Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
5.774 görüntülenme · 35 yanıt
mervenur1, post: 1017088, member: 91711as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda
bilal ezan okuyan müslüman sahabenın adı
mirsat ise kuranda gecen tam bilmiyorum ama nebe suresınde gecen bi isim
KalemdarSilahşör, post: 1017090, member: 91711ERKEK İSİMLERİ VE ANLAMLARI
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/78877-erkek-isimleri-ve-anlamlari.html
gülnisa, post: 1017094, member: 91711yusuf
göktuğ
emre
furkan
istemihan
mervenur1, post: 1017088, member: 91711as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda
bilal ezan okuyan müslüman sahabenın adı
mirsat ise kuranda gecen tam bilmiyorum ama nebe suresınde gecen bi isim
ayşe-rana, post: 1017143, member: 85566selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.
ben de yusuf,ibrahim,kerem isimlerini severim.
asos1907, post: 1017083, member: 91711S.A arkadaşlar yakında ALLahın izni ile anne olacağım inşallah.. yalnız isim bulmak konusunda çok zorlanıyoruz... bizlere yardımcı olursanız.. çok sevineceğiz.. ALLAH RAZI OLSUNN.. SELAM VE DUA İLE...
_şimal_, post: 1017122, member: 87927s.a kardesım...
tuğra
kerem
harun..
ben de kocaeli'de okuyorum:)
neresındensınız?mahsuru yoksa
ayşe-rana, post: 1017143, member: 85566selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.
ben de yusuf,ibrahim,kerem isimlerini severim.
mervenur1, post: 1017154, member: 48192evet hz.ömer sanırım o idi müslüman olmadan önce kardeşi bu sureyi okuyodu bu sureden sonra etkilendi ve müslüman oldu
sıla1, post: 1017156, member: 77307öyle mi çok sevindim. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah.
inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim.
ben de eren ,harun, salih, ebrar, eymen, haktan, hüseyin, yusuf, fatih, kaan, alperen isimlerini seviyorum.
ayşe-rana, post: 1017178, member: 97643aleyküm selam,taha konusuna girince seni tebrik etmeyi unuttum.inşALLAH sağlık,sıhhatle yavrucuğunu kucağına alırsın.Rabbim hayırlı,kolay,sağlıklı kavuştursun sizi.benim de 5 aya yakın oğlum var.erkek bebekler gazlı oluyor.inşALLAH senin ki olmaz da.
doğduktan sonra sana yardımcı olmak isterim.aklında olsun.Allah'a emanet ol yavrucuğunla.
aydın25aleykümselam kardeşim ALLAH herşeyden önce hayırlı ve saglıklı bir evlatversin vatana ve dininebaglı bir evatyetiştirmeyinasipetsin ismegelince YUSUF ALİYÜLKEBİR HASAN HÜSEYİN HAMZA SELAM DUAİLE
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
RavzadakinurunkölesiOsman AFFAN ve Musab isimleri favori isimlerimdir,taviye ederim...
can kırıkları, post: 1022859, member: 837421 haftalık yiğenim var bilirim isim aramanın zorluğunu.......biz ebrar doğan koyduk adını
....enfal....ebrar....bahri........arda........behlül...........beytullah......seyfullah.emrullah.........feyzullah.........vb.....
asos1907sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım allahın izniyle.. Dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını akif eymen koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54342-erkek-cocugu-icin-isim-ariyorumm · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.