Beyler eşlerinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz?
5.617 görüntülenme · 55 yanıt
Sizin için uğraşan, didinen, evlatlarınızı yetiştiren eşlerinize onları mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Nasıl davranıyorsunuz? Onlar sizin için ne demek? Ufak hediyelerle gönüllerini alıyor musunuz? Paranızı esirgiyor musunuz?
vaay cok guzel bir konu olmus ama harbiden dogru cevap verin lutfen beyler :D
gercekten eslerinize rabbim emaneti gibi davranan varmidir acaba??
gercekten eslerinize rabbim emaneti gibi davranan varmidir acaba??
.................
Ben de ondan sordum kardeşim (: Kadının islamda değeri elbette yüksektir. Ama kim çarptırmadan bu değeri eşlerine gösteriyor acaba.
aynen bence bu soruyu pek cevaplicak kimseyi bulacagima inanmiyorum :a35: keske insanlar evlenmeden once biliclendirseler kendilerini lutfen yanlis anlasilmasin bayan olsun erkek olsun herkez esine karsi olan sorumlulugu bilse ve asri saatteki evlilik hayatlarini okusular ve kuran isigindan evlilik nasil okunsa bilinclense sorun ne erkekten nede kadindan cikar diye umuyorum
.................
Gül Berra, post: 1492906, member: 96895aynen bence bu soruyu pek cevaplicak kimseyi bulacagima inanmiyorum :a35: keske insanlar evlenmeden once biliclendirseler kendilerini lutfen yanlis anlasilmasin bayan olsun erkek olsun herkez esine karsi olan sorumlulugu bilse ve asri saatteki evlilik hayatlarini okusular ve kuran isigindan evlilik nasil okunsa bilinclense sorun ne erkekten nede kadindan cikar diye umuyorum
Kesinlikle öyle ama nerde artık bilinçli kimseler.
es selamun aleyküm
ilk cevap yazan ben olayım bari..
en basit olanı yazayım..
her akşam iş dönüşünde eve geldiğim zaman yemeğimi yiyip oturup sohbet edeceğimiz zaman kalkıp türk kahvesi yapıyorum
yanınada sevdiği çikolatayı koyuyorum çok ama çok mutlu oluyor..
ALLAH herkese iyi bir eş nasip etsin..
ben kendi sahsıma ALLAH a şükürler ediyorum bana verdiği hediye için..
ALLAH a emanetsiniz..
en basit olanı yazayım..
her akşam iş dönüşünde eve geldiğim zaman yemeğimi yiyip oturup sohbet edeceğimiz zaman kalkıp türk kahvesi yapıyorum
ALLAH a emanetsiniz..
Yagmurbey, post: 1493089, member: 91898es selamun aleyküm
en basit olanı yazayım..
ALLAH a emanetsiniz..
Abi ya muhtesemsin rabbim senden iki cihanda razi olsun iki cihandada ebediyen esinle muhabbetini daim olsun Amiin
.................
Yagmurbey, post: 1493089, member: 91898es selamun aleyküm
en basit olanı yazayım..
ALLAH a emanetsiniz..
Ayyy yaa süpersin abiciğim ben bile buradan acayip mutlu oldum :a44:
hayri07, post: 1493298, member: 54443ben eşimin yüzüne bakarken hep utanıyom yüzüm kızarıor o benim her şeyim.
Yeni evli misiniz Hayri bey :d
firdevs-i gam, post: 1493302, member: 59734Yeni evli misiniz Hayri bey :dsiz kaç yıllık evlisiniz firdevs kardeş :D
Reyhani_konyevi, post: 1493316, member: 93120siz kaç yıllık evlisiniz firdevs kardeş :D
Maalesef evli değilim henüz :D Okuyorum ben. Ondan böyle sorular soruyorum zaten.
firdevs-i gam, post: 1493319, member: 112242Maalesef evli değilim henüz :D Okuyorum ben. Ondan böyle sorular soruyorum zaten.maalesef diyen bi bayanı da ilk defa okudum sanırım :D Mustafa islamoğlunu hala dinliyor musunuz?
Reyhani_konyevi, post: 1493433, member: 96895maalesef diyen bi bayanı da ilk defa okudum sanırım :D Mustafa islamoğlunu hala dinliyor musunuz?
Açıkçası huri tasviri beni pek cezbetti. Onun gibi düşünen başka alimler de var. O açıdan destekliyorum. Herkesi doğrusu yanlışı olabilir.
firdevs-i gam, post: 1493434, member: 114406Açıkçası huri tasviri beni pek cezbetti. Onun gibi düşünen başka alimler de var. O açıdan destekliyorum. Herkesi doğrusu yanlışı olabilir.
Mustafa islamoğlunun mu huri tasvirini beğeniyorsunuz tam vakıf olamadım? genel olarak dinliyor musunuz hala demek istedim..hani yanlış görüşlerini söylemiştik hatta başka hocalar tavsiye etmiş idik.
Sedaa_*, post: 1493436, member: 109015Dindar insanlar hala bulunuyor mu yahu?
Yaklaşık 15 yıl sonra dindar olan çok az kişi kalacak. O zamankiler için üzülüyorum, eğer kendim yaşarsam, kendim için de...
Sedacım anlamadım ne demek istediğini?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84377-beyler-eslerinizi-mutlu-etmek-icin-neler-yapiyorsunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.