Bugüne kadar yaptığım bütün kötülüklükler için, nefsime uyup dünyada kandığım her günah için, ettiğim yalan yeminler için, etmedğim ibadetler için allahım benim tövbelerimi kabul eylesin. Beni içinde bulunduğum bataktan ve zalimlerin elinden kurtulmam için bana yardım etsin. Bugünden sonra bana iyi bir insan olmamı nasip eylesin. arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. amiiinnnn
Ramazan Ayının gelmesi ile bütün müminler allaha daha yakındır...
1.286 görüntülenme · 17 yanıt
Arkadaşlar çok zor durumdayım ne olur duama amin demeden geçmeyin!
Bugüne kadar yaptığım bütün kötülüklükler için, nefsime uyup dünyada kandığım her günah için, ettiğim yalan yeminler için, etmedğim ibadetler için allahım benim tövbelerimi kabul eylesin. Beni içinde bulunduğum bataktan ve zalimlerin elinden kurtulmam için bana yardım etsin. Bugünden sonra bana iyi bir insan olmamı nasip eylesin. arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin. amiiinnnn
ardam_47, post: 764832, member: 85033Arkadaşlar çok zor durumdayım ne olur duama amin demeden geçmeyin!
selamün aleyküm..
Amin inşaallah, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Amin Amin Amin... :a03:
Selamün aleyküm sizin icin ayetel kürsi, tekasür ve fatiha okudum. Allah c.c kabul eder InsAllah. Asil olan insanin hatasini bilmesi ve tevbe etmesidir. Allah c.c yardimcinz olsun.
rabbim bu kardeşimizin sırtdaki günah yükünü al merhamet et her duasını hakkında hayırkıl kabulet tüm günahlarından arındır hafiflet kuş gibi şeytandan koru sıkıntısından kurtar feraha erdir irade güç ve sebatla senin hizmetine al peygaberimizin yolunda sana dogru olana ulaşmasını nasip et affet sevginle koru cehennemin ateşinden mutlu et amin amin amin
Rabbim bu mubarek ayin hatirina senin gibi pişman olup allaha yönelenlerin yar ve yardimcisi olsun merak etme kardeşim sen bütün samimiyetinle bütün kalbinle dua etmeye devam et bizlerinde duasi seninle rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin sana sen yeterki vazgeçme rabbim yar ve yardimcin olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40102-ramazan-ayinin-gelmesi-ile-butun-muminler-allaha-daha-yakindir · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim Ramazan orucunu tutar ve ona Şevval'den de altı gün daha eklerse, bütün seneyi oruç tutmuş gibi olur. Hadis-i Şerif 6 cevap
- Ramazan ayının fazileti ve Orucun Fazileti Ramazan Ayı 1 cevap
- Ramazan ayının son cuma günü kılınacak namaz Dua Listesi 2 cevap
- Oruç ve Ramazan Ayının Fazileti Ramazan Ayı 1 cevap
- ramazan ayının en güzel yanı daaa:D:D:D Ramazan Ayı 4 cevap
- Orucun ve Ramazan ayının fazileti Ramazan Ayı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.