 cevap
- Hiç Böyle Evlenme Olayı Duydunuz mu? Dini Hikayeler 13 cevap
- Hiç Böyle Evlenme Olayı Duydunuz mu? İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- Duydunuzmu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.