allah yardımcın olsun inş
baş örtüsü
6.451 görüntülenme · 87 yanıt
alalhım yardımcımız olsun inş bu bir çok arkadaşımızın problemi allahım senin kalbine çok güzel duygular nasip etmiş imş senin ve herkesin duasıyla bu ailenede nasip olur sen yinede aileni kırıcı konuşmalar yapma bu onları sana karşı daha üzücü konuşmalara kadar itebilir bu geçişi onlara yavaş yavaş aktar.
amin allah razı olsun bende pek girmiyorum ki zor durumdayım çıkmazdayım daha doğrusu rabbime sığındım
esmersevda, post: 1384583, member: 106297amin allah razı olsun bende pek girmiyorum ki zor durumdayım çıkmazdayım daha doğrusu rabbime sığındım
Sığınmaya da devam et! Hak yoluna girmişsin Allah mutlaka yardım eder. Zamanında gençlik yılarımda benzer
olayları yaşamıştım. Eninde sonunda aile ve çevre duruma alışıyor.. Elinden geldiğince dua etmeye çalışacağım.
allah razı olsun senden bende size dua ediceğim allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
esmersevda, post: 1384323, member: 107838allah razı olsun senden inşallah sende kapanırsın hayırlısıyla sende dualarımdasın az kaldı kadir gecesine ölmezzsem kapalı olacam ne güzel bir duygudur kimbilir çok üzülüyorum canım yanıyo kapalı birini gördüğümde canım acıyo gözüm doluyo ap ayrı bir şeyler oluyo kalbime anlam veremiyorum.
elhamdülillah inşallah müjdeli haberini bekliyorum o duyguyu biliyorum nassıl bişey olduğunuda allah herkeze nasip etsin..allaha emanet ol..
ay kıyamam ya çok zor bi durum ama davamızdan vazgeçmeyelim kardeşim gel ölmezzek kadir gecesi günü klapanalım hı ne dersin ben kimseden izin almıcam zaten çünkü bu rabbimin emri farz onlar bizi kurtarmicak ahirette cevabını bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun
esmersevda, post: 1385166, member: 110525ay kıyamam ya çok zor bi durum ama davamızdan vazgeçmeyelim kardeşim gel ölmezzek kadir gecesi günü klapanalım hı ne dersin ben kimseden izin almıcam zaten çünkü bu rabbimin emri farz onlar bizi kurtarmicak ahirette cevabını bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun
Rabbim sizin için hayırlısını nasip etsin
10 Rabbiyesir okuyorum inşallah hayırla çozulur...
esmersevda, post: 1385166, member: 110525ay kıyamam ya çok zor bi durum ama davamızdan vazgeçmeyelim kardeşim gel ölmezzek kadir gecesi günü klapanalım hı ne dersin ben kimseden izin almıcam zaten çünkü bu rabbimin emri farz onlar bizi kurtarmicak ahirette cevabını bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun
ilk müjdeyi bekliyorumm :):)
yeri geldiginde biz muslumaniz diyolar muslumanligi bile alet etmeyin kendinze muslumanlik boylemi hic olmazsa dogru durust adini koysunlarda millette ona gore hareket etsin yokkk muslumanlil bu degil hristiyan misin desen Allah muhafaza hayir derler musluman gibi davranmazlar nedir peki bu iki arada bi derede misali bos bos yasayip gidiyolar su cahil insanlar rabbim hepimizi islah etsin sonumuz cok kotu cokkk :((
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76240-bas-ortusu · 22.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.