Dua

1.219 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

ALLAH tektır ondan başka ilah yoktur mulk onundur butun hamdlar ona aittir o herşeye güç yetirir..BEN OYLE BİR ALLAH A SIĞINIRIMKI ONDAN BAŞKA İLAH YOKTUR BEN ONDAN BAĞIŞLAMA DİLERİM O HEP VAR OLANDIR.HERŞEYİ GÜCÜYLE YERINE GETIRENDIR.BENIM BUTUN TOVBELERİM ONADIR
TÜM MUMINLERİN MIRAC KANDILI MUBAREK OLSUN...BU GECEYI HAKKIYLA VERMEK ÜMİDİYLE....:H
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Allah bütün hayırlı dualarını kabul etsin... Bu gece hürmetine hepimizin günahlarımızı affetsin ve bizlere hayırlı bir ömür ile hayırlı bir ölüm nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet ol...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

cemaldurra, post: 1113659, member: 97727Selamun Aleyküm,

Allah bütün hayırlı dualarını kabul etsin... Bu gece hürmetine hepimizin günahlarımızı affetsin ve bizlere hayırlı bir ömür ile hayırlı bir ölüm nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet ol...

ve aleyküm selam abi
amin.....
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah razı olsun..bu gece gerçekten çok önemliydi...gözümüzün nuru miracta bize hediye verilmiş bundan güzel bir gece olabilir mi ki?Rabbimize sonsuz şükürlerimizi sunmalıyız...gerçekten çok güzel ve bereketli bi gece olmalıydı...ben Rabbime şükür çok güzel bir gece geçirdim...geçirdiğimiz bu gecenin her gün ,her saat içinize feyz olarak yansıyabilmesi dileğiyle tüm müslüman kardeşlerimin mirac kandilinin mübarek olmasını,miraç kandili geçse bile her gün miraç gecesiymiş gibi,sanki asırlar öncesindeymişiz gibi iştahla namaz kılmayı bizlere bu aciz,günahkar kullara nasip et Rabbim... (amin)
DOĞRU YOL

DOĞRU YOL

Aktif Üye · 56 mesaj

Sayın aşure

İslamiyet ailesine hoş geldiniz....güzel paylaşımlarınızı, yorumlarınızı bekliyoruz....

Şükürler olsun Allah her konu da kullarına yeter.....
aşure

aşure

Kıdemli Üye · 101 mesaj

Hoşbulduk allah razı olsun sağolasın...uzun zamandan berı sıteye uyeyım vakıt buldukca giriyorum.benı huzura kavuşturuyo bu site bılmedıklerım merak ettıklerım kısacası herşey rabbım herkesten razı olsun....
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

Ve aleyküm selam
subhanallahi ve bi hamdihi
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Aleyna ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim:
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

seninde kandilin mübaret ve hayırlı olsun kardeşim A.E.O.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.