BEYLER VAR
1.893 görüntülenme · 22 yanıt
RE: BEYLER VAR
ya arkadaşlar siz söyleyin benim suçum varmı maşAllah abimiz öyle güzel bi nick seçmişki neyse kusura bakma inan çok utandım :( hakkını helal et bak ben baba yazmışım bunu karıştırırlarsa yapabileceğim bişi yok sanırım seninkini karıştırmakta haksızda değilim hani değiştirsende başka kardeşlerde aynı hataya düşmeseler avukat ablacım sende değiştir şöyle zarif bişeyler yazki bayan olduğunuzu bilip saygıda kusur etmemek için daha dikkatli olalım hadi kalın sağlıcakla
ya arkadaşlar siz söyleyin benim suçum varmı maşAllah abimiz öyle güzel bi nick seçmişki neyse kusura bakma inan çok utandım :( hakkını helal et bak ben baba yazmışım bunu karıştırırlarsa yapabileceğim bişi yok sanırım seninkini karıştırmakta haksızda değilim hani değiştirsende başka kardeşlerde aynı hataya düşmeseler avukat ablacım sende değiştir şöyle zarif bişeyler yazki bayan olduğunuzu bilip saygıda kusur etmemek için daha dikkatli olalım hadi kalın sağlıcakla
RE: BEYLER VAR
allahını seversen karşıma ilk defa geliyo
by deyince gerçekten benim bildigim erkek akla gelir ben napayım kızmıyorum ama isimlere iyi bak bence
allahını seversen karşıma ilk defa geliyo
by deyince gerçekten benim bildigim erkek akla gelir ben napayım kızmıyorum ama isimlere iyi bak bence
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9450-beyler-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeni Nesil Beyler Nasihatler 74 cevap
- BEYLER! İşte insanların EN KÖTÜSÜ! Kıssadan Hisse 4 cevap
- Beyler eşlerinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? İslam'da Aile Hayatı 55 cevap
- Beyler! Hayat arkadaşınızı BU KOCA GİBİ sevin! Genel Konular 6 cevap
- Hanımlarını İhmal Eden Beyler..! İslam'da Aile Hayatı 47 cevap
- BEYLER HANIMLARININ SİTEMLERİNİ NİÇİN HOŞGÖRMELİ???????? Kıssadan Hisse 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.