Cuma'nız Mübarek Olsun Dostlar

425.202 görüntülenme · 3.044 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

:)B)Hayırlı Cumalar Allah c.c kabul etsin inşallah
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

👍 2
ORBE

ORBE

Üye · 46 mesaj

RE: CUMA

CÜMLEMİZEDE İNŞALLAH KARDEŞ
genc_musluman

genc_musluman

Aktif Üye · 54 mesaj

herkese hayırlı cumalar...B)
DIDEM

DIDEM

Kıdemli Üye · 231 mesaj

HAYIRLI CUMALAR

HAYIRLI CUMALAR

"Cumâ günü vefât eden müminlere şehit sevâbı verilir ve kabir azâbından
korunur."
"Günlerin en kıymetlisi Cumâ'dır. Cumâ günü Bayram günlerinden ve Aşûre gününden
daha kıymetlidir.
Cumâ, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır."

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurdular:
" Cuma, en hayırlı günlerinizden biridir. O gün bana salavatı çok okuyun.
Zira salavatlarınız bana arz edilir."

CUMANIZ HAYIRLI OLSUN KARDEŞLERİM....B)B)B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: HAYIRLI CUMALAR

Allah razı olsun kardeşim bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim amin ecmain selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK :D
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

RE: allah razı olsun

RE: allah razı olsun

hayırlı cumalar
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

***Cumanız Mübarek Olsun***

***Cumanız Mübarek Olsun***

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLA ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

RE: ***Cumanız Mübarek Olsun***

AMİN ABİM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERİNDE CUMASI MÜBAREK OLSUN RABBİM HAYIRLARA VESİLE KILSIN.
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

B)B)B)herkesin cuması mübarek olsun.Rabbim dularımız kabul etsin,günahlarımızı affetsin,sıkıntlarımızı gidersin inşallah...bi problemim var Rabbim hayırlısını versin inşallah...
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
AMİN ABİM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERİNDE CUMASI MÜBAREK OLSUN RABBİM HAYIRLARA VESİLE KILSIN.

AMİN
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

[gizli][/gizli] AMİN RABBİM
neslihantuncel

neslihantuncel

Kıdemli Üye · 473 mesaj

Allan razı olsun sizden...:p
👍 1
nursena72

nursena72

Kıdemli Üye · 201 mesaj

B)AMİN.B)AMİNB)AMİNB)
👍 1
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

nice cumalaraB)
👍 1
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

amin inşaalah kardeşim.
"Allahümme veffiknâ ilâ mâ tühibbu ve terdâ – Allah’ım bizi nefsin hoşuna giden değil, Senin razı olacağın, rıza ve hoşnutluğunu kazandıracak işlere muvaffak eyle."
👍 1
takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

ECMAİN.ALLAH RAZI OLSUN.
👍 1
dost_37

dost_37

Kıdemli Üye · 463 mesaj

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.

ALİM-İ İSLAMIN CUMASI MÜBAREK OLSUN.CENAB-I MEVLANIN ZULÜM VE İŞKENCE ALTINDA BULUNAN MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLMASI NİYAZIYLA....
👍 1
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

HAYIRLI CUMALAR.

HAYIRLI CUMALAR.

S.A. ARKADAŞLAR,
SİZLERİN ŞAHSINDA TÜM İSLÂM ALEMİNİN MÜBAREK CUMA BAYRAMINI KUTLUYORUM.
ALLAH C.C.'NUN MÜSLÜMAN KANININ DÖKÜLMEDİĞİ, İNSANLARIN İNANCINDAN DOLAYI CEZALANDIRILMADIĞI, MÜSLÜMANLARIN MUKADDESATLARINA SALDIRILMADIĞI, TESETTÜRLÜ BACILARIMIN NAMUSUNUN TEL ÖRGÜSÜ EŞARPLARININ GÖZYAŞLARI İLE ISLANMADIĞI GÜNLERE HEP BİRLİKTE KAVUŞTURMASI DİLEĞİYLE.
K.S.E.O.
👍 1
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

S.A. KARDEŞ
SİZİNDE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. BEN BUNU GÖRMEDEN AYNI KONUDA BİR FORUM AÇMIŞTIM, HAKKINI HELAL ET.
K.S.E.O.
👍 1
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.