baş örtüsü

6.451 görüntülenme · 87 yanıt

Paylaş:
değişim

değişim

Aktif Üye · 58 mesaj

Allah yardımcın olsun :)
ben iki hafta önce kimseye haber vermeden kendi isteğimle kapandım. çok şükür ailemden karşı çıkan olmadı, tabi bazı akrabalar karşı çıkıp beni ağlatmayı başardılar ama onları Allah'a havale ediyorum. neredeyse herkes bana pişman olacaksın diyor. kiminle karşılaşsam daha küçüksün pişman olacaksın filan diyor. halbuki küçük de değilim. 20 yaşındayım. artık o kadar çok sölediler ki ben bile kendimden şüphe duymaya başladım ve devamlı Alllah'a pişman olmamak için dua ediyorum. ne olur siz de benim için dua edin.
İPARHAN

İPARHAN

Kıdemli Üye · 279 mesaj

değişimAllah yardımcın olsun :)
ben iki hafta önce kimseye haber vermeden kendi isteğimle kapandım. çok şükür ailemden karşı çıkan olmadı, tabi bazı akrabalar karşı çıkıp beni ağlatmayı başardılar ama onları Allah'a havale ediyorum. neredeyse herkes bana pişman olacaksın diyor. kiminle karşılaşsam daha küçüksün pişman olacaksın filan diyor. halbuki küçük de değilim. 20 yaşındayım. artık o kadar çok sölediler ki ben bile kendimden şüphe duymaya başladım ve devamlı Alllah'a pişman olmamak için dua ediyorum. ne olur siz de benim için dua edin.

Tesettüre girmekle ne güzel etmişsin..pişmanlığı yaşayacak olanlar asıl Allah'ın emrini yerine getirenlere dil uzatan nasipsizler olacaktır..Sen cehaletle sarfedilen sözlere sakın aldırma,unutma ki Allah'ın emrini yerine getirdin..Allah imtihan yeri/yurdu olan bu dünyada bizleri kazananlardan eylesin..Ölünceye dek edebin hayanın simgesi olan başörtüsünü hakkıyla taşımak nasip eylesin sana ve bütün tesettürlülere..Nasipsiz olmaktan Allah'a sığınırız..
değişim

değişim

Aktif Üye · 58 mesaj

Allah razı olsun. Dediklerinle yüreğime su serptin.
suda

suda

Kıdemli Üye · 336 mesaj

başörtüsü var
değişim

değişim

Aktif Üye · 58 mesaj

Amin. Allah razı olsun.
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim....zor durum:(rabbim yannda olsun
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

değişimAllah yardımcın olsun :)

ne güzel çok sevindim allah daim eylesin.... senide ekliorum kardeşim dualarıma allah yardımcın olsun benede yaklaşık 1 aydır kapalıyım sende bilirsin mu mutluluk hiç bişeyde yok.... ne insanların nede ailemin söyledikleri beni pek ilgiendirmiyo artık zamanla sende ne kadar doğru bi karar verdiğini görüceksin ALLAH'A emanet ....
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Canlar
Sizler öyle güzel insanlarsınız ki,umutsunuz gelecek günlerin güzelliğinin göstergesisiniz inş. Rabbim hepinizin Yar ve Yardımcısı olsun,ailelerinize hidayet versin,vazgeçmeyin yavrularım,Allah En Güzel Vekildir.O'na sığınanı yanlız bırakmaz.
Selam ve Dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.