Ummadigin Yerden Para Rizik Gelmesi Icin Dua

46.179 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
sernay

sernay

Üye · 12 mesaj

Tekasur Suresi Pazartesi ve Çarşamba 40 kez okursan ummadığın yerden rızk ve para gelir

Bismillahirrahmanirrahim
1. Elhakümüt tekasür

2. Hatta zürtümülmekabir

3. Kella sevfe ta'lemun

4. Sümme kella sevfe ta'lemun

5. Kella lev ta'lemune ılmel yekıyn

6. Le teravünnelcehıym

7. Sümme leteravünneha aynelyakıyn

8. Sümme le tüs'elünne yevmeizin anin neıym

KARDESLERIM BENIM ICINDE DUA EDERMISINIZ ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESIN INSALLAH
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

gelmezse sana çatıyımmı
sernay

sernay

Üye · 12 mesaj

Inanarak Allah U Teala Yalvarirsan Neden Olmasn Ben Sadece Bana Tavsiye Edile Dualari Paylasiyorum Ama Allah Hakkinizda Neyi Uygun Gorur Bunu Ben Bilemem
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

neyise kardeşim seni kırmak gibi bir niyetim yok ama bana biraz ters geldi..
hani olurda biri okur da olmazsa isyana yönele bilir birza sakat işler bunlar ..rabbim hakkımızda hayırlısı neyse o nu versin..:)
sernay

sernay

Üye · 12 mesaj

Alah korusun tabiki hakli olabilirsin ama ben bu sekilde buldum ararken internetten ben cok dua ariyorum heryerde ve bir kac kardesimiz bu duayi yazmislar bilemiyorum Allahkimseyi zorda darda brakmasin amin kirilmakla alakasiyok herseyi Allah bilir onu demek istedim tabi okuyanda cok onemli tabi
selahattin 75

selahattin 75

Yeni Üye · 3 mesaj

önce her şeyin hayırlısı Allahtan isteyelim
safakut

safakut

Yeni Üye · 1 mesaj

benim içinde dua edermisiniz Allah hepimizin dualarını kabul etsin
turkoglu_91

turkoglu_91

Üye · 26 mesaj

sana bir tavsiye kardeşim, ser seccadeni al abdestini otur, emin ol yaradan seni senden iyi biliyor, Yüce Allahtan korkunu ona olan sevgini ona olan muhtaçlığını. çaresizliğini, güçsüzlüğünü hisset zaten gözyaşlarına engel olamazsın, bana yardım et ya rab de yeter .... emin ol yeter
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

Selamun Aleykum

Dua vardır bulunduğun odanın tavanından dışarı çıkmaz yine dua vardırki arşı sallar, dua birazda o duayı yapana bağlıdır,ayrıca hiç bir şey için özel klişe dua yoktur.Yüce Peygamberimize s.a.v bu konuda ashabı kiram sorumuşlar siz nası dua ediyorsanız bizde öyle edelimki kabul olsun demişler, o mübareğin cevabı aynen şöyledir besmele ile başlayın sonra yüce Rabbimizin yüce zatını tenzih ve tesbih edin bulunduğunuz halinize hamdinizi arz edin,ondan sonra riya olmayan kısa ve net kelimilerle ne istediğinizi Rabbimizden dileyin eğer o isteğiniz hayırlı ise Rabbim kabul eder ve yahut kendi taktir ettiği bir süreye kadar bekletir diye cevap vermiş.Dikkat buyurunuz falanca şeyi 40 defa okursan şu olur dememiş.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Paylaş:

◆İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.