BOĞAZ KÖPRÜSÜ VE İSTANBULDAN GÖRÜNTÜLER
21.305 görüntülenme · 86 yanıt
RE: BOĞAZ KÖPRÜSÜ VE İSTANBULDAN GÖRÜNTÜLER
Allah razı olsun Çok teşekkür ederim çok güzel olmuş
Allah razı olsun Çok teşekkür ederim çok güzel olmuş
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
kardeşim maşallah döktürüyorsunuz bu akşam.. bir başka havadan estirdiniz rüzgarı bu kez.. istanbulu bir kez gördüm ve etkisinden hiç çıkamadığımı söyleyebilirim.bu resimlere baktıkça kendimi orada hissettim.Allah razı olsun paylaşımınız için.
kardeşim maşallah döktürüyorsunuz bu akşam.. bir başka havadan estirdiniz rüzgarı bu kez.. istanbulu bir kez gördüm ve etkisinden hiç çıkamadığımı söyleyebilirim.bu resimlere baktıkça kendimi orada hissettim.Allah razı olsun paylaşımınız için.
Allah razı olsun kardeşim bu güzel istanbul manzaralarını bize sunduğun için Allah gönlüne göre versin kardeşim maşAllah
Allah razı olsun kardeşim bu güzel istanbul manzaralarını bize sunduğun için Allah gönlüne göre versin kardeşim maşAllah
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN. RESIMLERINIZI ALDIM HELAL EDINIZ
ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN. RESIMLERINIZI ALDIM HELAL EDINIZ
s.a. kardeşim hepsi çok güzel allah razı olsun
ama nerdeyse gündüz çekilen resimlerin hepsinde bir sisli görüntü hakim istanbulumuzu kaplayan kara bulut hava kirliliği bütün güzellikleri öldürüyor
a.e.o.
s.a. kardeşim hepsi çok güzel allah razı olsun
ama nerdeyse gündüz çekilen resimlerin hepsinde bir sisli görüntü hakim istanbulumuzu kaplayan kara bulut hava kirliliği bütün güzellikleri öldürüyor
a.e.o.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9068-bogaz-koprusu-ve-istanbuldan-goruntuler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.