baş örtüsü

6.422 görüntülenme · 87 yanıt

Paylaş:
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

arkadaşlar benim ailem neden bu kadar kapalılığa karşı anlam veremiyorum.5 erkek bi kızları var oda benim en küçükleriyim.Ailem benle gurur duyacaklarına neden tepki veriyorlar ki anlam veremiyorum.Ben yazın uzun kollu giyiyorum annem one diyo kısa kollu giy diyo üzülüyorum annem beni destekleyeceğine.Komşularımızın yanında inşallah ölmezssem kadir gecesi kapancam diyorum annemin tepkisi var ay yok olmaz filan ben böyle açığım hep günah her görünen saç telim için cehennemde yanacağım.Babama geleyim bana bi ara gösteriş için namaz kılıyosun dedi ya ben niye gösteriş için kılayım allahım bana vermiş olduğu farzını yerine getiriyorum.ben kuran bilmiyorum gidicem inşallh. evde kuran okuyan yok üzülüyorum.ben inşallah pardesümü alacam kapancam kadir gececi ölmezsem ve tek dileğim rabbimden kapanmadan son nefesimi almaması.Tepkiler babam annem abilerim herkes tepki verecek ama banane çünkü bu rabbimin isteği annem belki benle konuşmaz bile ama kırılacam üzülecem ağlıcam ama sadece allahım onlara hideyet etsin diye rabbim için ağlıcam o baş örtüsünü daha önce takmadığım için ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.Dualarınızda beni de eksik etmeyin.ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
mina44

mina44

Aktif Üye · 69 mesaj

Rabbim yardımcın olsun ... Ailenide islah etsin kardeşim selam ve dua ile..
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Kısa süre sizin yerinize kendimi koydum. Dayanılması zor bir durum. Çok acı. Çok can yakıcı. Özellikle ruhunu adayarak yaptığınız bir ibadet olan namaza böyle bir laf edilmiş olması. En dayanılması güç olanda bu sanırım. Allah size sabır versin. Tek sevindiğim şey bu kadar karşı çıkan olmasına rağmen kapanma isteğiniz. Hala istiyor olmanız. Ne güzel ne mutlu size. Allah yardımcınız olsun.
Peygamber efendimiz ne kadar çok sıkıntı çekmiş. Kafirler tarafından taşlanmış, yalancı diye itam edilmiş. Daha neler neler. O sıkıntılar sadece biz ümmetlerine islamı tanıtmak. Bizlere öğretmek için. Şimdi ne kadar acı ki tüm bu sıkıntıları çeken Peygamber'in ümmeti olarak baş örtüsüne karşı olmak. Anlam verilemeyen bir durum. Allah ailenizi islah etsin. Başka diyecek hiçbir şey yok.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun can kardeşim.
İnşaALLAH hayırlı haberlerinizi alırız.
RABBİM ailenizede hidayet nasip etsin.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

“İslam, şüphesiz garip olarak başladı ve günün birinde garip hale dönecektir. Ne mutlu o garip mü'minlere!”

Müslim, İman: 232.

ALLAH yardımcın olsun kardeşim Ailene Hidayet versin
İnsan beğenmez.
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah razı olsun rabbim seninde yar ve yardımcın olsun
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

gerçekten dayanması zor ama rabbim güç kuvvet veriyo evet karşı çıkmalarına rağmen okadar bir aşkla istiyorum ki kapanmayı nasıl anlatır bu bilemiyorum ama ya sanki kapansam çok ferahlicam ya allah razı olsun senden rabbim sanada yardım etsin dualarım sizinle duanızı eksik etmeyin ne olur.
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

amin allah razı olsun kardeşim kapandığım gün msj atacağım ölmezzsem eğer
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

amin allah razı olsun allah sizinde yar ve yardımcınız olsun dualarınızı eksik etmeyin ihtyacım var
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Rabbim sanada ailenede hidayet versin.
cemcemil

cemcemil

Kıdemli Üye · 177 mesaj

günümüzde farza sünnete göre giyinenler gerici gözüyle,garip bir mahlukatmış gibi bakılıyor.cübbe sarıkla gez demediklerini bırakmazlar ama yeni çıkan apaçi dedikleri garip tipler gibi ol kralsın.soyun özgürlük, garip garip giyin özgürlük, kapanmaya gelince sünnete göre giyinmeye gelince çağdışısın devlet dairesinde bile çalışamıyorsun nerde özgürlük?okulda namaz kılarsın olay olur o namaz kılanlara bakın tek bir vukuatları varmıymış okulda, bütün okul onlar gibi olsa ülke zaten böle olmaz.ailende etraf ne der derdine düşmüş sindire sindire kabul edicekler
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah razı olsun
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Selametle kalın.
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Zor bi durum belliki Allah a şukur ben hiç bu durumda kalmadım 13 yaşından beri baş ortuluyum. İnsallah ailen senı anlar benım bi arkadaşım var oda aynı durumda ama onun sadece babası istemiyor sen dua et baban senı dövmuyor bu konu yuzunden ona 20 yasındakı kıza vurdu ne zor bi durum bi düşünsene ablacım....
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah razı olsun ama ne olursa olsun ister dövsünler ister hiç konuşmasınlar benle ama ben davamdan dönmem
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Maşallah :) Allah yar ve yardımcınız olsun
**RaNa**

**RaNa**

esmersevdaallah razı olsun ama ne olursa olsun ister dövsünler ister hiç konuşmasınlar benle ama ben davamdan dönmem

insallah başarırsın Allah yar ve yardımcın olsun keşke herkez senın gibi olsa canım:)
esmersevda

esmersevda

Kıdemli Üye · 103 mesaj

allah razı olsun.B iraz üzgünüm pardesü alacak parayı denkleştiremedim yüreğim yanıyo ama rabbim br yol gösterir inşallah
**RaNa**

**RaNa**

esmersevdaallah razı olsun.B iraz üzgünüm pardesü alacak parayı denkleştiremedim yüreğim yanıyo ama rabbim br yol gösterir inşallah

inşallah canım Alırsın üzülme oda olur yakında :) inşallah hep böyyle gidersin yüregin tertemiz....
abdullahsabit

abdullahsabit

Üye · 39 mesaj

Allah kolaylık ve sabır versin.yolundan ayırmasın.bu arada aranıza yeni katıldım inşallah bu site sayesinde birçok şeyi öğrenecem
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.