takan yazdı:
Ya zaten benim h.annenin çiçeklerin de gözüm yoktu.Hani gitmişse ben alırım dedim.ANNECİM çiçek almak için anne olmama gerek yokmuş.Takan kardeşim biliyo herhalde o günün biraz zor geleceğine bana da göndermiş canım kardeşim benim.Tşkr
3.147 görüntülenme · 43 yanıt
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
RİCA EDERİM SİZİ'DE UNUTMADIM
zaten beni bir tek düşünen sensin canım dostum benim
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
ya gıdıyodum son anda gordum bız duşunmuyomuyuz elzem cok aayıp ettın valla kalbımı kırdın..:(:(
nerdeeeee öncelikle siz bizden önce gidiyosunuz bu bayanlar tek ne yaparlar diye hiç düşünmüyosunuz..eğer kalbini kırdıysam özür dilerim.Gerçekten kızmadığını gitmeden bi yazı ver yoksa....
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
ya gıdıyodum son anda gordum bız duşunmuyomuyuz elzem cok aayıp ettın valla kalbımı kırdın..:(:(
nerdeeeee öncelikle siz bizden önce gidiyosunuz bu bayanlar tek ne yaparlar diye hiç düşünmüyosunuz..eğer kalbini kırdıysam özür dilerim.Gerçekten kızmadığını gitmeden bi yazı ver yoksa....
elzem ben sızın yazdıgınız yazıya gore yorum yaptım..karar sızın tabıkı bızım sızı duşunmedıgımızı sanıyosanız..okadar işin için de ıkı kelam edelım dıye dostlarla konuşalım..dıye gırıyoruz ama allah bılıyor..daha ne yazıyım..selametle..ben kımımkı kızayım sıze..ne hakkım var kı..selametle..
elzem yazdı:
takan yazdı:
HERKESE HAYIRLI GECELER ALLAH'A EMANET OLUN
oldu kardeşim hayırlı geceler ben de gitsem iyi olur.Hatta hiç gelmesem daha iyi olur
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
oldu kardeşim hayırlı geceler ben de gitsem iyi olur.Hatta hiç gelmesem daha iyi olur
HİÇ GELMESEM DERKEN NEYİ KASDETTİNİZ ANLAYAMADIM YOKSA BİŞEYMİ OLDU
elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
ya evet kızmaş demişsin ama baksana muaz kardeşim nasılda kızmış.Ben şimdi ne yapacam
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
elzem yazdı:
takan yazdı:
ya evet kızmaş demişsin ama baksana muaz kardeşim nasılda kızmış.Ben şimdi ne yapacam
HAYIRYA KİM KIZIYORMUŞ,BEN ŞİMDİ YATIYORUM YARIN AKŞAM BURDA SİZİ GÖRMEZSEM BENDE GİRMEM SİTEYE BİRDAHA HABERİN OLSUN
zeryil yazdı:
çok anlamlı bir yazı çok beğendim Allah razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9260-siz-boyle-evlenme-teklifi-duydunuzmu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.