erkek çocuğu için isim arıyorumm...:)

5.774 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

S.A arkadaşlar yakında ALLahın izni ile anne olacağım inşallah.. yalnız isim bulmak konusunda çok zorlanıyoruz... bizlere yardımcı olursanız.. çok sevineceğiz.. ALLAH RAZI OLSUNN.. SELAM VE DUA İLE...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda
bilal ezan okuyan müslüman sahabenın adı
mirsat ise kuranda gecen tam bilmiyorum ama nebe suresınde gecen bi isim
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

yusuf
göktuğ
emre
furkan
istemihan
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

mervenur1, post: 1017088, member: 91711as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda

KalemdarSilahşör, post: 1017090, member: 91711ERKEK İSİMLERİ VE ANLAMLARI

http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/78877-erkek-isimleri-ve-anlamlari.html

gülnisa, post: 1017094, member: 91711yusuf
göktuğ
emre
furkan
istemihan

çok teşekkür ederim arkadaşlar... ALLAH RAZI OLSUNN..
akif eymen oğlumm...
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

s.a kardesım...
tuğra
kerem
harun..

ben de kocaeli'de okuyorum:)
neresındensınız?mahsuru yoksa
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

mervenur1, post: 1017088, member: 91711as ablam benim çok sevdiğim üç isim var
taha
bilal
mirsat
bu üç ismi çok seviyorum
taha sure adı kuranda

selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.

ben de yusuf,ibrahim,kerem isimlerini severim.
mervenur1

mervenur1

ayşe-rana, post: 1017143, member: 85566selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.

evet tam manası bilinmiyo ama seviyorum beni çok etkiledi
ayşe-rana

ayşe-rana

mervenur1, post: 1017146, member: 48192 evet tam manası bilinmiyo ama seviyorum beni çok etkiledi

benim de içimde kaldı koymak istemiştim ama öyle olunca.gerçekten güzel bir isim
mervenur1

mervenur1

evet hz.ömer sanırım o idi müslüman olmadan önce kardeşi bu sureyi okuyodu bu sureden sonra etkilendi ve müslüman oldu
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

asos1907, post: 1017083, member: 91711
S.A arkadaşlar yakında ALLahın izni ile anne olacağım inşallah.. yalnız isim bulmak konusunda çok zorlanıyoruz... bizlere yardımcı olursanız.. çok sevineceğiz.. ALLAH RAZI OLSUNN.. SELAM VE DUA İLE...

öyle mi çok sevindim. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah.

inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim.

ben de eren ,harun, salih, ebrar, eymen, haktan, hüseyin, yusuf, fatih, kaan, alperen isimlerini seviyorum.
ayşe-rana

ayşe-rana

aleyküm selam,taha konusuna girince seni tebrik etmeyi unuttum.inşALLAH sağlık,sıhhatle yavrucuğunu kucağına alırsın.Rabbim hayırlı,kolay,sağlıklı kavuştursun sizi.benim de 5 aya yakın oğlum var.erkek bebekler gazlı oluyor.inşALLAH senin ki olmaz da.
doğduktan sonra sana yardımcı olmak isterim.aklında olsun.Allah'a emanet ol yavrucuğunla.
aydın25

aydın25

Üye · 46 mesaj

aleykümselam kardeşim ALLAH herşeyden önce hayırlı ve saglıklı bir evlatversin vatana ve dininebaglı bir evatyetiştirmeyinasipetsin ismegelince YUSUF ALİYÜLKEBİR HASAN HÜSEYİN HAMZA SELAM DUAİLE
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

_şimal_, post: 1017122, member: 87927s.a kardesım...
tuğra
kerem
harun..

ben de kocaeli'de okuyorum:)
neresındensınız?mahsuru yoksa

ayşe-rana, post: 1017143, member: 85566selamün aleyküm,ben de oğluma taha ismini koymayı düşündüm.ama bir arkadaşım manası tam bilinmediğindenkonmasının uygun olmadığını söyledi.

mervenur1, post: 1017154, member: 48192evet hz.ömer sanırım o idi müslüman olmadan önce kardeşi bu sureyi okuyodu bu sureden sonra etkilendi ve müslüman oldu

sıla1, post: 1017156, member: 77307öyle mi çok sevindim. Allahım sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah.

inşallah hayırlı kolay doğumlar dilerim.

ben de eren ,harun, salih, ebrar, eymen, haktan, hüseyin, yusuf, fatih, kaan, alperen isimlerini seviyorum.

ayşe-rana, post: 1017178, member: 97643aleyküm selam,taha konusuna girince seni tebrik etmeyi unuttum.inşALLAH sağlık,sıhhatle yavrucuğunu kucağına alırsın.Rabbim hayırlı,kolay,sağlıklı kavuştursun sizi.benim de 5 aya yakın oğlum var.erkek bebekler gazlı oluyor.inşALLAH senin ki olmaz da.
doğduktan sonra sana yardımcı olmak isterim.aklında olsun.Allah'a emanet ol yavrucuğunla.

aydın25aleykümselam kardeşim ALLAH herşeyden önce hayırlı ve saglıklı bir evlatversin vatana ve dininebaglı bir evatyetiştirmeyinasipetsin ismegelince YUSUF ALİYÜLKEBİR HASAN HÜSEYİN HAMZA SELAM DUAİLE

herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm...Allah razı olsunn hepsi çok güzel isimler.. eymen ve kerem isminde gidip gelmekteyimm..selam ve dua ile...
akif eymen oğlumm...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Osman AFFAN ve Musab isimleri favori isimlerimdir,taviye ederim...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

1 haftalık yiğenim var bilirim isim aramanın zorluğunu.......biz ebrar doğan koyduk adını
....enfal....ebrar....bahri........arda........behlül...........beytullah......seyfullah.emrullah.........feyzullah.........vb.....
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

RavzadakinurunkölesiOsman AFFAN ve Musab isimleri favori isimlerimdir,taviye ederim...

evet çok güzel isimler teşekkür ederim..

can kırıkları, post: 1022859, member: 837421 haftalık yiğenim var bilirim isim aramanın zorluğunu.......biz ebrar doğan koyduk adını
....enfal....ebrar....bahri........arda........behlül...........beytullah......seyfullah.emrullah.........feyzullah.........vb.....

kesinlikle öyle sanki bütün isimler kötü ve sizin bebeğiniz okadar değerliki hiçbir isimi beğenemiyorsunuz... bunlarda çok güzel isimler teşekkür ederimm...
selam ve dua ile...
akif eymen oğlumm...
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım Allahın izniyle.. dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını AKİF EYMEN koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)
akif eymen oğlumm...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

asos1907sevgili kardeşlerim 09.09.2009 da bebeğimi kollarıma aldım allahın izniyle.. Dualarınız ve güzel dilekleriniz iiçin tekrar teşekkür ediyorumm oğlumun adını akif eymen koyduk.. (gaz sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirimm)

maaşallah rabbim adıyla yaşatsın analı babalı ve hayırlı evlat etsin...
Gaz sorunu anneden bebeğe geçmekte ve eczanede ismi humana anne çayı vardır birebirdir tavsiye olarak bu
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

maşallah allah analı babalı büyütsün...rezene çayı için hem siz için hemd e çocuğunuza bir çay kaşığından az içirin...biz faydasını görmüştük...selamlar...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.