selametle
Rizik Veren Allahim
3.697 görüntülenme · 8 yanıt
selamun aleyküm arkadaslar ben daha dün gece ettiğim bir duanın bugün kabulünü görme sevincindeyim Allah ım seni cok seviyorum. Dün sabah namazının ardından ögrenci olmam ve basımıza bazı hal belaların gelmesinden dolayı hiç param yoktu karnımı doyurmak için hiçbişey yoktu ne yapacagımı bilemiyordum. ALLAH a dua ettim ALLAH ım sen biliyorsun senin rahmetin boldur ne olursun benide rızıklandır ben günahlarımın farkındayım töbe ediyorum ne olur affet dedim içimi rabbime döktüm ve bir süre sonra yattım 12 gibi kalktım osman diye bir arkadasım var saolsun cok yardım etti karnım doydu bütün ihtiyaclarımı giderdi aksamda onun evinde yemek yedik biraz sohbet ettik namazımızı eda ettikten sonra biraz dolasıp eve geldim cok mutluyum ALLAH beni osman arkadasımla rızıklandırmıstı . ALLAHIM SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN. Arkadaslar dualarımızı kabul ediyor rabbim samimi olarak dua edelim rabbim geri cevirmiyor
selametle
selametle
cerennurumaleykümselam ne güzel farkına varmışsınız rabbim bütün dualarınızı kabul etsin dua ile kalın
evet kardesim vardım insan duasının kabulunu görünce cok mutlu oluyor RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN .
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH BÜTÜN KARDESLERİMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH
turkislam54evet kardesim vardım insan duasının kabulunu görünce cok mutlu oluyor RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN .
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH BÜTÜN KARDESLERİMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH
Amin. senin adına çok sevindim.inşallah dualarımız herzaman kabul olur
aleyküm selam kardeşim sen bunu yazdınya benim yediyim ekmek boğazımda düyümlenir yutamam inanki çok kötü oldum
RABBİM CC helal hayırlı bol rızıkla rızıklandırsın seni inşallah REZZAK CC ismi şerifini hergün 100 defa zikret RABBİM CC yar ve yardımcın olsun amin
RABBİM CC helal hayırlı bol rızıkla rızıklandırsın seni inşallah REZZAK CC ismi şerifini hergün 100 defa zikret RABBİM CC yar ve yardımcın olsun amin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35090-rizik-veren-allahim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Rizik için rezzâk'in emri çiğnenmez... Dini sohbet 2 cevap
- Ummadigin Yerden Para Rizik Gelmesi Icin Dua Dua Listesi 8 cevap
- Az veren candan, çok veren maldan. Atasözleri ve Deyimler 5 cevap
- çobansiz Birakma Allahim Şiirler 3 cevap
- Sana teslimiz Allahim Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- Affet allahim affet Allah (c.c) Hazretleri 45 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.