ALLAH RAZI OLSUN,ÜSKÜDAR DOĞUMLUYUM AMA İSTANBULU BİLMİYORUM,BU YAZ İNŞALLAH,GELİP GEZMEK İSTİYORUM ÖZELLİKLE KUTSAL YERLERİ.GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN GÜZELİM ŞEHRİMİZE.
BOĞAZ KÖPRÜSÜ VE İSTANBULDAN GÖRÜNTÜLER
21.320 görüntülenme · 86 yanıt
RE: BOĞAZ KÖPRÜSÜ VE İSTANBULDAN GÖRÜNTÜLER
ALLAH RAZI OLSUN,ÜSKÜDAR DOĞUMLUYUM AMA İSTANBULU BİLMİYORUM,BU YAZ İNŞALLAH,GELİP GEZMEK İSTİYORUM ÖZELLİKLE KUTSAL YERLERİ.GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN GÜZELİM ŞEHRİMİZE.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm kardeşim...hoş geldiniz epeydir sanırım yoktunuz..şu an yaktı geçti içimizi İSTANBUL resimleri..emeğinize uğraşınıza sağlık olsun..selam ve dua ile kalın selametle kardeşim...
hepsi çok guzzel olmus elinize ve emeginize saglik selam ve dua ile:)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
İSTANBUL BİR BAŞKADIR....HERYER BİR TARAFA İSTANBUL BİR TARAFA .....
BİLİNİZKİ KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİNİNDE İSTANBULUN İMANSIZLARIN ELİNE GECTİGİ ZAMANDIR....
BİLİNİZKİ KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİNİNDE İSTANBULUN İMANSIZLARIN ELİNE GECTİGİ ZAMANDIR....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9068-bogaz-koprusu-ve-istanbuldan-goruntuler · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.