253.000 yasin-i şerif
3.462 görüntülenme · 35 yanıt
s.a. arkadaşlar biz birkaç arkadaş çanakkale de yatan şehidlerimiz için 253.000 yasin i şerif okuyor ve okutuyoruz. yardımcı olmak ve katılmak isteyenlerin yardımlarını bekliyoruz inşallah. (çok gibi görünsede unutmayın hiç bişi imkansız değildir.) allaha emanet olun.
Peygamber efendimiz s.a.v buyuruyor: GECELEYİN ALLAH IN RIZASINI GÖZETEREK YASİN SURESİNİ OKUYAN KİMSENİN GÜNAHLARI BAĞIŞLANIR, ÖYLEYSE BU SUREYİ ÖLÜLERİNİZE OKUYUNUZ. başka bir yerde de s.a.v: HERŞEYİN BİR KALBİ VARDIR. KUR ANIN KALBİ DE YASİN SURESİDİR. KİM BU SUREYİ İHLASLA OKURSA, İÇİNDE YASİN OLMAYAN KURANI 10 DEFA OKUYUP HATMETMİŞ GİBİ ALLAH TEALA KENDİSİNE SEVAP İHSAN EDER.
Allah kabul etsin...Allah razı olsun.....çok hayırlı bir iş....bende almak isterim ama hakkıyla okuyamam diye korkuyorum..sizinde hakkınıza girmek istemem...ben biraz kendimi geliştireyim ondan sonra alırım inş..Allah'a emanet olun
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
değerli kardeşlerim ramazandan sonra 1 ay daha uzatalım dedik. hatta babamın daha büyük yerlerle görüşmeleri var cemaat içine yayıp 18 mart gibi de adanmaya gidilebilir ama biz 2 ay da bitsin diye konuştuk arkadaşlarla. kesin vakiti söylücem ama bişeyler belli olsun diye bekliyorum ama ben ve çevrem 2 ay sonra ya yetiştirelim diye okuyoruz. 6000 E ULAŞTIK BU GECE ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA S.A.V MİN ŞEFAATİNİ NASİB EYLESİN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE İNŞALLAHHHH
BEN daha yeni bu siteye üye oldum arkadaşım .Öncelikle Allah razı olsun bu güzel düşüncelerinizden dolayı işallah ben de 5 tane okurum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39225-253-000-yasin-i-serif · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.