kardeslerim esimle nedenini bilmidiğim bir sıkıntı var aramızda son zamanlarda sorun olmayacak seylerden bile sinilenir bana kızar oldu eşim anlamıyorum nedenini soruyorum cevap vermiyor hiçbirsey yok diyor ama hep bir sıkıntı var geçen aksam sofradaki tuzluktan bile sorun oldu aramızda bağırıyor kızıyor durup dururken soruyorm bir hatammı var sana karsı diye cevapta vermiyor gerçekten çok üzülüyorum sürekli dualarımı okuyurum aramızdaki bu sıkıntılar çözülsün esim anlayışlı ılımlı olsun bana karsı diye.sizdende bu mübarek günde dua istiyorum.hepinizin kandili mübarek olsun kardeslerim dua ile...
s.a kardeslerim
1.252 görüntülenme · 1 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82550-s-a-kardeslerim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- selamün aleyküm din kardeslerim Islamda Kadının Yeri ve Önemi 29 cevap
- Kardeslerim yusuf_özkan kardesimizin acmis old forma yardim eder misiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Dualarinza ihtiyacim var kardeslerim... Dua Bölümü 12 cevap
- Selamun Aleyküm Kardeslerim Tanışma Köşesi 8 cevap
- dua edip ve yasin-i serif okurmusunuz kardeslerim?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- selamun aleyküm kardeslerim bana yardimci olurmusunuz lütfen Genel Konular 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.