erkek çocuğu için isim arıyorumm...:)
5.760 görüntülenme · 35 yanıt
asos1907sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım Allahın izniyle.. dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını AKİF EYMEN koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)
maşallah, Rabbim uzun, hayırlı ömür versin sizlerle birlikte inşallah
isim güzelmiş;)
Rabbim analı babalı büyütmeyi ve hayırlı bir evlat olarak yetiştirmenizi nasip eylesin kardeşim.
Maşaallah ismide çok güzel olmuş.
Kur'ana sevdalıRabbim analı babalı büyütmeyi ve hayırlı bir evlat olarak yetiştirmenizi nasip eylesin kardeşim.
ismi çok güzel ....ben de yusuf talha'yı önerecektim...oğlumun adı inşaallah..
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 1172478, member: 83262ismi çok güzel ....ben de yusuf talha'yı önerecektim...oğlumun adı inşaallah..
maşallah yusuf ismi çok güzeldir zaten
yanına talha da süper uymuş
Rabbim uzun ömür versin,
analı babalı büyütsün inşallah.
deniz yıldızı, post: 1172489, member: 83262maşallah yusuf ismi çok güzeldir zaten
yanına talha da süper uymuş
Rabbim uzun ömür versin,
analı babalı büyütsün inşallah.
hz. yusuf ve talha bin ubeydullaha olan hayranlığım sebebiyle seviyorum...bir de çocuk adı sahibine çeker derler ya:)
hz.yusuf ve talha bin ubeydullaha çeksin :)
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKhz. yusuf ve talha bin ubeydullaha olan hayranlığım sebebiyle seviyorum...bir de çocuk adı sahibine çeker derler ya:)
hz.yusuf ve talha bin ubeydullaha çeksin :)
amiinn amiinn ne güzel düşünmüşsünüz:)
Rabbim tüm isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah;)
asos 1907 kardesim rabbim hayırlı evlatlardan olmasını nasip etsin
...........ERKAM.........
erkam çok güzel bir isim islamiyetin ilk doguşunun mekanına sahip insan
.........musab........
ilk ögretmen sahebi ve peygamberimize benzerligi en dikkat cekiçi özelligi 7 ayetle 70 kişiyi 17yasındaki musab bin umeyirin ismini koyabilirsin
........mehmet emin.....
çok güzel bir isim (sakın enes furkan koyma çok yaramaz çoçuklar oluyo tanıdıgım 3 4 çoçuk böyle)
...........ERKAM.........
erkam çok güzel bir isim islamiyetin ilk doguşunun mekanına sahip insan
.........musab........
ilk ögretmen sahebi ve peygamberimize benzerligi en dikkat cekiçi özelligi 7 ayetle 70 kişiyi 17yasındaki musab bin umeyirin ismini koyabilirsin
........mehmet emin.....
çok güzel bir isim (sakın enes furkan koyma çok yaramaz çoçuklar oluyo tanıdıgım 3 4 çoçuk böyle)
asos1907sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım Allahın izniyle.. dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını AKİF EYMEN koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)
maşaALLAH subhanALLAH barekALLAH .. ne güzel .. :)
rabbim analı babalı büyütsün .
hayırlı , imanlı ,vicdanlı olsun inşaALLAH ..
selam ve dua ile siz ve bebeğiniz rabbimize emanet olunuz :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54342-erkek-cocugu-icin-isim-ariyorumm · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Erkek çocuk için isim... İslam'da Aile Hayatı 13 cevap
- ikiz erkek bebeklerime güzel isim önerileriniz varmıdır? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Erkek Kadin Elbisesi Yada Kadin Erkek Elbisesi... İslami Bilgi ve Kaynaklar 24 cevap
- bir tanıdığımın çocuğu olması için yasin okuyabilirmisiniz? Dua Bölümü 9 cevap
- Günlük hayatta hangi isim, kaç kere, ne için zikredilmeli? Esmâül Hüsnâ 2 cevap
- Günlük hayatta hangi isim, kaç kere, ne için zikredilmeli Esmâül Hüsnâ 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.