500 Yasin-i Şerif Okunacak Ama...

2.098 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Değerli Büyüklerim,Kardeşlerim;
Bizim mahallemizde bayramda dedsiyle teravih namazına giderken kaza geçiren ve bir ay sonra ameliyat olacak 16 yaşında bi kardeşimiz var , kardeşimizin malesef bu feci trafik kazasında kalınbağırsakları tamamen o kazanın etkisi ile dışarı fırlamış ve kalçaları kırılmış ve tedavi edilecekmiş..
Geçen annem ziyaretine gitmiş,evin bir köşesine yatak hazırlamışlar yatıyormuş annem gelince doğrulmaya çalışmış,ağlamaklı bir halde ' Teyzecim ben bir kaza geçirdim ,ALLAHA şükür yaşıyorum fakat zor bir ameliyata gireceğim benim içinde bir Yasin-i Şerif okurmusunuz' demiş..
Çevredeki komşularımızda okuyacaklar inşallah okuyabilenler..
Benimde aklıma 2. bir ailem olarak gördüğüm siz geldiniz,yardım edebilirmiyizz,elimizden geldiğince?
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler diliyorum.
çok üzüldüm.
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.
1 yasini şerif okuyacağım.allahın izniyle...
Selametle kalın.
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Allah yardımcıları olsun
allah şifa versin inşallah bende bu kardeşimiz için bi yasin-i şerif okuyacağım
allaha emanet olun
selam ve dua ile...
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşlerim ikinizdende... Dualarım sizinle.
ALLAHA emanet olun... (:
hLL.yncy

hLL.yncy

Üye · 37 mesaj

Rabbim şifa versin inşallah... bir yasin de ben alıyorum kardeşim.. Rabbim şifaya vesile kılsın inş
mrv111

mrv111

Kıdemli Üye · 144 mesaj

ALLAH razı olsun ALLAH rızası için hasta olan kardeşimize okuduğun Yasin-i Şerif "in fazileti üstünde,ahiret hayatın kalbin kadar temiz olsun inşallah..
Selam ve Dua ile. (:
hLL.yncy

hLL.yncy

Üye · 37 mesaj

amin kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun razı olacağı işler yaptırsn inşallah...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.