ONLARDA HAYAT ÇOK FARKLI

1.619 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

S.A

Onlineila

ONLARDA HAYAT ÇOK FARKLI

kimi zaman elindeki lastik topuna simsIki sarilirken belkide sahip oldugu en guzel oyuncagini koruma cabasinda sakli minik korkulari..

Kimi zaman ne oldugundan habersiz elleri agzinda oylesine dalakalmis sakli dusleri..

___________________________________________________________________________________ONLARA BAKIP ACABA HALİMİZE ŞÜKREDİYORMUYUZ..???? SORARIM SİZLERE
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

RE: ONLARDA HAYAT ÇOK FARKLI

sevgili kardeşim bu paylaşımınla çok duygulandırdın ve şu an kelimeler düğümlendi, ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbim tüm bu masum yavrucakların yardımcısı olsun inşallah.. bizi sorgulatan bu resimler bir ibret belgesiydi ve bizi bir kez daha halimize şükrettirdi.. sebebi güzel bu vesile için teşekkürler.. selam ve dua ile
medahms

medahms

medahms

medahms

Kimi zaman bilmedigine duydugu mahzun saskinlikla bakislarinda sakli sevimliligi..
medahms

medahms

Kimi zaman darmadagin cocukluk sadece onlarinkisi..umurlarinda mi dunya ..kirlenmemisken daha minik yurekleri...
medahms

medahms

kimi zaman sadece bir fotograf karesine saklanmis olan uzak diyarlara yolculuk hevesi..
KISACASI HAYAT ONLARIN BILMEDIGIMIZ DUNYASINDA FARKLI ...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

çoooook Etkilendim.kizim Aklima Geldi.rabbim Bütün Sabi Sübyanlari Korusun.
b_bocek

b_bocek

Kıdemli Üye · 120 mesaj

allah razı olsun emegınıze saglık :) cok urpertıcı degılmı
medahms

medahms

aliye_aliyesevgili kardeşim bu paylaşımınla çok duygulandırdın ve şu an kelimeler düğümlendi, ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbim tüm bu masum yavrucakların yardımcısı olsun inşallah.. bizi sorgulatan bu resimler bir ibret belgesiydi ve bizi bir kez daha halimize şükrettirdi.. sebebi güzel bu vesile için teşekkürler.. selam ve dua ile

medahms

medahms

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.